aposporis Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Στη Vodafone στα 124 ευρώ. Στο skroutz από 138,99. ΥΓ ~10% είναι η διαφορά, ποσοστιαία, αλλά μπορεί κάποιος να ενδιαφέρεται. Το έβαλε και ο Γερμανός στα 124. Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2015 από aposporis
0verc0me Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Ξερουμε αν ειναι branded της vodafone? ακυρο, 1gb ram λεει, οποτε θα κοιταξω αλλο..
xetasa Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δεν το έχω πιάσει στα χέρια μου αλλά με lollipop και 1 gb ram πρέπει να είναι πιο αργό κι απτον θάνατο...
tz3s Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Το ειχε βγαλει και ο γερμανος πριν 2 μερες.. τσιμπησα ενα για την μανα μου εγω παντως! Σε αυτη την τιμη εννοειται πως αξιζει...
JIMBOAthens Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Το ειχε βγαλει και ο γερμανος πριν 2 μερες.. τσιμπησα ενα για την μανα μου εγω παντως! Σε αυτη την τιμη εννοειται πως αξιζει... Να φανταστω είναι branbed?
tz3s Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Να φανταστω είναι branbed? γτ να ειναι branded? δεν το αναφερει πουθενα.. αυριο π λογικα θα το παραλαβω θα δω.. δεν μ εχει τυχει να παρω κινητο branded..τι παιζει με αυτο και καλα? το logo στην αρχη? ή εχει κι αλλα?
AntiCambeR Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 γτ να ειναι branded? δεν το αναφερει πουθενα.. αυριο π λογικα θα το παραλαβω θα δω.. δεν μ εχει τυχει να παρω κινητο branded..τι παιζει με αυτο και καλα? το logo στην αρχη? ή εχει κι αλλα? Θα εχει καποιες εφαρμογες εξτρα,απο τις οποιες μονο κανα δυο της Vodafone δεν γινονται απεγκατασταση.Σε S4 mini απο Vodafone που ειχα παρει ετσι ηταν.4-5 εφαρμογες ειχε και μονο κανα 2 της Vodafone.Οι αλλες 2-3 ηταν Ebay,Amazon κτλ.Δεν εχει logo στην αρχη το δικο μου. Δεν το αναφερουν οτι ειναι branded(Αν ειναι).
LLLEFTERIS Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Αν το κανεις root και βαλεις το SYSTEM APP REMOVER PRO βγαζεις τα παντα. Ειχα ενα Vodafone MAX και το μονο που ειχε μεινει πανω απο Vodafone ηταν το σημα στο καπακι μεσα στο λειτουργικο τα ειχα ξηλωσει ολα.
smerliao Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Το ειχε βγαλει και ο γερμανος πριν 2 μερες.. τσιμπησα ενα για την μανα μου εγω παντως! Σε αυτη την τιμη εννοειται πως αξιζει... Για όποιον το θέλει χωρίς vodafone https://www.germanos.gr/product/lg-g4c-4g/20304238/ στα 1gb ram ίσως με 25 παραπάνω να αξίζει το moto g από voda στα 149 ή αν πετύχετε τις τιμές ξωτικών στον κωτσόβολο το lenovo p1m στα 144(2gb ram -16 gb ) αλλά με πιθανο malware που αν κατάλαβα βγαίνει με κάποιο τρόπο (downgrade και μετά upgrade )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα