Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου ήρθε νέο mail πως έγινε αποστολή σήμερα 

η κατάσταση άλλαξε σε αποστολή από αποθήκη, έγινε αποστολή 7.1.2016

έχει κανένας άλλος νέα; 

άντε να δούμε 

• Like 1
Δημοσ.

Επειδή έχω πάει σε διάφορα καταστήματα στο κέντρο της Αθήνας (Πλαίσιο, Public, Cosmote, Γερμανό) κ δεν το έχω βρει πουθενά για να το δω, έχετε υπόψιν σας κάποιο μαγαζί ή αλυσίδα που να το έχουν να το δεις (εκθεσιακά δλδ);;

Δημοσ.

Υπαρχει ενα και μοναδικό εκθεσιακό ασημί με γκρι λουράκι (σημερινό τσεκάρισμα) στο Mediamarkt Αμαρουσιου στην κηφισίας.

• Like 2
Δημοσ.

Κι εγώ το έχω παραλάβει, αλλά το έχω ακόμη κλειστό στην κούτα του Γερμανού (αν κ αυτη θα ηθελα να την ανοιξω ωστε να σιγουρευτω οτι ειναι σφραγισμενη η συσκευασια του ρολογιου, αλλα δισταζω λιγο γτ ειναι καπως εκει στο Γερμανο). Αυτα γιατι σκεφτομαι αν το κρατησω ή οχι, εκμεταλλευομενος τις 14 ημερες που εχω αυτο το δικαιωμα. Αααν τυχον καποιος ενδιαφερεται, ας μου το πει απο τωρα ωστε αν τελικα το κανω, επειδη παιζει να ειμαι τοτε οριακα στο περιθωριο που εχω, για να τον εχω υποψιν.

Edit: Τελος! Μου εστειλαν σε 3' ηδη 2 ατομα, οποτε αν το δωσω το προλαβαν!

Δημοσ.

Ήρθε και το δικό μου επιτέλους 

μαύρο και το λουράκι πολύ ψιλό-εύθραυστο

πείτε καμιά καλή εφαρμογή για καλά faces 

++ Ελληνικά δεν έχει ;;

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά , όσοι το έχετε μπορείτε να μου πείτε πόσο καλά δουλεύει το navigation (με google maps λογικά) γιατί με μηχανή φαντάζομαι θα βοηθάει πολύ.

Δημοσ.

199,αλλά εξαντλημένο...Η αλήθεια είναι ότι μετά από 10 μέρες χρήσης, θα το κοστολογουσα 130-140€..300€ αρχική ήταν υπερτιμημένη ακόμα και όταν πρωτοκυκλοφόρησε..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...