banousissoxos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπερα παιδια..εχω παρει εδω και καιρο μια ip camera αλλα αντιμετωπιζω καποια προβληματα..οταν ειμαι σινδεμενος απο το κινιτο στην καμερα αλλα απο το ιδιο δικτυο wifi δεν εχω κανενα προβλημα..οταν ομως προσπαθω να συνδεθω απο αλλο δικτυο εκει τα βλεπω ολα κολλημενα..αντι να τα βλεπω σαν βιντεο τα βλεπω σαν εικονες απο το κολλημα..γιατι γινετε αυτο?η καμερα ειναι με καλοδιο ethernet?
blu3_orion Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 δες αν μεσα απο την εφαρμογη του κινητου σου εχει bandwidth management δλδ σε ρωταει πουθενα για ποιοτητα? αν ναι και ειναι σε best λογικο να συμβαινει! δοκιμασε να αρχισεις απο την χαμηλοτερη και σταδιακα να αρχιζεις να ανεβαινεις μεχρι να δεις που ξεκιναει το προβλημα. Η ταχυτητα μεταδοσης οταν εισαι σε εξωτερικο δικτυο εξαρταται αμεσα απο την ταχυτητα upload της γραμμης σου, και οι ταχυτητες αυτες στην ελλαδα ειναι πενιχρες. δλδ αν εχεις 24 αρα γραμμη και κλειδωνεις ας πουμε στα 12 το upload δεν ξεπερναει στην καλυτερη περιπτωση το 1 mbit 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα