Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το χω δει απο κοντα, και σε αυτα που μπορεσα να ελεξω δε βρηκα κατι. Αλλα ποτε δε ξερεις τι μπορει να κρυβει

Δημοσ.

Τι βρήκες;

Προσωπικά έχω Starlet του 12/1998 με υδραυλικό τιμόνι (υποβοήθηση), ηλεκτρικά παράθυρα, κεντρικό κλείδωμα και A/C και μου δίνει την εντύπωση ότι με αυτό θα μάθουν να οδηγούν τα παιδιά μου (που δεν έχω).

Μηχανικά είναι σαν καινούργιο, σα να βγήκε χθες απ' την παραγωγή που λέει ο λόγος. Ούτε πρόβλημα, ούτε ζημιές, για κάψιμο λαδιού ούτε λόγος στις 200.000km που είμαι τώρα, και όσοι το έχουν πάρει στα χέρια τους του έχουν πιει το αίμα.

Αυτά που ρωτάς για ταξίδια 200km κ.λπ. είναι αστεία, Ισπανία φτάνω με στάσεις μόνο για βενζίνη, όχι απλά στη Λαμία.

Για να μην ευλογώ μόνο τα γένια μου, και το Micra απ' όσο ξέρω είναι πάνω-κάτω στα ίδια επίπεδα αξιοπιστίας.

Τώρα περί Golf, Polo και δη, Fiat, γελάει ο κόσμος όταν μιλάμε για αξιοπιστία

Τα Accent παλιότερα δεν τα είχα πάρει με καλό μάτι, αλλά νομίζω ότι είναι κι αυτά σκυλιά.

Δημοσ.

Ψαχνω σα τρελος απο τη μερα που ποσταρα. Δε μπορω να σταθω καπου. Η εχουν προβληματα, η ειναι στου διαολου τη μανα, η πωλιουνται.

Τωρα βρηκα ενα με παραδομενες πινακιδες που δε κυκλοφορει χωρις ασφαλεια να το παω σε μαστορα να το κοιταξει. Σκεφτομαι τη spotmechanic που διαφημιζει το car.gr αλλα αμα βρουν προβληματα χανω τα 45 ευρω

Μην την σκέφτεσαι απλα την spot mechanic  . Είναι must . Οι τύποι ασχολούνται μέχρι αηδίας στον έλεγχο. Ποιο ολοκληρωμένο και τυποποιημένο έλεγχο δεν θα βρεις . Εχω εμπειρία με την εταιρία .ήμουν μπροστά στον έλεγχο ,έχω γνώσεις λόγο σχετικών σπουδών και είδα τι κάνει και μπορώ να σου πω ότι για μένα είναι οι ότι πιο εξειδικευμένο σε έλεγχο η υπηρεσία τους.

Μα η λογική που πληρώνεις 45 ευρώ είναι για να μην χάσεις π.χ 5000 ευρώ και  κανένας μηχανικός δεν θα κάτσει 1μιση ώρα να κοιτάζει το αμάξι και να το κάνει και test drive χωρίς να τον έχεις πληρώσει εκτός αν έχεις κανά εμπειρο κολλητο μηχανικό και στο κάνει τσάμπα.

Εμενα σε πρόσφατη αγορά πριν μήνες αυτοκινήτου μου βρήκαν θεματα στο αμάξι πριν την αγορά. Ότι μου είπαν αυτά ηταν και τίποτα παραπάνω . Το πήρα μιας και ήταν μαζέματα των 500 ευρώ (μαζί με service) και όχι σημαντικά . 

Η αναφορά τεχνικού ελεγχου του αυτοκινήτου που αγόρασα :

https://www.spotmechanic.gr/report-files/19085.html

Δημοσ.

Εχω κολλησει με lancer τωρα αλλα δε ξερω αν τα μακροστενα αμαξια ειναι νολικα για Αθηνα. Που θα βρισκω παρκινγκ με αμαξι που χει μηκος 4,5 μετρα. Εδω δυσκολευεσαι να βρεις και με τα κουπε που ειναι 3,5

Αλλιως θα πραγγελνα ενα spotmechanic και οτι καθοταν. Παντως και γνωστος μου που το δε μου πε οτι θα χρειαστει μαλλον δισκο-πλατο αν και μου λεγαν οτι ολα ειναι ενταξει

Μην την σκέφτεσαι απλα την spot mechanic  . Είναι must . Οι τύποι ασχολούνται μέχρι αηδίας στον έλεγχο. Ποιο ολοκληρωμένο και τυποποιημένο έλεγχο δεν θα βρεις . Εχω εμπειρία με την εταιρία .ήμουν μπροστά στον έλεγχο ,έχω γνώσεις λόγο σχετικών σπουδών και είδα τι κάνει και μπορώ να σου πω ότι για μένα είναι οι ότι πιο εξειδικευμένο σε έλεγχο η υπηρεσία τους.

Μα η λογική που πληρώνεις 45 ευρώ είναι για να μην χάσεις π.χ 5000 ευρώ και  κανένας μηχανικός δεν θα κάτσει 1μιση ώρα να κοιτάζει το αμάξι και να το κάνει και test drive χωρίς να τον έχεις πληρώσει εκτός αν έχεις κανά εμπειρο κολλητο μηχανικό και στο κάνει τσάμπα.

Εμενα σε πρόσφατη αγορά πριν μήνες αυτοκινήτου μου βρήκαν θεματα στο αμάξι πριν την αγορά. Ότι μου είπαν αυτά ηταν και τίποτα παραπάνω . Το πήρα μιας και ήταν μαζέματα των 500 ευρώ (μαζί με service) και όχι σημαντικά . 

Απο οτι βλεπω εσενα σου βρηκε διαρροη στο κιβωτιο σα κατι σοβαρο, τα υπολοιπα ψιλοπραματα

Δημοσ.

Εντάξει εννοείται ότι αξίζει 45€ αν ελέγχουν όλα αυτά τα πράγματα! Μπράβο τους για την ιδέα και για την πολύ καλή δουλειά που φαίνεται να κάνουν!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...