Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν απαντας σε εμενα ..εχω βαλει διεθυνση γερμανικη και μαλιστα πραγματικη

Γενικά το λέω, και μαζί σε σένα πως το κατεβάζουμε γιατί συνεχίζεις να το κάνεις λάθος.

Πάμε Menu → Your Apps → Cloud → Refresh και μας εμφανίζει την εφαρμογή και απλά την κατεβάζουμε από το cloud μας εφόσον την αγοράσαμε από το web ότι λέω δεν ξέρω αν γίνεται κ αλλιως.

• Απαντ. 157
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ποιο ειναι το λαθος το δικο μου ????

post-129957-0-18363100-1460470800_thumb.png

Ξαναλεω εμενα μου ζηταει να εγκαταστησω το underground οταν ηδη το τρεχω !

Δημοσ.

Λοιπόν αν μπορώ να βοηθήσω.

-Εχω εγκατεστημένο το underground με διευθυνση Αμερικής και country στις ρυθμίσεις Αμερική (united states).

-Μπήκα από το pc στο amazon.de έκανα login με τα στοιχεία μου και πάω να προσθέσω νέα διευθυνση.

-Βρίσκω στο internet fake διευθυνση Γερμανίας.

-Καταχωρώ όλα τα στοιχεια και την αποθηκεύω.

-Πάω στο country settings και το κάνω Germany (από United States που ήτανε)

-Μόλις τα κάνω αυτά μου εμφανίζει πλέον το κουμπί για να κάνω αγορά το Navigon.

-Το πατάω και μου λέει να επιλέξω billing address και επιλέγω την γερμανική και πατάω continue.

-Η επόμενη εικόνα που βλέπω είναι συγχαρητήρια απέκτησες την εφαρμογή ή κάτι τέτοιo τελος πάντων(ήρθε και mail για την επιβεβαίωση της αγοράς στα γερμανικά...)

-Μετά πάω στο κινητό στην εφαρμογή underground.

-κάνω logoff και στα καπάκια login.

-Το αφήνω 20 δευτερόλεπτα να κάνει sync και πάω στο your apps.

-Μου εμφάνησε κανονικά το navigon και το έκανα install.

Ελπίζω να βοήθησα παιδιά. τα έγραψα όσο ποιο αναλυτικά μπορώ.

Τουλάχιστον εγώ αυτά έκανα και δούλεψε.

Καλή επιτυχία.!!!!!!!!!!!!!

• Like 5
Δημοσ.

Που είναι όμως το "Country Settings" οέο; Από το PC με τον Chrome δεν έχει τέτοιο υπομενού στο "Your Account", μόνο "Change Language Settings" και "Manage Your Address Book". Στο app είναι;

Edit: Είναι κάτω-κάτω δεξιά στην ιστοσελίδα στο "Manage your content and devices" και μετά σε πάει στο Kindle και έχει τρία tabs Your Content, Your Devices, Settings.

Σε νέο λογαριασμό αρκεί να βάλουμε μία γερμανική διεύθυνση μόνο ή θέλει και στοιχεία πληρωμής;

Δημοσ.

Ευχαριστώ, το βρήκα, Μετά από την αλλαγή της χώρας σε Γερμανία, σε μένα χρειάστηκε logout και ξανά login στον browser του pc για να εμφανιστεί το link αγοράς του, όπως λένε και τα παιδιά από πάνω.

Στοιχεία (fake) κάρτας δεν χρειάστηκαν, μόνο η γερμανική διεύθυνση και τηλέφωνο.

Δημοσ.

Πολυ χρησιμο SKRUTZ , αλλα το προβλημα ειναι ενα..και γιγαντιο

Αν το κανεις απο το android κινητο ...σου λεει οπως παντα :

post-129957-0-05740400-1460476525_thumb.jpg

Δηλαδη δεν αναγνωριζει το amazon underground ενω ειναι εγκατεστημενο

Αν κανεις απο το pc βλεπεις το get it...και δεν εχει παρα να επιλεξεις το device

Το οποιο δεν το βλεπει...γιατι σε καλει να εγκαταστησεις το amazon underground για να το δει...

Η αρχη ολων των προβληματων ειναι οτι ΔΕΝ καταλαβαινει οτι εχει εγκατασταθει το amazon underground

Μολις τα καταφερα..εκανα uninstall και ξανα install το amazon underground απο αλλου..και το αναγνωρισε..επιτελους !

Ευχαριστω απαντες (το προβλημα ηταν με την εφαρμογη του amazon )

Δημοσ.

Την εφαρμογή την πήρα από amazon. έγινα και γερμανός αλλά στο κινητό μου λεει το γνωστό ότι δεν είμαι eligible.Τι μου έχει ξεφύγει ?

Δημοσ.

Που είναι όμως το "Country Settings" οέο; Από το PC με τον Chrome δεν έχει τέτοιο υπομενού στο "Your Account", μόνο "Change Language Settings" και "Manage Your Address Book". Στο app είναι;

Edit: Είναι κάτω-κάτω δεξιά στην ιστοσελίδα στο "Manage your content and devices" και μετά σε πάει στο Kindle και έχει τρία tabs Your Content, Your Devices, Settings.

Σε νέο λογαριασμό αρκεί να βάλουμε μία γερμανική διεύθυνση μόνο ή θέλει και στοιχεία πληρωμής;

Εσωσες την ψυχική ηρεμία ενός τίμιου ανθρώπου που θέλει δωρεάν καλό πλοηγό όπως όλοι :) 

Δημοσ.

Έχω το εξής πρόβλημα. Ή εφαρμογή ανοιγοκλινει συνέχεια. Έχει συμβεί σε κάποιον άλλο? Πως το λύνουμε?

• Moderators
Δημοσ.

Σε μενα παλι, δεν ελεγχει σωστα (καθολου) την ενταση του ηχου, ασχετα τι σταθμη επιλεγω με τα κουμπακια -+. Παει στην πραγματικοτητα από το muted στο φουλ ακομα και όταν είναι ένα κλικ μετα το mute και δειχνει ότι είναι στο ελαχιστο. Ενοχλητικη η ενταση, είναι στο 100%, δεν βλεπω να μπορω να την λειτουργησω ανθρωπινα. 100 εφαρμογες ολες οκ στο huawei p8 lite, είναι η πρωτη που εχει πρόβλημα. Ποσα ευρω ειπαν ότι το πουλανε αυτό το πραγμα/πλοηγο; :X

Δημοσ.

Την έχω και εγώ από την προηγούμενη φορά, για όσους δεν τα καταφέρουν μην απογοητεύονται, δεν χάνουν και τίποτα, χάρτες here maps χρησιμοποιεί ....

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Αυτό ειδα και εγω κατω δεξια που υπαρχει το σχετικο σηματακι... Ηταν η πρωτη απογοητευση πριν δω το πρόβλημα του ηχου. Το οποιο δωρεαν λογισμικο ειχα ηδη και δουλευε κανονικα και απροβλημάτιστα και σε θεματα εντασης ηχου πχ. :P

ΥΓ, λαθος, η δευτερη απογοητευση ηταν οι χαρτες. Η πρωτη ηταν το μέγεθος (1.26GB) όταν αρχισε να κατεβαζει το setup πακετο της.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...