lj23 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα. Διαθέτω τα παρακάτω γυαλιά http://www.samsung.com/gr/consumer/tv-av/accessories/tv-accessories/SSG-5100GB/XC Αλλα οταν προσπαθώ να τα κάνω pair με την Samsung αναβοσβήνει το φωτακι, δείχνει στην τν ότι εχουν συνδεθεί και μετα το φωτακι γινεται κόκκινο για 2-3 δευτ και σβήνει. Οταν δείχνει ότι συγχρονίζονται στην τν δείχνει ότι η μπαταρία μια είναι γεμάτη, μια στη μέση και μια άδεια. Δεν τα εχω χρησιμοποιήσει ποτε. Μπορει κανείς να βοηθήσει;
lj23 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Κάποιος που εχει αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα?
pontios16 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δεν είχα ποτέ τέτοιο πρόβλημα, μήπως να δοκιμάσεις να αλλάξεις μπαταρία?Όταν κάνεις συγχρονισμό με την τηλεόραση θα πρέπει κανονικά να είσαι σε μικρή απόσταση από την τηλεόραση!Τα γυαλιά απενεργοποιούνται μόνα τους όταν δεν έχουν περιεχόμενο 3D
lj23 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Καληςπερα και χρονια πολλά. Ευχαριςτω για το ενδιαφέρον. Μπαταρία χρησιμοποιώ πρώτη φορά. Συγχρονισμό κάνω κανονικά, δείχνει στην τν ότι έγινε αλλα το κουμπάκι δεν γινεται πράσινο ποτε. Οποτε χάνεται ο συγχρονισμός.
pontios16 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Σε 3D mode είναι κόκκινο? Αυτά με την μπαταρία κλείνουν από μόνα τους μετά από λίγο αν δεν είνα σει 3D mode η τηλεόραση, δοκίμασε να ανοίξεις το 3D mode και να πατήσεις το κουμπί (λογικά θα ανοίξουν κανονικά τα γυαλιά) Χρόνια πολλά και σ' εσένα
GiOrGoSk21 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Γεια χαρά. Έχω το προηγούμενο μοντέλο γυαλιών, τα SSG-4100GB (με TV την ΕΗ6030). Έχω να δω παραπάνω από χρόνο (ίσως και 1,5, αλλά σίγουρα όχι περισσότερο από 2 χρόνια) 3D ταινία ή τέλος πάντων να λειτουργήσω τα γυαλιά. Πριν λίγο πήγα να δοκιμάσω μια 3D ταινία, έβαλα και την TV σε 3D mode, αλλά τα γυαλιά δε λειτουργούν, κανένα από τα 2. Πατάω δηλαδή το κουμπί τους αλλά δεν ανάβει αυτό, ούτε κόκκινο γίνεται ούτε πράσινο. Είναι δυνατόν να αποφορτίστηκαν οι μπαταρίες, μόνο και μόνο έτσι όπως κάθονταν αχρησιμοποίητα τα γυαλιά με τις μπαταρίες τους μέσα σε αυτά; Ή να ανησυχώ ότι τα έφτυσαν από μόνα τους (wtf) τα γυαλιά (και τα 2 όμως;;; ) ; edit: Ok άκυρο το alert... Μπαταρίες είναι το θέμα. Έτσι για την ιστορία: Μου 'ρθε φλασιά που αλλού μπορεί να έχω μπαταρίες button cells για να δοκιμάσω... Βγάζω τη μπαταρία από τη μητρική ενός αρχαίου pc που δε χρησιμοποιώ, δοκιμάζω, τίποτα. Και μετά μου 'ρθε κι άλλη φλασιά και δοκίμασα τη μπαταρία από το κλειδί του αμαξιού. Ντακς με λίγο ζόρι (όπως κι αυτή του pc) χώρεσε στα γυαλιά (οι μπαταρίες του pc και του αμαξιού είναι CR2032 ενώ τα γυαλιά είχαν μέσα CR2025, που είναι ελαφρώς πιο λεπτές από τις πρώτες) και δούλεψαν μια χαρά τα γυαλιά. Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2016 από GiOrGoSk21
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα