Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 179
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τέλος. Βάλτο στον τίτλο να μην παίρνει τζάμπα κλικ

Εχει στο ασημι χρωμα ακομα....μαλλον κανα δυο!!! :shock:  :shock:

https://www.germanos.gr/product/smartwatch-moto-360-leather/20300611/?productId=20300611&fname=skuColor&fvalue=-128095114034353166&commerceItem=&isComingSoon=

ΤΡΕΧΑΑΑΑΑΤΕΕΕΕΕΕ..................... :P  :P  :P  :P  :P

• Like 1
Δημοσ.

Ακόμη διαθέσιμο το "Moto 360 Γκρί Leather". Κάνετε κλικ στο "Διαθέσιμα χρώματα" για να αλλάξετε χρώμα πάνω δεξιά.

Με πρόλαβαν :-)

• Like 2
Δημοσ.

Μην κανει κανεις το λαθος και βαλει παραλαβη απο καταστημα για να γλιτώσει τα μεταφορικα 3 ευρω.....στο σπιτι να εχει το κεφαλι του ήσυχο!!!

Προς τους νεοτερους ο γερμανος δεν ειναι για τετοια θα φαει τρελη ταλαιπωρια...πιθανοτατα!!!!  :devil:

:ph34r: ΤΩΡΑ ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΜΕ!!!!  :ph34r:

Το τσίμπησα.. :)

Τυχερουλη μαλλον το τελευταιο.......απο τα 5-6 που ειχαν συνολο..........  :P  :P

Δημοσ.

Μην κανει κανεις το λαθος και βαλει παραλαβη απο καταστημα για να γλιτώσει τα μεταφορικα 3 ευρω.....στο σπιτι να εχει το κεφαλι του ήσυχο!!!

Προς τους νεοτερους ο γερμανος δεν ειναι για τετοια θα φαει τρελη ταλαιπωρια...πιθανοτατα!!!!  :devil:

:ph34r: ΤΩΡΑ ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΜΕ!!!!  :ph34r:

Τυχερουλη μαλλον το τελευταιο....... :P  :P

Όντως ρε συ.. τώρα δεν έχει.. Εγώ πήρα και αριθμό παραγγελίας.. κομπλέ! Πλήρωσα με κάρτα.. ;)

Δημοσ.

Γιατι οχι αντικαταβολη ρε φιλε....δεν εχει χρεωση ετσι κι αλλιως και εισαι και πιο σιγουρος....ο γερμανος δεν φημιζεται για την αξιοπιστια του......εχει αποδεικτει χρονια τωρα!!!

Παντως η τιμη ηταν σουπερ αντικειμενικα (σχεδον 45% κατω).......σκρουτζ και bestprice!!!!

Υ.Γ. Τσιμπισα και εγω ενα μαυρακι στην αρχη.......η παραγγελια μου σε επεξεργασια ηδη μιλαμε για ταχυτητες φωτος εκει στο γερμανο........ :P  :P

Δημοσ.

Δεν πιστεύω να έχω προβλήματα.. σε κατάστημα δουλεύω.. χεχεχε

Η φάση είναι πως από προχθές που είχαν βγει σε προσφορά και ήθελα να το πάρω για μένα (σε μαύρο), δεν τα έβρισκα.. 

Και το πέτυχα τώρα.. Βέβαια το πήρα γκρι, αλλά μου αρέσει και αυτό.

Δημοσ.

Που ειχαν βγει προσφορα στα καταστηματα η στο σιτε??

Είχαν βγει βράδυ Δευτέρας σε ενημέρωση. Διαθέσιμα για το 10ήμερο 21/12 - 31/12. Είχα κάνει post για το G4.. δεν ξέρω πόσοι το πρόλαβαν βέβαια.

Δημοσ.

Παντως αν κρινω απο το ποσο γρηγορα εξαντληθηκαν πανω απο 10 κομματια συνολο και στα 2 χρωματα αποκλειεται να ηταν!!!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...