Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενώ την 'αγόρασα' την πρώτη φορά που βγήκε δωρεάν παιδεύτηκα πάρα πολύ να την βρω στις εφαρμογές μου.  Τελικά μετά από ψάξιμο στην ιστοσελίδα είδα ότι έλεγε ότι δεν είναι συμβατή με το one plus one -παρόλο που είχα την προηγούμενη έκδοση επάνω.

Τελικά την κατέβασα στο άλλο μου τηλέφωνο και την πέρασα στο OPO.  Από τις εφαρμογές amazon στο κινητό δεν φαινόταν το πρόβλημα.  Δεν υπήρχε καμία αναφορά στην εφαρμογή - ούτε στην λίστα cloud.  Μάλιστα έστειλα μαιλ στην amazon και αυτοί μου είπαν να την φορτώσω σε άλλη συσκευή μέσα από το web site τους. (και όχι από την εφαρμογή)

• Απαντ. 157
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εκανα ολα τα βηματα αλλαγης σε γερμανικο account. Μου εδωσε link για να το κατεβασω απο το κινητο αλλα το μεσα απο το amazon.app μου ξαναλεει οτι δε μπορω λογω γεωγραφικων προδιαγραφων...

Δημοσ.

καταφερα απο οτι ειδα να την αγορασω απο το site στον υπολογιστη. στην εφαρμογη στο κινητο ομως δεν μου την εμφανιζει στις υπολοιπες εφαρμογες. την εχει σαν παραγγελια αλλα δεν μου βγαζει κατι να την κανω εγκατασταση. και ολα αυτα στα γερμανικα...

εσεις που την κανατε εγκατασταση στη συσκευη σας, σε τι χωρα εχετε γυρισμενο το app? 

Δημοσ.

καταφερα απο οτι ειδα να την αγορασω απο το site στον υπολογιστη. στην εφαρμογη στο κινητο ομως δεν μου την εμφανιζει στις υπολοιπες εφαρμογες. την εχει σαν παραγγελια αλλα δεν μου βγαζει κατι να την κανω εγκατασταση. και ολα αυτα στα γερμανικα...

εσεις που την κανατε εγκατασταση στη συσκευη σας, σε τι χωρα εχετε γυρισμενο το app? 

Αρχικά ήταν Αμερική, μετά την προσθήκη γερμανικής διεύθυνσης γύρισα σε Γερμανία και επειδή δεν τα κατάφερνα με τα γερμανικά, γύρισα σε UK και προχώρησα στη διαδικασία κατεβάσματος και εγκατάστασης.

Δημοσ.

θα το γυρισω παλι στα αγγλικα μηπως βγαλω καμια ακρη αν και πριν που το δοκιμασα την ειχε σαν order και οχι στη λιστα με τις υπολοιπες.  θα δειξει....

Δημοσ.

Απο το PC το βλεπω οτι εχει γινει η αγορα. Στο κινητο με το amazon.app δε μου το εμφανιζει πουθενα. Αλλαξα και σε γερμανικα και σε αγγλικα παλι τπτ...

Δημοσ.

Σωστός, έκανα την προσθήκη της διεύθυνσης και την αγορά στο pc και, στη συνέχεια, ακολούθησα, στο κινητό, τα βήματα και τις αλλαγές που έγραψα στο #15.

Δημοσ.

Σωστα κατάλαβε ο arxaggelos. Στο account μου δεν έχω κάποια γερμανικη διεύθυνση. Η αγορά πέρασε χωρίς κάποιο πρόβλημα, γιαυτό άλλωστε δεν ανεφερα και κάτι στο πρωτο ποστ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η αγορα γινει μεσω του amazon underground απο συσκευη android η απο pc με browser ?

Διοτι μεσω amazon underground οταν χτυπας στο navigon που φαινεται δωρεαν ...δε σου λεει να το κατεβασεις , αλλα να φερεις πρωτα και να κανεις αναβαθμιση το amazon underground (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! το οποιο τρεχεις και απο το οποιο μπηκες...!!!!!!!!!!!!!! ) Και ετσι δε μπορει να το φερεις διοτι σου ζηταει να φερεις το amazon underground το οποιο ηδη τρεχεις..και φαυλος κυκλος !

post-129957-0-69918200-1460469268_thumb.png

Επεξ/σία από JohnnyX
Δημοσ.

Ελα κομπλε είναι εύκολο. Σε εμένα δεν με άφηνε να το αγοράσω οπότε πρόσθεσα μια  Γερμανική διεύθυνση. 

Από το web:

1) Εβαλα μια τυχαία γερματική διεύθυνση (το έκανα μέσω amazon.de την αγγλική έκδοση όμως).

2) Log-out ξανά Log-in και μπορούσα να την αγοράσω.

3) Κατέβασα την εφαρμογή δεν άλλαξα χώρα και τα λοιπά Ελλάδα κανονικά έχω

4) Πάμε  Menu → Your Apps → Cloud → Refresh και μας εμφανίζει την εφαρμογή και απλά την κατεβάζουμε.

Ευχαριστώ TS :D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...