Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδώ και παρά πολλά χρόνια έτσι ήταν ο κόσμος....πάντα με αυτόν που πουλάει περισσότερα. Θα έπρεπε να το είχες συνηθισει.

Πολλές εφαρμογές για παράδειγμα είναι φτιαγμένες μόνο για Windows pc ,ενώ θα μπορούσαν να είναι και για τα υπόλοιπα λειτουργικά. Πάρα πολύ υπέροχος κόσμος. Καλωσήρθες....

για άλλο λόγο το λέω εγώ αλλιώς το πήρες εσύ.

Πιθανότατα να είμαι μεγαλυτερος και σε ηλικία από εσενα, μου έχουν πει το "καλώς ήρθες" εδώ και μια δεκαετία κοντα στο φόρουμ αυτό :)

Δημοσ.

για άλλο λόγο το λέω εγώ αλλιώς το πήρες εσύ.

Πιθανότατα να είμαι μεγαλυτερος και σε ηλικία από εσενα, μου έχουν πει το "καλώς ήρθες" εδώ και μια δεκαετία κοντα στο φόρουμ αυτό :)

Ποτέ δεν είναι αργά.... Όσο ζεις μαθαίνεις.
Δημοσ.

3 μέρες το χω κλειστο και δεν μου λειπει καθολου!!Βλεπω τους αλλους να κανουν τις αηδιες που εκανα κ εγω (check in) και χαιρομαι που επιτέλους ξεκοψα! Είναι τελικά μεγάλη κατάντια να αυτοφακελωνόμαστε! [/size]

post-295952-0-12426900-1450907652_thumb.jpg

Δημοσ.

ε όχι και gif!!! σας παρακαλώ, το live photos είναι τόσο διαφορετικό!!!! χαχαχα!!!! :P

Άλλες "μαϊμουδες" και αυτοί στο φατσοβιβλίο, ενώ μπορείς εδώ και χρόνια να ανεβάζεις gif, στο πασάρουν σαν να είναι άλλο ένα ΦΟΒΕΡΟ χαρακτηριστικό του!!! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...