2.1Ohm Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 http://www.skroutz.gr/s/322790/Turbo-X-Vicious.htmlΠαιδια υπαρχει πιθανοτητα να ξερουμε ποιο ποντικη ειναι αυτο?Για τα λεφτα του ειναι καλουτσικη επιλογη απιστευτα βολικο στο χερι και το παλιο που ειχα με αφησε και δυστυχως δν το πουλαν αλλοστο πλαισιο!Μηπως μπορουμε να βρουμε το κινεζικο η καποιο με ιδιο παρομοιο σχημα?Ειναι σαν το deathadder τις ραζερ αλλα πιο μεγαλο και στο χερι μου καθετε τελεια!
Lautrec Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Φίλε είσαι πολύ τυχερός, μόλις μου έφεραν καινούριο μοντέλο κατευθείαν απο την Κίνα. Λευκός φουτουριστικός σχεδιασμός, ελαφρώς τετράγωνο μοντέρνο σχήμα, πάνω απο 9 χιλιάδες dpi. Πολύ καλύτερο απο αυτό που θές. Δες εμφάνιση και αν θές στο στέλνω με το mini drone μου Turbo-K2 2016 5
visualizer Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δες αυτό,το είχα για μερικά χρόνια χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα ..μέχρι που το έφαγε η γάτα μου 10
SOAD1981 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 http://www.skroutz.gr/s/322790/Turbo-X-Vicious.html Παιδια υπαρχει πιθανοτητα να ξερουμε ποιο ποντικη ειναι αυτο? Για τα λεφτα του ειναι καλουτσικη επιλογη απιστευτα βολικο στο χερι και το παλιο που ειχα με αφησε και δυστυχως δν το πουλαν αλλοστο πλαισιο! Μηπως μπορουμε να βρουμε το κινεζικο η καποιο με ιδιο παρομοιο σχημα? Ειναι σαν το deathadder τις ραζερ αλλα πιο μεγαλο και στο χερι μου καθετε τελεια! δυστυχως εχω προσωπικη εμπειρια με αυτο το μπουρδελο.2 φορες αγορασμενο (μια με rma) και τις 2 χαλασε το roller....πλαισιο παιδι μου , μιλαμε για ποιοτητα
BlueBlood7 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 http://www.skroutz.gr/s/322790/Turbo-X-Vicious.html Παιδια υπαρχει πιθανοτητα να ξερουμε ποιο ποντικη ειναι αυτο? Για τα λεφτα του ειναι καλουτσικη επιλογη απιστευτα βολικο στο χερι και το παλιο που ειχα με αφησε και δυστυχως δν το πουλαν αλλοστο πλαισιο! Μηπως μπορουμε να βρουμε το κινεζικο η καποιο με ιδιο παρομοιο σχημα? Ειναι σαν το deathadder τις ραζερ αλλα πιο μεγαλο και στο χερι μου καθετε τελεια! Ναι σαν το razer είναι μη σου πω και καλύτερο.
black66.gr Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Αυτό πιστεύω θα καλύψει πλήρως όλες τις ανάγκες σου..... 3
Ntoubroutza Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 χααχαχαχα.Γελάω με τα σχόλια. Φίλε το έχω εγώ.Παίζω παιχνίδια στο έπιπλο (έχω καλό έπιπλο από κερασιά) γιατί σε mouse pad ούτε καν. Απλά το είχα πάρει με το pc που πήρα από το πλαίσιο.
SOAD1981 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 μα καλυτερα να παρεις το πιο φθηνο logitech , microsoft παρα αυτο.ιδια λεφτα εχουν
Maktro Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 έχω ένα, επειδή σε βλέπω και στην ανάγκη, στο πουλάω 100 euro..
2.1Ohm Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 .........Eλεος ρε παιδες!Το εχω σαν 2ο mouse (εχω λαπτοπ και το εχω παντα στην τσαντα μου) γιατι δν θελω να περνω το κανονικο μου (logitech g502 proteus)! Δεν λεω οτι ειναι ΚΑΛΟ απλα ειναι ξεκουραστω και μ αρεσει στο χερι μου ετσι οπως καθεται!Εγω προσωπικα παραπονο δν ειχα ναι ειναι λιγο ασθενες το σημα του και σε mousepad δουλευει ικανοποιητικα αλλα ειναι απιστευτα ανετο και μ αρεσει τοσο κακο ειναι?!Για "σοβαρο" gaming εχω και σοβαρο ποντικη!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα