godjet Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 help το αγορασα , φαινεται σατ orders μου αλλα δεν ξερω πως να το στησω στο κινητο .. ετρεξα το αμαζον de app αλλα δεν εχει επιλογη να το εγκαταστησει στο κινητο
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Εγώ έχω σβήσει το amazon underground και έχω μόνο το amazon appstore και λειτουργεί κανονικά.
papars Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 help το αγορασα , φαινεται σατ orders μου αλλα δεν ξερω πως να το στησω στο κινητο .. ετρεξα το αμαζον de app αλλα δεν εχει επιλογη να το εγκαταστησει στο κινητο Το ίδιο έχω και εγώ. Το βλέπω στις αγορές αλλά δεν βλέπω τρόπο να το κατεβάσω ούτε στο PC ούτε στο κινητό. (το οποίο το έβγαζε συμβατό κατά την αγορά). Στο μενού του underground τι πατάμε για να δούμε τις εφαρμογές στο cloud; Βλέπω μόνο τις αγορές μου.
godjet Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Τελικά τα κατάφερα όταν έσβησα το Amazon και εγκατέστησα μόνο το underground μετά πήγα απο το κινητο να να το αγοράσω και έγραφε κάτι σαν isntall διπλα ..
adi32 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 είναι εύκολο να μας γράψεις τον τρόπο? ευχαριστώ εκ των προτέρων Στις επιλογές γλώσσας έβαλα ελληνικά αλλά σήμερα βλέπω ότι λέει για την εκφωνιση πρέπει να γίνει αγορά
smpt Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 είναι underground app, δεν θα έπρεπε. σε έμενα ειναι default τα Ελληνικά και στην πλοήγηση. Πως αλλάζεις γλώσσα; δεν μπορώ να το βρω. 1
funbreaker Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Έλειπα και δεν μπορούσα να το κάνω. Έληξε ή ισχύει ακόμα?
s1lverw0lf Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Επιτέλους τα κατάφερα μετά από πολύ προσπάθεια. Ούτε location ούτε το billing είχε λειτουργήσει σε μένα. Λειτούργησε όταν αφαίρεσα και την ψεύτικη γερμανική VISA που είχα βάλει μόνο γι αυτό. Έκανα στην αρχή και έναν δεύτερο λογαριασμό με ψεύτικα στοιχεία όπου δεν ζήτησε ποτέ κάρτα οπότε αφού είχα βγάλει από τον κανονικό λογαριασμό την αληθινή κάρτα μου είπα να σβήσω και την ψεύτικη. Ε λειτούργησε Λατρεύω χρόνια το Navigon! Να 'στε καλά NewUser1 και Questioner! Τώρα αν γίνεται να βγει καμιά φορά δωρεάν και σε κανά iOS...!
funbreaker Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Έκανα τα βήματα στο pc και παρήγγειλα το navigon αλλά στο κινητό μου λέει για περιορισμούς τοποθεσίας. Δεν ξέρω τι να κάνω μου έχει σπάσει τα νεύρα. Επίσης, επειδή σε λίγες μέρες θα αλλάξω κινητό, αρκεί που το αγόρασα για να κατοχυρώσω την προσφορά και να το κατεβάσω στο νέο κινητο?
elvor Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Σε μένα βγάζει μήνυμα ότι απομένουν 2 ημέρες για να παραμείνουν ξεκλείδωτη η πλοήγηση. Αντιμετωπίζει κάνεις το ίδιο πρόβλημα;
funbreaker Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 τελειωσε η προσφορα? Εγώ το έκανα χθες το βράδυ που ήταν 4/1 και έκανα την αγορά κανονικά. Βέβαια δεν κατάφερα να κάνω την διαδικασία και στο τηλέφωνο και το άφησα για να το κάνω στο νέο τηλέφωνο που θα έχω σε λίγες μέρες.
georsev Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Προσπαθουσα σημερα αλλα δεν τα καταφερα η εγω φταίω η τελείωσε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις