Megatontnt Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 καλησπερα στην ομαδα, μολις παρελαβα την καρτα της gigabyte 980ti (GV-N98TWF3OC-6GD) 1. δοκιμασα να ενεργοποιησω το Led visualiser μεσω του nvidia experience, αλλα οποια ρυθμηση κι αν εβαλα ειχε το ιδιο αποτελεσμα να μην αναβει. Δοκιμασα ακομα και το gigabyte oc guru οπως ειδα σε ενα βιντεο, αλλα εμενα δεν εχει την συγγεκριμενη ρυθμηση. 2. επαιξα το GTA V ολα στο ultra με ολα τα φιλτρα κτλ κτλ. και εκανε εναν θορυβο λεπτο σαν κουνουπι, δεν ηταν τοσο δυνατος αλλα ακουγωταν.οταν ανεβασαν στροφες οι ανεμηστηρες χαθηκε ο θορυβος
Sheogorath Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 καλησπερα στην ομαδα, μολις παρελαβα την καρτα της gigabyte 980ti (GV-N98TWF3OC-6GD) 1. δοκιμασα να ενεργοποιησω το Led visualiser μεσω του nvidia experience, αλλα οποια ρυθμηση κι αν εβαλα ειχε το ιδιο αποτελεσμα να μην αναβει. Δοκιμασα ακομα και το gigabyte oc guru οπως ειδα σε ενα βιντεο, αλλα εμενα δεν εχει την συγγεκριμενη ρυθμηση. 2. επαιξα το GTA V ολα στο ultra με ολα τα φιλτρα κτλ κτλ. και εκανε εναν θορυβο λεπτο σαν κουνουπι, δεν ηταν τοσο δυνατος αλλα ακουγωταν.οταν ανεβασαν στροφες οι ανεμηστηρες χαθηκε ο θορυβος Τον 2ο ήχο, coil whine λέγεται και ντροπή να τον έχουν τόσο ακριβές κάρτες. Το κάνει λογικά όταν έχεις πολλά fps, βάλε VSync
Megatontnt Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Έχω v sync.. Με fraps βλέπω περίπου 57 frames
Theo1903 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 θέλει Update το oc guru σου μάλλον για να βγάλει την ρύθμιση με τα led
JcD Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Ποιό guru έχεις ρε, κατέβασε επιτόπου την τελευταία έκδοση από το site τους. Τον θόρυβο που λες δεν τον κάνει η δικιά μου πάντως!
Megatontnt Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Το τελευταίο έχω από το site τους
Theo1903 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Και δέν έχει κάτω αριστερά το led control ? Κάνε απεγκατάσταση και επανεγκατάσταση
JcD Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Κατά τη διάρκεια του boot δουλεύουν τα led? Πρέπει να δουλεύουν. Η ρυθμίσεις για τα led είναι μέσα στον κύκλο στην φωτογραφία που βάζω.
Megatontnt Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δεν δουλεύει καθόλου, ούτε κατα το boot ούτε στο μόνιμα ανοιχτό , ούτε στα εφέ. Το of guru δεν μου έχει τις επιλογές των led όπως στην εικόνα Edit: σαν και αυτή την εικόνα μου δειχνει ( εικόνα από Google)
JcD Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Πρέπει να ανάβουν τα led με το που παίρνει ρεύμα. Ωστόσο και τα ρολόγια που έχει εκεί δεν είναι νορμάλ. Μπας και βλέπει τα ενσωματωμένα γραφικά του επεξεργαστή το πρόγραμμα? Κάτσε να δούμε γνώμες!
SaFiS Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 καλησπερα στην ομαδα, μολις παρελαβα την καρτα της gigabyte 980ti (GV-N98TWF3OC-6GD) Αν ισχύει ο κωδικός που αναφέρεις, έχεις πάρει την απλή GTX 980 Ti (Windforce 3X) η οποία δεν έχει LED. Η Gaming G1 είναι αυτή με τα LED... http://www.skroutz.gr/s/7136386/Gigabyte-GeForce-GTX980-Ti-6GB-Gaming-OC-WindForce-3X-GV-N98TG1-GAMING-6GD.html 3
BabisTs Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Αν ισχύει ο κωδικός που αναφέρεις, έχεις πάρει την απλή GTX 980 Ti (Windforce 3X) η οποία δεν έχει LED. Η Gaming G1 είναι αυτή με τα LED... http://www.skroutz.gr/s/7136386/Gigabyte-GeForce-GTX980-Ti-6GB-Gaming-OC-WindForce-3X-GV-N98TG1-GAMING-6GD.html +1 1
Megatontnt Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 1. problem solved εν τελη δεν εχει led δεν το ηξερα, νομιζα οτι ειχε. για το δευτερο? Πρέπει να ανάβουν τα led με το που παίρνει ρεύμα. Ωστόσο και τα ρολόγια που έχει εκεί δεν είναι νορμάλ. Μπας και βλέπει τα ενσωματωμένα γραφικά του επεξεργαστή το πρόγραμμα? Κάτσε να δούμε γνώμες! την εικονα την βρηκα απο το google. η δικη μου ειναι αυτη που επισυναπτω τωρα..
JcD Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 1. problem solved εν τελη δεν εχει led δεν το ηξερα, νομιζα οτι ειχε. για το δευτερο? την εικονα την βρηκα απο το google. η δικη μου ειναι αυτη που επισυναπτω τωρα.. Εντάξει δεν τρέχει τίποτα, ,κι εμείς που τα πληρώσαμε τα led κάνα 80άρι παραπάνω τα κλαίμε τα λεφτά μας τώρα Για το δεύτερο θέμα αν googlaρης θα δεις ότι το έχει πολύς κόσμος, οπότε απλά θα το ανεχτείς Γράψε μου αν θες πόσο την πήρες, έτσι από περιέργεια, στύλε πμ αν δεν θες να γράψεις εδώ!
Dragonlordcv2002 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 καλησπερα στην ομαδα, μολις παρελαβα την καρτα της gigabyte 980ti (GV-N98TWF3OC-6GD) 1. δοκιμασα να ενεργοποιησω το Led visualiser μεσω του nvidia experience, αλλα οποια ρυθμηση κι αν εβαλα ειχε το ιδιο αποτελεσμα να μην αναβει. Δοκιμασα ακομα και το gigabyte oc guru οπως ειδα σε ενα βιντεο, αλλα εμενα δεν εχει την συγγεκριμενη ρυθμηση. 2. επαιξα το GTA V ολα στο ultra με ολα τα φιλτρα κτλ κτλ. και εκανε εναν θορυβο λεπτο σαν κουνουπι, δεν ηταν τοσο δυνατος αλλα ακουγωταν.οταν ανεβασαν στροφες οι ανεμηστηρες χαθηκε ο θορυβος Αν έχεις κουράγιο και διάθεση για το coil whine μπορείς να την γυρίσεις πίσω και να σου δώσουν καινούρια. Περιλαμβάνεται στο DOA 7 ημερών. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα