Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παράγγειλα την οθόνη από κατάστημα στο σκρουτζ και μου ήρθε γρατζουνισμενη...

Έχω ενημερώσει το κατάστημα και εδώ και 3 βδομάδες μου λένε ότι έχουν στείλει email στην αντιπροσωπία και περιμένουν απάντηση...

Επειδή τα λεφτά είναι πολλά για την οθόνη και δεν βγάζω άκρη μπορεί κανείς να μου πει τι να κανω???

Δημοσ.

Aκομη καλυτερα να ζητησεις πιστωτικο  / τα χρηματα σου πισω και να αγορασεις μια καλυτερη οθονη χωρις βαρυ grainy coating και 1.8 gamma -> ξεβαμμενα και ρηχα χρωματα, περα απο τα χιλια δυο προβληματα που ενδεχεται να σου προκυψουν.

Η αντιπροσωπεια της Asus δεν ειναι απο τις πιο σοβαρες δυστυχως. Οπως και να εχει ομως εσυ θα πιεσεις το καταστημα να σε εξυπηρετησει ασχετα του τι θα σου πει η αντιπροσωπεια.

Δημοσ.

τους πιεζεις κ αλλο...αν και κατα την γνωμη μου κατευθειαν με το που την ανοιγες επρεπε να πας στο μαγαζι με την οθονη...

Μόλις άνοιξα την οθόνη τους πειρατές τηλέφωνο μιας και το κατάστημα είναι σε άλλο μέρος της ελλαδας

Aκομη καλυτερα να ζητησεις πιστωτικο / τα χρηματα σου πισω

Τους είπα να μου δώσουν τα χρήματα πίσω η να πάρω κάτι άλλο και να τους την επιστρέψω αλλά συνεχίζουν να λένε ότι περιμένουν απάντηση από την asus για να συνεχίσουν.....

Νομικά μπορώ να κάνω κάτι?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...