Προς το περιεχόμενο

THOMSON 55UA7706 - 4K, Smart, 3D @mediamarkt 699€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://www.mediamarkt.gr/el/product/_thomson-55ua7706-1164203.html

Διαθετει δορυφορικο δεκτη

4 hdmi 2.0

Προηγουμενη τιμη 1499€

Στο σκρουτζ δεν φαινεται να την πουλαει κανεις αλλος

https://www.skroutz.gr/s/7104766/Thomson-55UA7706.html?keyphrase=THOMSON+55UA7706

idealo http://www.idealo.de/preisvergleich/OffersOfProduct/4748126_-55ua7706-thomson.html

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Δεν πολυ-κυκλοφορει ουτε στην Ευρωπη ωστε να υπαρξει ανταγωνισμος και καλες τιμες. Γι αυτο και βλεπεις μονο ενα μαγαζι στην Γερμανια να την εχει σε εξωπραγματικη τιμη - τιμη που παιρνεις samsung panasonic κλπ. Ειναι της κινεζικης TCL να πουμε οι thomson.

Εδω στα 875 ευρω. http://www.ubaldi.com/tv/televiseur-lcd/thomson/tv-led-4k-3d-139-cm-thomson--55ua7706--840171.php

Η αρχικη του ΜΜ ειναι πολυ ψηλα, περισυ 9-2014 που βγηκε ειχε αρχικη (καταλογου που λεμε) εις τας Ευρωπας 1299ευρω.

Δυο παρατηρησεις αποτρεπτικες για μενα:

1. Δεν περιλαμβανει γυαλια 3D  [η αναλυση (αν παρεις εξτρα γυαλια)  στο 3d ειναι μονο 1080p (δεν ξερω αν οι επωνυμες 4Κ εχουν 4Κ 3d παντως)].

2. Δεν εχει PVR , δεν μπορεις να κανεις εγγραφη τηλεοπτικης εκπομπης σε usb δηλαδη.

Επισης λογικα εχει και τα θεματα της 6406, πχ δεν υποστηριζει υποτιτλους, δεν παιζει DTS.

Δημοσ.

Δεν πολυ-κυκλοφορει. 

Εδω στα 875 ευρω. http://www.ubaldi.com/tv/televiseur-lcd/thomson/tv-led-4k-3d-139-cm-thomson--55ua7706--840171.php

Η αρχικη του ΜΜ ειναι πολυ ψηλα, περισυ 9-2014 που βγηκε ειχε αρχικη (καταλογου που λεμε) εις τας Ευρωπας 1299ευρω.

Την τιμη δεν την λες κακη, προσφορα ειναι αλλα το θεμα ειναι τι ψαρια πιανει γενικοτερα σαν προιον.

Αν ειναι καλη δηλαδη απο εικονα και τα σχετικα.

Βεβαια για καποιον που εχει ταβανι τα 700 καλο θα ειναι να κοιταξει και αυτην https://www.skroutz.gr/s/7815361/Panasonic-TX-55C320.html

• Moderators
Δημοσ.

Ειπε καποιος οτι δεν ειναι προσφορα; Το θεμα/ερωτημα ειναι το αν αξιζει... Σιγουρα το "1499" δεν ειναι να το λαβει καποιος σοβαρα υποψιν και να τον μπερδεψει. Ουτε η μοναδικη τιμη στη Γερμανια.

Αυτη που δινεις ειναι 1080p, δεν ειναι 4Κ.

ΥΓ. Στη Γαλλια μαλιστα επαιζε / παιζει και 250ευρω cashback για καποια μοντελα 50-55 της thomson οποτε το 875 μπορει να ειναι 625 τελικη για τους Γαλλους.

ΥΓ2.
Αλλο ενα θεμα της μικροτερης 6406 που θυμηθηκα. Αντιγραφω (bold) :

Εχει διαφορα θεματα. Πχ δεν παιζει υποτιτλους με τιποτα. Αλλο ενα, δεν παιζει DTS.

Add: Αλλο ενα που θυμηθηκα, στις φωτογραφιες δεν δινει real 4K, αλλα χαμηλοτερη αναλυση, pixels/γραμμες που σε αλλες 4Κ ξεχωριζουν, σε αυτην φαινονται ενιαια - χανονται οι λεπτομεριες δηλαδη!

Δημοσ.

Ειπε καποιος οτι δεν ειναι προσφορα; Το θεμα ειναι το αν αξιζει... Σιγουρα το "1499" δεν ειναι να το λαβει καποιος σοβαρα υποψιν και να τον μπερδεψει. Ουτε η μοναδικη τιμη στην Γερμανια.

Αυτη που δινεις ειναι 1080p, δεν ειναι 4Κ.

Οχι ρε δεν το λεω οτι ειπες εσυ οτι δεν ειναι προσφορα.......διαφορετικα το λεω και ξερεις οτι μερικες φορες ο γραπτος λογος δινει αλλη εντυπωση. :-)

Εννοειται οτι το θεμα ειναι αν αξιζει.

Ναι δεν ειναι 4Κ το ξερω απλα το ειπα περισσοτερο για το θεμα των διαστασεων.Αλλωστε οπως εχουμε πει πολλες φορες εγω,εσυ αλλα και πολλοι αλλοι εδω μεσα ειναι οτι δεν υπαρχει γενικοτερα υλικο για 4Κ αυτη τη στιγμη(ταινιες κλπ).

ΥΓ. Στη Γαλλια μαλιστα επαιζε / παιζει και 250ευρω cashback για καποια μοντελα 50-55 της thomson οποτε το 875 μπορει να ειναι 625 τελικη για τους Γαλλους.

Αν σκεφτεις οτι στην Ελλαδα αρκετα προιοντα πολλες φορες ερχονται σε διπλασια τιμη σε σχεση με το εξωτερικο και στα 699,00 ευρω που την δινει παλι καλα να λες.

Δημοσ.

4k WebRips εχουν ξεκινησει για τις σειρες ηδη και θα μπορουσες να κανεις την TV σου ενα καλο δευτερο μονιτορ για pc.

Ταινιες απο αρχη του χρονου που θα εχουμε και λανσαρισμα των πρωτων UHD Blue Ray.

Προσωπικα δεν θα αγοραζα 1080p τωρα, αλλα ακομη και αν το εκανα γιατι θα μου ηταν αδιαφορο το 4k θα ηταν μονο αν ηταν εξαιρετικοτατης ποιοτητας panel και σε τιμη-ευκαιρια τωρα.

Δημοσ.

τα εχουμε πει πολλες φορες , με λιγα λογια για να ειναι καπως αντιληπτο το UHD για 55αρα πρεπει να κοιτας απο αποσταση μικροτερη των 2 μετρων ,για να ειναι πληρως αντιληπτο πρεπει να εισαι περιπου στο 1 μετρο κ πιο κοντα

επισης αντι να κοιτατε δυνατοτητες πρωτα καλυτερα να κοιτατε ποιοτητα απεικονισης του panel

optimal-viewing-distance-television-grap

• Like 1
Δημοσ.

Σε αυτάτα $/ίντσες υπάρχει κάτι πιο πλήρες though? Οκ οτι δίνεις παίρνεις ofc αλλα εγω ας πούμε τη θέλω καθαρά για να συνδέω κονσόλες που ούτως η άλλως έχουν αναλύσες τις πλάκας και ίίίσως κάνα pc για 4k content αν και όταν υπάρξει κάτι αξιόλογο.

Δημοσ.

τα εχουμε πει πολλες φορες , με λιγα λογια για να ειναι καπως αντιληπτο το UHD για 55αρα πρεπει να κοιτας απο αποσταση μικροτερη των 2 μετρων ,για να ειναι πληρως αντιληπτο πρεπει να εισαι περιπου στο 1 μετρο κ πιο κοντα

επισης αντι να κοιτατε δυνατοτητες πρωτα καλυτερα να κοιτατε ποιοτητα απεικονισης του panel

optimal-viewing-distance-television-grap

Γνωριζω πολυ καλα τα γραφηματα και τα εχω δει πολλες φορες. Σαν χρηστης 4k τηλεορασης εδω και 1μιση χρονο στις 55 ιντσες σας λεω οτι και για μεγαλυτερες αποστασεις η διαφορα ειναι κατι παραπανω απο αισθητη. Το πανελ μου ειναι IPS. Το color contrast και η ευκρινεια ειναι απλα σε αλλα επιπεδα και γενικα δεν υπαρχει σχεση αναμεσα στο IQ μιας 4k και μιας 1080p οταν τα πανελ ειναι εφαμιλλα φυσικα και το περιεχομενο αναλογο. Και τα παιχνιδια μου στο pc παιζω οποτε μπορω και εχω παθει πλακα και το Narcos το κατεβασα σε 2160p webrip απο Netflix και απλα τα σπαει. Καμια σχεση με 1080p.. Ειμαι στα 2μιση μετρα. Και ειναι το ιδιο με το να κατσω στο 1μιση μετρο.

Καλα τα γραφηματα αλλα αν δεν τα διαπιστωσει καποιος ιδιοις ομμασι δουλεια δεν γινεται..

Σε αυτάτα $/ίντσες υπάρχει κάτι πιο πλήρες though? Οκ οτι δίνεις παίρνεις ofc αλλα εγω ας πούμε τη θέλω καθαρά για να συνδέω κονσόλες που ούτως η άλλως έχουν αναλύσες τις πλάκας και ίίίσως κάνα pc για 4k content αν και όταν υπάρξει κάτι αξιόλογο.

Αν το θες για κονσολες κυριως τοτε θα προτιμουσα μια πολυ καλη 1080p με πολυ χαμηλο input lag.

Καλο το upscale των 4k αλλα για 1080p περιεχομενο τιποτα δεν αντικαθιστα ενα native panel για την αναλυση που θες.

• Like 3
Δημοσ.

Αν το θες για κονσολες κυριως τοτε θα προτιμουσα μια πολυ καλη 1080p με πολυ χαμηλο input lag.

Καλο το upscale των 4k αλλα για 1080p περιεχομενο τιποτα δεν αντικαθιστα ενα native panel για την αναλυση που θες.

Αυτής της άποψης ήμουν και γώ αλλα σκέφτομαι τώρα οτι έστω υποδεέστερη αλλα με 4k θα είναι και λίγο future proof για μερικά χρονάκια.

Αυτή που έχω τώρα την πήρα full hd ας πούμε πριν μια 10ετια σχεδόν που δεν είχα τίποτα native να παίξω, αλλα αν δεν ήταν και είχα κάνει την βλακεία να πάρω hd ready, θα έπρεπε να την αλλάξω πάνω στην 3ετια.

Δημοσ.

οπως την βρισκει ο καθενας αλλα μην παραπληροφορουμε τον κοσμο που θα παει να δωσει ενα σεβαστο ποσο

τα ips δεν ειναι καλα panel, οποιος θελει ψαχνει

επισης επειδη παρακολουθω απο αποσταση 4 μετρων περιπου σε 48αρα κ γενικοτερα σε μεγαλες τηλεορασεις εδω κ πολλα χρονια αυτο που εχω δει ειναι οτι τα ορια του 720p κ 1080p ειναι τελειως δυσδιακριτα με λιγα λογια ο πινακας μαλλον ισχυει

το ιδιο εχουν δει κ πολλοι αλλοι σε προβολεις κ τηλεορασεις ,ψαξε στο avclub 

Δημοσ.

Αυτής της άποψης ήμουν και γώ αλλα σκέφτομαι τώρα οτι έστω υποδεέστερη αλλα με 4k θα είναι και λίγο future proof για μερικά χρονάκια.

Αυτή που έχω τώρα την πήρα full hd ας πούμε πριν μια 10ετια σχεδόν που δεν είχα τίποτα native να παίξω, αλλα αν δεν ήταν και είχα κάνει την βλακεία να πάρω hd ready, θα έπρεπε να την αλλάξω πάνω στην 3ετια.

Αν ψαχνεις να σε μεταπεισω εγω δεν θα το κανω.. :D

Οπως σου ειπα ειναι τα καλυτερα λεφτα (εστω και αρκετα παραπανω απο οσα δινω παραδοσιακα για TV) που εχω δωσει ποτε μου για τηλεοραση και δεν το μετανιωνω στο ελαχιστο. Και σαν pc monitor τα σπαει, και ετοιμος ειμαι για UHD blue ray και ηδη ξεκινησα να κατεβαζω 4k content οπως ειπα.. 

Γνωμη μου.. Παρε 4k αν το σκεφτεσαι ετσι.. Δεν θα μετανιωσεις πιστεψε με.. Στο ελαχιστο. Με την προυποθεση φυσικα να εχει HDMI 2.0 και ενα 10bit port τουλαχιστον.. 

οπως την βρισκει ο καθενας αλλα μην παραπληροφορουμε τον κοσμο που θα παει να δωσει ενα σεβαστο ποσο

τα ips δεν ειναι καλα panel, οποιος θελει ψαχνει

επισης επειδη παρακολουθω απο αποσταση 4 μετρων περιπου σε 48αρα κ γενικοτερα σε μεγαλες τηλεορασεις εδω κ πολλα χρονια αυτο που εχω δει ειναι οτι τα ορια του 720p κ 1080p ειναι τελειως δυσδιακριτα με λιγα λογια ο πινακας μαλλον ισχυει

το ιδιο εχουν δει κ πολλοι αλλοι σε προβολεις κ τηλεορασεις ,ψαξε στο avclub 

Αλλο μεταβαση απο 720p σε 1080p και αλλο απο 1080p σε 4κ.. Υπαρχει μια πολυ μεγαλη διαφορα στο dpi.. Δειτε το οπως ειπατε πρωτα και μετα να μιλατε.. Δεν παραπληροφορω γιατι το διαπιστωνω ιδιοις ομμασι και απο πειρα οπως προειπα και οχι βιαστικα απο ενα demo στον Κωτσοβολο και οτι διαβαζω στο ιντερνετ..

Τωρα για τα PROs/CONs των IPS νομιζω τα ξερουμε ολοι.. Μην κανουμε ασκοπη κουβεντα.. 

Το εχω ψαξει ΠΟΛΥ παραπανω απο οσο νομιζεις καθοτι κατοχος 4k TV 1μιση χρονου.. Και με calibration επαγγελματικο και με αποστασεις και με διαφορες χρησεις. Για να στο λεω κατι θα ξερω. ;)

p.s Απο τα 4 μετρα στις 48 και με 720p καλα εισαι.. Αν κρινεις απο τετοιες ιντσες και τετοια αποσταση για διαφορες 720p/1080p οκ..Αλλα αλλο 4k και λογικη αποσταση μεχρι 3 μετρα και 55 ιντσες και αλλο αυτο που περιγραφεις. ;)

• Like 1
Δημοσ.

μην το συζητας ,ενω ξερεις πηγες κ πηρες 4κ πριν εναμιση χρονο κ μαλιστα κ ips panel

τεσπα οπως την βρισκει ο καθενας με τα placebo του

Δημοσ.

Εγω σε προσκαλω να το δεις απο κοντα το "χαλι" το IPS  και να το συζητησουμε και εκτενεστατα αν θες. 

Εκτος και αν εχεις καμια OLED 3χιλιαρη οποτε παω πασο.. Αλλιως στο waiting game ολα καλα.. ;)

Σε καληνυχτιζω εγω και το placebo μου ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...