KaRastaR Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Λογικά δεν κολλάει η ερώτηση μου σε αυτό το κλάδο αλλά ρε παιδιά θέλω γνώμη.¨Εχω windows 7 αυτη την στιγμη στο desktop μου και εχω δωρεαν τα 10 να τα βαλω η να περιμενω ακομα καιρο?Η χρήση του pc είναι για games,προγραμματισμό και διαφορα άλλα πράγματα.Σαν ειδικοί τι θα προτίνατε?
alxlightning Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 τσεκαρε αν τα προγραμματα που χρησιμοποιεις τρεχουν σε 10. αν ναι, βαλε.
visualizer Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Κάνε backup οπωσδήποτε πριν βάλεις τα 10 και καλό θα ήταν να κάνεις καθαρή εγκατάσταση .Προσωπικά αν δεν είχα άλλο υπολογιστή δεν θα ρίσκαρα να μπω σε περιπέτειες μιας και έχουν αναφερθεί πάρα πολλά προβλήματα με τα windows 10.
21george21 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Εγώ έχω 10 εδώ κανα μήνα για την ιδια χρήση και είμαι ευχαριστημένος. Αν δε τα δοκιμάσεις μόνος σου δε θα μάθεις αν σουταιριάζουν γι αυτό back up όπως είπε ο alxlightning και δες ο ίδιος. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα