mike0402 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 ειμαι αναμεσα σε xiaomi redmi note 2 και στο meizu m2 note..αξιζει καποιο ξερει κανεις?ειμαι κατοχος samsung s4 και επειδη μ εχει βγαλει κολληματα θελω να παρω κατι σε αυτα τα χρηματα..
saruman123 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Αν το εχεις με stock rom λογικα θα εχεις. Αν ομως εισαι root βαλε καμια custom για να πηγαινει καλητερα.
mike0402 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 με stock ειναι αλλα γενικα ηθελα να αλλαξω γιατι το εχω 2,5 χρονια και το εχω βαρεθει 1
saruman123 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Α οποτε επιβαλεται η ανανεωση Δινω 1+ στο Xiaomi redmi 2 note
mike0402 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 ειναι καλυτερο απο galaxy s4 η αντιστοιχο?απο φωτογραφικη και μπαταρια με ενδιαφερει περισσοτερο!
saruman123 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Και τα δυο εχουν καλη καμερα(13meg/xel) με ελαχιστη διαφορα το Xiaomi. Η μπαταρια του Xiaomi 3060mAh Του Meizu 3100mAh 8πυρινες και τα δυο αλλα το Xiaomi εχει Helio X10 στα 2.0 (16gb)και στα 2.2(32gb)το Meizu στο 1.3 Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2015 από saruman123
aces Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δινω 1+ στο Xiaomi redmi 2 note +2 xiaomi http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=6992&idPhone2=7266 οριακα ειναι τα ιδια αλλα δινω ελαφρυ προβαδισμα στο xiaomi λογω εμφανισης (υποκειμενικο το θεμα εμφανιση) κ μονο. Κ τα 2 παντως εχουν καλες κριτικες, το meizu ειναι ελαφρυτερο στο χερι για λιγο (οπως και στα specs) αλλα λιγο παλαιοτερο το release (Ιουνιο αντι Αυγουστο '15).
ikaruga24 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Και οι δυο συσκευές είναι αξιόλογες. Αν θες εμπειρία software πας για Meizu (άσχετα να θέλει λίγο εκμάθηση πριν γίνεις καλός χρήστης και σε εξυπηρετήσει το λογισμικό) και το Xiaomi το προτείνω γενικότερα σαν το περισσότερο "λογικό" τηλέφωνο γιατί προσφέρει απλά περισσότερα πράγματα σε θέμα hardware όπως ράδιο, αφαιρούμενη μπαταρία και IR blaster χώρια που είναι πολύ γρήγορο. Και το Meizu βέβαια έχει τα δικά του υπέρ όπως καλύτερη ποιότητα οθόνης, micro SD εως 128GB και το καλύτερο λογισμικό που αναφέραμε παραπάνω οπότε και οι δυο συσκευές μια χαρά θα σε βολέψουν. Βάλτα σε μια σειρά τι θέλεις και κάνε την επιλογή σου.
2.1Ohm Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Και τα δυο εχουν καλη καμερα(13meg/xel) με ελαχιστη διαφορα το Xiaomi. Η μπαταρια του Xiaomi 3060mAh Του Meizu 3100mAh 8πυρινες και τα δυο αλλα το Xiaomi εχει Helio X10 στα 2.0 (16gb)και στα 2.2(32gb)το Meizu στο 1.3 Καμερα το Meizu εχει ανωτερη οπως και μπαταρια και ΟΘΟΝΑΡΑ! Να πω την αληθεια το χιαομι δν το εχω και δν μπορω να το χαντακωσω με πρωτη ματια ομως που το εριξα η διαφορα στην ποιοτητα οθονης ειναι φουλ εμφανεις! ΤΟ 99% της ενασχολησης σου με το κινητο ειναι η οθονη οποτε θα πρεπει να ειναι απο τους πρωτους παραγοντες! Επισς αν και φαινομενικα "low end" επεξεργαστης εμενα στον 1 μηνα χρηση δν μ εβγαλε κανενα μα κανενα λαγκ! Και ΟΛΑ τα παιχνιδια τα επαιζα με καλα φραμεσ δν μου κολουσε! Εγω θα ελεγα να πας σε meizu! Αμα περιεμενεις λιγο καιρο που θα εχω στα χερια μου και το χιαομι θα μπορω να πω και φουλ αναλυτητα τα +/- του καθενος!
mike0402 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Καμερα το Meizu εχει ανωτερη οπως και μπαταρια και ΟΘΟΝΑΡΑ! Να πω την αληθεια το χιαομι δν το εχω και δν μπορω να το χαντακωσω με πρωτη ματια ομως που το εριξα η διαφορα στην ποιοτητα οθονης ειναι φουλ εμφανεις! ΤΟ 99% της ενασχολησης σου με το κινητο ειναι η οθονη οποτε θα πρεπει να ειναι απο τους πρωτους παραγοντες! Επισς αν και φαινομενικα "low end" επεξεργαστης εμενα στον 1 μηνα χρηση δν μ εβγαλε κανενα μα κανενα λαγκ! Και ΟΛΑ τα παιχνιδια τα επαιζα με καλα φραμεσ δν μου κολουσε! Εγω θα ελεγα να πας σε meizu! Αμα περιεμενεις λιγο καιρο που θα εχω στα χερια μου και το χιαομι θα μπορω να πω και φουλ αναλυτητα τα +/- του καθενος! σε σχεση με το galaxy s4?ειναι κατι αντιστοιχο?
saruman123 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Αν μπορεις με αυτα τα λεφτα παρε απο Κινα το Xiaomi redmi note 3/32gb.(195-209€) Κανε μια συγκριση με το S4 που εχεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα