drapanakis Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Ρε παιδια,μου εχει βγαλει την πιστη το excel. Σε καθε κινηση που κανω ,not responding 3-15 δευτερα. Εκανα εγκατασταση ξανα το office 2007,τιποτα. Τα αρχεια δεν ειναι μεγαλα,677kb. Τι εχει παθει ? Αν ανοιξω νεο φυλλο,δε μου κολλαει,αλλα στην επικκοληση δε μου περναει στο φυλλο τα σχολια.
olimpiakos 7 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Χμμμ ισως το αρχειο που ανοιγεις να χει καποιο σφαλμα;(να μην αποθηκευτηκε σωστα;..κατι τετοιο)...τσεκαρε και το σκληρο σου με το hdsentinel!Εαν παρεις αλλο αρχειο και δοκιμασεις να δεις;αν δεν κολλησει τοτε φταιει το αρχειο που ανοιγεις! 1
drapanakis Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Ο σκληρος δεν ειναι,και με santinel και με crystal disc info. Τα αλλα ρχεια φακελοι ανοιγουν κανονικα.Μα δεν ειναι ενα αρχειο. Εχω 5-6 αρχεια ιδιου μεγεθουε περιπου,το ιδιο κανει. Τι εννοεις αν δεν κολλησει ? Και τι εννοεις φταιει το αρχειο που ανοιγω? Υπο ποιαν εννοια ? Και εγω ετσι νομιζω ,οτι φτενε τα αρχεια αλλα τι ? 1
drapanakis Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Απο τη σελιδα του excel, εχω ανοιξει 10 φυλλα. Τα 3 πρωτα γραφουν φυλλο 1,2,3 τα υπολοιπα,γραφουν sheet. Αυτα κολλανε. Δοκιμασα να μεταφερω σε καινουργα σελιδα excel αλλα δε μου μεταφερει τα σχολια . Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2015 από drapanakis
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα