Προς το περιεχόμενο

Continuum στα Windows 10 Mobile με τα Lumia 950 και Lumia 950 XL [Video]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μελλοντικά θα είναι λογικά καλύτερο αλλά μέχρι τότε ..... (lag)

Δεν έχεις άδικο. Προφανώς, το multitasking του WM10 είναι ακόμα work-in-progress.
Σύμφωνα με το σημερινό WM10 review στο ArsTechnica:

Its behavior, however, has changed, because the way multitasking works in Windows 10 Mobile is a little different. In Phone 8, backing out from an app to the Start screen would terminate the app, removing it from the task switcher. In 10, old Phone 8 apps still work that way, but new UWAs do not.

Εδώ http://goo.gl/paC94u, είναι το πλήρες review.

Ουσιαστικά, μέχρι και το WP8 δεν είχες multitasking (και φυσικά ούτε lag).
  • Like 1
  • Απαντ. 70
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Από την στιγμή που έχω x86 win 10 tablet. Το οποίο κρατάει μπαταρία 6-7 ώρες βλέποντας ταινίες και μου στοίχησε 100 ευρώ δεν βλέπω τον λόγο να μην περάσει ή επόμενη γενιά Intel Atom και σε κινητά τηλέφωνα.

Να έχεις τα full Windows 10 Pro με τις εφαρμογές που δουλεύει σπίτι σου αλλά να μπορείς να πάρεις και τηλέφωνο την Σούλα την κομμώτρια. :P

Όταν γίνει αυτό (σύντομα πιστεύω) τότε εγώ παραταω και Android και Mandroid.

• Like 3
Δημοσ.

Αντε να δουμε τις αλλες εταιριες να αντιγραφουν τωρα.Chrome OS απο android συσκευες και MaC OS απο iphones.Πιστευω η Microsoft χαραξε το μελλον.

Δημοσ.

To continuum έχει λιγότερο lag απο οποιαδήποτε αντροιντ συσκευή βγηκε ποτε. Άρα πιστεύω μπορείς να το χειριστείς άνετα.

Γελάνε και οι πέτρες :-D

Σαν ιδέα είναι καλό αλλά θα πρέπει να κουβαλάς το τούβλο, φορτιστή, πληκτρολόγιο και ποντίκι.

ΥΓ

Έφτιαξες νέο λογαριασμό;  :devil:

Δημοσ.

Δεν έχεις άδικο. Προφανώς, το multitasking του WM10 είναι ακόμα work-in-progress.
Σύμφωνα με το σημερινό WM10 review στο ArsTechnica:

Its behavior, however, has changed, because the way multitasking works in Windows 10 Mobile is a little different. In Phone 8, backing out from an app to the Start screen would terminate the app, removing it from the task switcher. In 10, old Phone 8 apps still work that way, but new UWAs do not.

Εδώ http://goo.gl/paC94u, είναι το πλήρες review.

Ουσιαστικά, μέχρι και το WP8 δεν είχες multitasking (και φυσικά ούτε lag).

δεν ισχύει ότι στα 8 αφαιρούνταν η εφαρμογή στον task switcher

μόλις επέστρεφες στην start screen

Δημοσ.

Πολύ καλή προσέγγιση αλλά είναι πολύ νωρίς για να κάνει τη διαφορά. Προς το παρών μοιάζει πιο πολύ με ένα TV out feature με skin win 10 . Για να το πούμε πιο απλά τα chromecast και airplay από τις άλλες πλατφόρμες είναι πολύ πιο γρήγορο και παίζει τα πάντα όχι μόνο εφαρμογές του κινητού.

Δημοσ.

Είναι ωραίο αλλά όχι για ακόμα, χρησιμοποιώ chromecast για ταινίες βίντεο κτλπ χωρίς το παραμικρό θέμα αλλά αν κάτι με έκανε να αλλάξω σε λειτουργικό για ένα πακέτο όλων δεν θα είταν για ένα interface.. Είναι πολύ ωραίο σαν ιδέα αλλά κολλάει ακόμα στο mobile OS είτε από εφαρμογές θέλετε είτε από ελευθερία κτλπ.. Αν και μακάρι τραβήξει και κάνει και ανταγωνισμό ώστε να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο και έχουμε μια All in one συσκευή τότε ναι θα είναι top

Δημοσ.

Σχεδόν σε οσα απατα εχεις πει έχω συμφωνήσει αλλα σε αυτό όχι.

Βασικά ΟΥΤΕ ΚΑΝ.

Δεν υπάρχει άλλο OS που να το κάνει αυτό, και αυτός είναι ενας από τους λογους που πλεον το mobile store αποκτα τόσο γρηγορα πολλες και ποιοτικές εφαρμογές.

+πραγματικά σου λύνει τα χερια ειτε για δουλεια είτε για διασκέδαση και είναι σουπερ φορητό.

Όσοι δεν μπορείτε να δειτε μπροστα θα το δείτε αργότερα.

(surface phone + continuum + .exe)

Ubuntu phone χωρίς "dock".

• Like 1
Δημοσ.

Πολλές εφαρμογές δεν τρέχουν σωστά σε windows phone. Είχα lumia 930

ένα χρόνο και πέρα από την φοβερή κάμερα και το αρκετά καλύτερο πρόγραμμα αλληλογραφίας όλα τα άλλα άστα να πάνε

Δημοσ.

Πριν από έναν χρόνο περίμενα να δω κάτι τέτοιο, για να το γυρίσω στα WP. Δυστυχώς, πλέον ούτε αυτό είναι ικανό. Έχω χωθεί στο android τόσο βαθιά και από τόσες απόψεις (αγορασμένες εφαρμογές, συνήθεια, ευκολία), που το PC το έχω ξεχωρίσει τελείως για άλλες δουλειές, και επιθυμώ να παραμείνει έτσι. Δεν έχω πια καούρα να χρησιμοποιώ ένα λειτουργικό παντού, ούτε κοινά προγράμματα παντού. Φαντάζομαι έτσι νοιώθουν και οι περισσότεροι χρήστες apple και android που δεν σερφάρουν μόνο ή μπαίνουν στο FB.

Φοβάμαι ότι η MS άργησε να μας δώσει αυτό που θέλαμε και τώρα που (άρχισε να) μας το δίνει, δεν το θέλουμε πια.

• Like 1
Δημοσ.

Γελάνε και οι πέτρες :-D

Σαν ιδέα είναι καλό αλλά θα πρέπει να κουβαλάς το τούβλο, φορτιστή, πληκτρολόγιο και ποντίκι.

ΥΓ

Έφτιαξες νέο λογαριασμό; :devil:

Δεν γελανε καθόλου ;)

Δεν χρειάζεται να κουβαλας τίποτα, απλα θα το βάζεις στο γραφείο του σπιτιού σου η της δουλειας σου.

Εδώ σκέψου οι άλλοι εκεί έξω κουβαλανε τσαντες με λαπτοπ φορτιστές και ποντίκι, αυτό θα τους πειράξει;

Πολλές εφαρμογές δεν τρέχουν σωστά σε windows phone. Είχα lumia 930

ένα χρόνο και πέρα από την φοβερή κάμερα και το αρκετά καλύτερο πρόγραμμα αλληλογραφίας όλα τα άλλα άστα να πάνε

Πες μας καμια ντε.

Πριν από έναν χρόνο περίμενα να δω κάτι τέτοιο, για να το γυρίσω στα WP. Δυστυχώς, πλέον ούτε αυτό είναι ικανό. Έχω χωθεί στο android τόσο βαθιά και από τόσες απόψεις (αγορασμένες εφαρμογές, συνήθεια, ευκολία), που το PC το έχω ξεχωρίσει τελείως για άλλες δουλειές, και επιθυμώ να παραμείνει έτσι. Δεν έχω πια καούρα να χρησιμοποιώ ένα λειτουργικό παντού, ούτε κοινά προγράμματα παντού. Φαντάζομαι έτσι νοιώθουν και οι περισσότεροι χρήστες apple και android που δεν σερφάρουν μόνο ή μπαίνουν στο FB.

Φοβάμαι ότι η MS άργησε να μας δώσει αυτό που θέλαμε και τώρα που (άρχισε να) μας το δίνει, δεν το θέλουμε πια.

δεν πειράζει μαν. Δεν είναι ολα για όλους.

Αρκεί να κάνει τη ζωή σου εύκολη το λογισμικό που εχεις επιλέξει:)

• Like 1
Δημοσ.

Σούπερ χαρακτηριστικό το οποίο σίγουρα θα βελτιστοποιηθεί στη συνέχεια.

Κάπως έτσι ξεκίνησαν και οι βιντεοκλησεις με το 6630 να απαιτεί την σχετική βάση.....

Άντε να πέσουν λίγο οι τιμές να χτυπήσουμε ένα 950.

• Like 1
Δημοσ.

Θα το σκεφτόμουν μόνο αν δεν χρειαζόμουν το dock και όλα αυτά τα καλώδια.

Και εγώ αν δεν χρειαζόταν πληκτρολόγιο, ποντίκι και οθόνη. Και αν δεν χρειαζόταν και συσκευή, ακόμη καλύτερα.

Εντάξει, ας είμαστε και λίγο λογικοί. Δηλαδή πώς ακριβώς σκέφτεσαι να πραγματοποιείται η σύνδεση μίας συσκευής με όλων των ειδών τις άλλες χωρίς να υπάρχει κάποιου είδους hub, ώστε να είσαι αρκετά βέβαιος (γιατί,ακόμη και έτσι όπως είναι τώρα, δεν είσαι σίγουρος ότι πχ. το monitor στο οποίο θα πας να δουλέψεις έχει hdmi) ότι θα μπορείς να συνδεθείς; 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...