funbreaker Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Προσπαθουσα σημερα αλλα δεν τα καταφερα η εγω φταίω η τελείωσε... Αφού το έκανα εγώ χθες μετά τις 12 δεν γίνεται να τελείωσε. Ίσως έκανες κάτι λάθος. Βέβαια σου είπα, δεν το δοκίμασα ακόμα αλλά την αγορά την έκανα κανονικά.
georsev Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Αφού το έκανα εγώ χθες μετά τις 12 δεν γίνεται να τελείωσε. Ίσως έκανες κάτι λάθος. Βέβαια σου είπα, δεν το δοκίμασα ακόμα αλλά την αγορά την έκανα κανονικά. Αμα δεν βαριέσαι γραψε λιγο την διαδικασία...γτ αλλαξα τις διευθυνσης και στο kidle στο αγγλικο αμαζον οπως περιγραφει η διαδικασια το βλεπω να το αγορασω και με παραπέμπει στην εφαρμογη που πρεπει να κατεβασουμε στο κινητό.Τελικα τα καταφερα απλα το πρωι δεν μου εκανε το transfer....
funbreaker Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Αμα δεν βαριέσαι γραψε λιγο την διαδικασία...γτ αλλαξα τις διευθυνσης και στο kidle στο αγγλικο αμαζον οπως περιγραφει η διαδικασια το βλεπω να το αγορασω και με παραπέμπει στην εφαρμογη που πρεπει να κατεβασουμε στο κινητό. Τελικα τα καταφερα απλα το πρωι δεν μου εκανε το transfer.... Να σου πω την αλήθεια δεν έχω βγάλει άκρη με την διαδικασία. Έκανα ότι έβλεπα από εδώ. Κατάφερα να κάνω αγορά στο pc αλλά στο κινητό δεν τα κατάφερνα και το παράτησα για να το κάνω στην νέα συσκευή που περιμένω. 1
papars Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Μήπως έχει κάποιος το λινκ για την εφαρμογή του amazon με το μαύρο background; Όχι την underground αλλά την άλλη με το όνομα "amazon appstore". Δεν κατάφερα να κατεβάσω το navigon στο κινητό ενώ το αγόρασα και στις αλλαγές χώρας κλπ τώρα δεν μου εμφανίζει καμία εφαρμογή στη λίστα μου. Όταν πατάω sync δεν τελειώνει ποτέ και όταν πάω να κάνω κάποια αγορά μου βγάζει σφάλμα. Το clear data δεν δούλεψε, οπότε λέω να διαγράψω και να ξανα-εγκαταστήσω την εφαρμογή.
giorgos147 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 (επεξεργασμένο) ΞΑΝΑ Link. Επεξ/σία 12 Απριλίου 2016 από matrixxx 5
mirotis Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Για οποιον δεν προλαβε τοτε... http://www.insomnia.gr/topic/593885-android-app-navigon-europe-underground-app-%CE%B5%CE%BD%CF%84%CE%B5%CE%BB%CF%8E%CF%82-%CE%B4%CF%89%CF%81%CE%B5%CE%AC%CE%BD-%CE%BC%CE%AD%CF%83%CF%89-amazonde/page-1?hl=+navigon
giorgos147 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Ενημέρωσα προκειμένου το παρόν θέμα να γίνει merged με αυτό που παρέθεσες mirotis. Δεν το γνώριζα ότι είχε ξαναμπεί σε προσφορά παλαιότερα.
vgiozo Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δεν μου επιτρέπει να το αγοράσω λόγω "γεωγραφικών περιορισμών"
giorgos147 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Εμένα πάντως η αγορά πέρασε κανονικά. Δεν το κατέβασα βέβαια, όμως το αγόρασα.
arxaggelos Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Εμένα πάντως η αγορά πέρασε κανονικά. Δεν το κατέβασα βέβαια, όμως το αγόρασα. Τί χώρα/διεύθυνση έχεις στο Amazon account σου; 1
Physics_Rulez Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 http://www.apkmirror.com/apk/amazon-mobile-llc/appstore/
ikom Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δεν μου επιτρέπει να το αγοράσω λόγω "γεωγραφικών περιορισμών" και εμένα το ίδιο
makfil Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Τί χώρα/διεύθυνση έχεις στο Amazon account σου; Έχει σαφείς οδηγίες στο άλλο νήμα. Βασικά, πρέπει να προσθέσεις στο λογαριασμό σου μια υπαρκτή διεύθυνση Γερμανίας, να την επιλέξεις (προσωρινά) για εμφάνιση στο 1-Click και, τέλος, να πατήσεις το Get App και ... αγόρασες δωρεάν την εφαρμογή. Μπορείς οποτεδήποτε να την κατεβάσεις, αφού είναι δική σου πλέον.
arxaggelos Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Έχει σαφείς οδηγίες στο άλλο νήμα. Βασικά, πρέπει να προσθέσεις στο λογαριασμό σου μια υπαρκτή διεύθυνση Γερμανίας, να την επιλέξεις (προσωρινά) για εμφάνιση στο 1-Click και, τέλος, να πατήσεις το Get App και ... αγόρασες δωρεάν την εφαρμογή. Μπορείς οποτεδήποτε να την κατεβάσεις, αφού είναι δική σου πλέον. Το άλλο νήμα το έχω δει, απλά ο τρόπος που εκφράστηκε ο TS είναι σαν να μην έκανε τέτοια προσπάθεια και απλά του δούλεψε και τη κατέβασε. Γι'αυτό ρώτησα. Ευχαριστώ πάντως. 1
makfil Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Εν πάση περιπτώσει, εγώ ακολούθησα τα βήματα που έγραψα, πήρα δωρεάν την εφαρμογή (φαίνεται και στις κατοχυρωμένες/αγορασμένες εφαρμογές στο λογαριασμό μου) και την εγκατέστησα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις