Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν μπορεις με αυτα τα λεφτα παρε απο Κινα το Xiaomi redmi note 3/32gb.(195-209€)

Κανε μια συγκριση με το S4 που εχεις.

ναι καλο φαινεται αλλα το θελω αμεσα και να το αγορασω με τιμολογιο..και εδω ελλαδα παει στα 300

Δημοσ.

Το xiaomi είναι πιστεύω καλύτερο.Αλλά ξέρουμε τι γίνεται με την εγγύηση;

2 μικροκαταστήματα φέρνουν το xiaomi σε ολόκληρη την Ελλάδα.Αυτό εμένα με ανησυχεί στο θέμα της Εγγύησης.

Από την άλλη το Meizu (που θα πάρω σε λίγο) το φέρνει και το public κάτι που εμένα με καθησυχάζει.

Δημοσ.

Το xiaomi είναι πιστεύω καλύτερο.Αλλά ξέρουμε τι γίνεται με την εγγύηση;

2 μικροκαταστήματα φέρνουν το xiaomi σε ολόκληρη την Ελλάδα.Αυτό εμένα με ανησυχεί στο θέμα της Εγγύησης.

Από την άλλη το Meizu (που θα πάρω σε λίγο) το φέρνει και το public κάτι που εμένα με καθησυχάζει.

Γιατι ειναι κλτρο επειδη εχει κλτρο επεξεργαστη?!

ΟΛΑ τα αλλα ειναι χειροτερα!

Πιστευω θα ευχαριστηθεις πιο πολυ το μειζθ αλλα προσεχε το γιατι διαβαζω εχει πολυ ευαισθητη οθονη!

Δημοσ.

Δεν ξέρω αλλά η οθόνη του μου άρεσε πολύ στο xiaomi.Αλλά το Meizu με έχει κερδίσει σε όλα.

Σχετικά με την οθόνη.Ε φαντάζομαι με ένα tempered glass θα είμαι κομπλε.

Δημοσ.

Δεν ξέρω αλλά η οθόνη του μου άρεσε πολύ στο xiaomi.Αλλά το Meizu με έχει κερδίσει σε όλα.

Σχετικά με την οθόνη.Ε φαντάζομαι με ένα tempered glass θα είμαι κομπλε.

Σε κερδισε η οθονη του Xiaomi και δν σου αρεσε του Meizu?!

Eιναι μακραν κλτρη και ποιοτηκοτερη του μειζυ!

Φανταζομαι ναι! Παρε ενα nilkin που ειναι καλης ποιοτητας και φθηνο και θα εισαι οκ!

Δημοσ.

και εγω προς το meizu κλεινω!

Δες τα καπου αμα μπορεσεις και αποφασησε ποιο σου καθεται κλτρα στο ματι και στο χερι!

Και τα 2 ειναι πολυ καλα κινητα και για τα λεφτα τους ειναι αψογα!

Στην χειροτερη αμα δν σου αρεσει το ενα το πουλας και περνεις το αλλο(εγω πλεον αυτο κανω γτ μ αρεσει να αλλαζω κινητα και δν εχω την οικονομικη δυνατοτητα να εχς 2-3 συσκευες ταυτοχρονα και με αυτον τν τροπο εχω καταφερει να δουλεψω παρα παρα πολλες συσκευες!)

Δημοσ.

Έχω ρωτήσει και αλλού αλλά θα ρωτήσω και εδώ.Με το θέμα της εγγύησης στο meizu τι παίζει;Αν πάθει κάτι καλύπτετε στην Ελλάδα ή θα μου το στείλουν σε καμια κινα και θα μείνω κανα μήνα χωρίς τηλέφωνο;

Δημοσ.

Έχω ρωτήσει και αλλού αλλά θα ρωτήσω και εδώ.Με το θέμα της εγγύησης στο meizu τι παίζει;Αν πάθει κάτι καλύπτετε στην Ελλάδα ή θα μου το στείλουν σε καμια κινα και θα μείνω κανα μήνα χωρίς τηλέφωνο;

σωστο και αυτο φιλος καλη ερωτηση!

Δες τα καπου αμα μπορεσεις και αποφασησε ποιο σου καθεται κλτρα στο ματι και στο χερι!

Και τα 2 ειναι πολυ καλα κινητα και για τα λεφτα τους ειναι αψογα!

Στην χειροτερη αμα δν σου αρεσει το ενα το πουλας και περνεις το αλλο(εγω πλεον αυτο κανω γτ μ αρεσει να αλλαζω κινητα και δν εχω την οικονομικη δυνατοτητα να εχς 2-3 συσκευες ταυτοχρονα και με αυτον τν τροπο εχω καταφερει να δουλεψω παρα παρα πολλες συσκευες!)

θα προσπαθησω να το δω απο κοντα αλλα αυτο π με ενδιαφερει ειναι αν ειναι καλυτερο απο galaxy s4 γιατι απο χαρακτηριστικα ειναι αποτι βλεπω

Δημοσ.

ναι καλο φαινεται αλλα το θελω αμεσα και να το αγορασω με τιμολογιο..και εδω ελλαδα παει στα 300

ναι δυστυχως το εβαλαν απο 300+ το xiaomi (Ελλαδα).

δεν αξιζει σ αυτα τα χρηματα η αγορα του xiaomi απο ελλαδα. Αν δεν το βιαζεσαι κλπ απο εξω ειναι μονοδρομος η αγορα του.

Υπαρχει χρηματικη διαφορα με εξωτερικο οποτε καλυτερα δες το Meizu που υπαρχει σαφως μεγαλυτερη διαθεσιμοτητα σε συσκευες απο τα Xiaomi στην Ελλαδα κ το θες για αμεση αγορα.

καλη ερωτηση -- κανεις δεν ξερει στα σιγουρα την απαντηση..... :)

φανταζομαι πως ναι παντως δεν τα εχει αναλαβει κ αυτα η arvato αρα το πας στο public k απο public παει λογικα εξω με τις γνωστες καθυστερησεις....δεν εχω δει επισημο σερβις για ολες αυτες τις εταιριες. Παντως εχω δει διαφορα σερβις μη επισημα (wap5 - ifixit - hitechdoctor - phonedoctor) για αυτες τις εταιριες (συσκευες απο Κινα) αλλα δεν γνωριζω αν καλυπτουν εγγυηση - σιγουρα ομως το επισκευαζουν εκτος εγγυησης με κοστος.

Δημοσ.

Κοιτούσα κι εγώ για κινητό σ αυτά τα χρήματα και έχω διαβάσει πάρα πολλά ποστς εδώ και  παρότι στην αρχή είχα αποφασίσει για το xiaomi rednote 3 τελικά λόγω ότι πρέπει να το παραγγείλω απ έξω που δε το έχω ξανακάνει, αλλά και το γεγονός πως πρέπει να αναφέρω να μου βάλουν το google play γιατί μπορεί να μου έρθει χωρίς αυτό ή πως μπορεί να πάει στο τελωνείο και το οριστικό κλείδωμα του bootloader που διάβασα, όλα αυτά μου άλλαξαν τη γνώμη, και λέω αν είναι τελικά να πάρω ένα κινητό, να περιμένω ένα μήνα να έρθει και με τα παραπάνω θέματα, τότε ας κοιτάξω εναλλακτικές. Αυτό το meizu m2 note 16gb νομίζω πως δείχνει καλή περίπτωση. Το άσχημο σε σχέση με άλλα που κοιτούσα ειναι πως δεν έχει ραδιόφωνο. Αλλά εντάξει δε μπορεί να τα έχεις όλα ιδίως σε αυτή την τιμή. Πάντως κοιτούσα και το doogee f3 pro 16gb που το πουλάνε στο skroutz στην ίδια τιμή λίγο πολύ.

Βέβαια σε κάποια ποστς τα υποτιμούν πάρα πολύ όλα αυτά τα κινέζικα λέγοντας πως έχουν κάποια ωραία χαρακτηριστικά μεν , αλλά μπορεί να δυσκολεύεσαι μέχρι να ακούς και τον συνομιλητή σου γιατί για παράδειγμα ενδέχεται το ηχείο του κινητού να είναι πολύ φτηνιάρικο και διαφορα τέτοια.

Δημοσ.

Κοιτούσα κι εγώ για κινητό σ αυτά τα χρήματα και έχω διαβάσει πάρα πολλά ποστς εδώ και  παρότι στην αρχή είχα αποφασίσει για το xiaomi rednote 3 τελικά λόγω ότι πρέπει να το παραγγείλω απ έξω που δε το έχω ξανακάνει, αλλά και το γεγονός πως πρέπει να αναφέρω να μου βάλουν το google play γιατί μπορεί να μου έρθει χωρίς αυτό ή πως μπορεί να πάει στο τελωνείο και το οριστικό κλείδωμα του bootloader που διάβασα, όλα αυτά μου άλλαξαν τη γνώμη, και λέω αν είναι τελικά να πάρω ένα κινητό, να περιμένω ένα μήνα να έρθει και με τα παραπάνω θέματα, τότε ας κοιτάξω εναλλακτικές. 

αν υπαρχει σε στοκ σε ευρωπαικη αποθηκη ερχεται νωριτερα απο τον μηνα αφου στελνετε απο εκει k οχι απο Κινα. To note 3 εχει εξαντληθει σε πολλα μαγαζια απο τις EU αποθηκες (υπαρχει Κινα) οποτε αν το βιαζεσαι καλυτερα να στραφεις σε εσωτερικη αγορα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...