Alex-V Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπερα και χρονια πολλα. Εχω ενα λαπτοπ το οποιο δεν αναβει καν. Δεν δινει ρευμα. Δυστυχως οσα τροφοδοτικα εχω, δεν εχουν το σωστο βυσμα για να δοκιμασω, αλλα σε volt ειναι μια χαρα. 19.5 Πως μπορω να δω αν εχει προβλημα το τροφοδοτικο αν δεν εχω πολυμετρο? Υπαρχει καποιο κολπο?
isay Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Υπάρχουν διάφορα κόλπα αλλά σε συμφέρει (από θέμα χρημάτων, χρόνου και ρίσκου) να αγοράσεις ένα μικρό πολύμετρο, που σίγουρα θα σου χρειαστεί και σε άλλες περιπτώσεις.
Alex-V Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Το ξερω οτι πρεπει να αγορασω σιγουρα πολυμετρο γιατι θα μου χρειαστει, αλλα προς το παρον μεχρι να το παρω δεν μπορω να κανω κατι ε?
M2000 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Η δίνει ή δεν δίνει ρεύμα..λιγότερο ή περισσότερο δεν το έχω δει ποτέ! Με τη γλώσσα το βλέπεις! Αν τσιμπάει έχει ρεύμα! Μακάρι να μη δουλεύει αυτό παρά να έχει χαλάσει η εισαγωγή!
robin54 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Το ξερω οτι πρεπει να αγορασω σιγουρα πολυμετρο γιατι θα μου χρειαστει, αλλα προς το παρον μεχρι να το παρω δεν μπορω να κανω κατι ε?Να το συνδεσεις σε σλλη συσκευη, που να ταριαζει βεβαια, για ναδεις αν λειτουργει.Το πολυμετρο ομως θα το χρειαστεις. Απο 4 ευρω , θα βρεις κατι https://www.skroutz.gr/c/1591/psifiaka_polymetra.html?from=catspan&keyphrase=πολυμετρο+ψηφιακο
Alex-V Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Αυτο ειναι το θεμα, φοβαμαι μηπως εχει φαει την εισαγωγη μεσα! Ενταξει παιδια ευχαριστω πολυ Δοκιμασα αυτο με την γλωσσα. Με το που το εβγαλα απο την πριζα το εκανα. Τιποτα δεν ενιωσα. Μαλλον τροφοδοτικο. Μηπως πρεπει να το εχω στην πριζα και να το κανω? Δεν ειναι επικινδυνο? Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2015 από Alex-V
M2000 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Μα με τη πρίζα χρειάζεται! Δεν είναι επικίνδυνο! Δεν τραβάει Ampere το τροφοδοτικό!
Alex-V Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Το εκανα. Τιποτα. Επισης, δοκιμασα με την γλωσσα το τροφοδοτικο που εχω στο λαπτοπ μου. Παλι δεν εγινε κατι :/
M2000 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δηλαδή δοκίμασες και ένα που δουλεύει; Δεν κατάλαβα το "επίσης" που κολλάει!
Alex-V Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Εκει κολλαει. Οτι δοκιμασα ενα λειτουργικο τροφοδοτικο και δεν επαθα κατι στην γλωσσα. Ουτε μουδιασμα ουτε τιναγμα.
isay Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Μηπως πρεπει να το εχω στην πριζα και να το κανω? Από αυτά που διαβάζω, σου προτείνω σφόδρα να αγοράσεις ένα πολύμετρο. (επισης οταν το μετρησεις με το πολυμετρο να εχεις το μετασχηματιστη στην πρίζα) 3
Alex-V Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Μμμ καταλαβα. Εχει να μου προτεινεις καποιο οικονομικο απο skroutz για να κανω την δουλεια μου?
M2000 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Alex-V αυτό δεν γίνεται εκτός και αν έχεις πλαστική γλώσσα! Πάρε πολύμετρο! Δεν έχεις πολυγλώσσα! (Α! δοκίμασε το τροφοδοτικό σε άλλη πρίζα..) 1
Alex-V Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Χαχα λες να ειμαι εξωγηινο πλασμα? Τιποτα, τα ιδια Θα παω να παρω πολυμετρο και θα δω τι μπορω να κανω. Σας ευχαριστω 1
Alex-V Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Καλημερα! Μεγειες! Τον μουτσο κλαιγανε. Το dc jack τελικα! Μετρησα σε 2 καταστηματα με πολυμετρο και ειναι μια χαρα και το πηγα σε ενα πισαδικο για αλλαγη jack. 50 ευρω το κουστουμι μαζι με την δουλεια τους. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα