Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 157
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

help το αγορασα , φαινεται σατ orders μου αλλα δεν ξερω πως να το στησω στο κινητο .. ετρεξα το αμαζον de app αλλα δεν εχει επιλογη να το εγκαταστησει στο κινητο

Δημοσ.

Εγώ έχω σβήσει το amazon underground και έχω μόνο το amazon appstore και λειτουργεί κανονικά.

Δημοσ.

help το αγορασα , φαινεται σατ orders μου αλλα δεν ξερω πως να το στησω στο κινητο .. ετρεξα το αμαζον de app αλλα δεν εχει επιλογη να το εγκαταστησει στο κινητο

Το ίδιο έχω και εγώ.

Το βλέπω στις αγορές αλλά δεν βλέπω τρόπο να το κατεβάσω ούτε στο PC ούτε στο κινητό.  (το οποίο το έβγαζε συμβατό κατά την αγορά).

Στο μενού του underground τι πατάμε για να δούμε τις εφαρμογές στο cloud;  Βλέπω μόνο τις αγορές μου.

Δημοσ.

Τελικά τα κατάφερα όταν έσβησα το Amazon και εγκατέστησα μόνο το underground μετά πήγα απο το κινητο να να το αγοράσω και έγραφε κάτι σαν isntall διπλα ..

Δημοσ.

είναι εύκολο να μας γράψεις τον τρόπο?

ευχαριστώ εκ των προτέρων

Στις επιλογές γλώσσας έβαλα ελληνικά αλλά σήμερα βλέπω ότι λέει για την εκφωνιση πρέπει να γίνει αγορά

Δημοσ.

είναι underground app, δεν θα έπρεπε.

σε έμενα ειναι default τα Ελληνικά και στην πλοήγηση.

Πως αλλάζεις γλώσσα; δεν μπορώ να το βρω.

• Like 1
Δημοσ.

Επιτέλους τα κατάφερα μετά από πολύ προσπάθεια. Ούτε location ούτε το billing είχε λειτουργήσει σε μένα. Λειτούργησε όταν αφαίρεσα και την ψεύτικη γερμανική VISA που είχα βάλει μόνο γι αυτό.

Έκανα στην αρχή και έναν δεύτερο λογαριασμό με ψεύτικα στοιχεία όπου δεν ζήτησε ποτέ κάρτα οπότε αφού είχα βγάλει από τον κανονικό λογαριασμό την αληθινή κάρτα μου είπα να σβήσω και την ψεύτικη. Ε λειτούργησε :D

Λατρεύω χρόνια το Navigon! Να 'στε καλά NewUser1 και Questioner!

Τώρα αν γίνεται να βγει καμιά φορά δωρεάν και σε κανά iOS...!

Δημοσ.

Έκανα τα βήματα στο pc και παρήγγειλα το navigon αλλά στο κινητό μου λέει για περιορισμούς τοποθεσίας.

Δεν ξέρω τι να κάνω μου έχει σπάσει τα νεύρα.

Επίσης, επειδή σε λίγες μέρες θα αλλάξω κινητό,

αρκεί που το αγόρασα για να κατοχυρώσω την προσφορά και να το κατεβάσω στο νέο κινητο?

Δημοσ.

Σε μένα βγάζει μήνυμα ότι απομένουν 2 ημέρες για να παραμείνουν ξεκλείδωτη η πλοήγηση. Αντιμετωπίζει κάνεις το ίδιο πρόβλημα;

Δημοσ.

τελειωσε η προσφορα?

Εγώ το έκανα χθες το βράδυ που ήταν 4/1 και έκανα την αγορά κανονικά.

Βέβαια δεν κατάφερα να κάνω την διαδικασία και στο τηλέφωνο και το άφησα για να το κάνω στο νέο τηλέφωνο που θα έχω σε λίγες μέρες.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...