Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χωρίς να είμαι guru γιατί και εγώ παιδεύτηκα, θα σου πως που την πάταγα εγώ :

προσοχή στην διεύθυνση να είναι συμπληρωμένες όλες οι γραμμές (έχει δυο πεδία για την χώρα από ότι θυμάμαι) εγώ είχα συμπληρώσει το germany από το pull down menu ενώ παραπάνω το ήθελε και γραπτώς.

Καλύτερα αφού τελειώσεις τις διευθύνσεις απεγκατέστησε και ξανά κάνε εγκατάσταση το apk (γίνονται updated οι αλλαγές διεύθυνσης, τότε μου δούλεψε εμένα)

Επίσης το κατέβασμα να το κάνεις από την εφαρμογή underground την οποία αφού κατεβάσεις να την γυρίσεις στα γερμανικά να βλέπει το amazon.de.

Ελπίζω να βοήθησα.

• Like 1
  • Απαντ. 157
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έχει να προτείνει κανείς καμιά μέθοδο? Όλα τα παραπάνω τα δοκίμασα. Έχω σβήσει όλες μου τις διευθύνσεις και τις κάρτες. Μόνο γερμανικά έχω αφήσει και πάλι δεν είμαι eligible για την αγορά

Φίλε μου φτιάξε εναν καινούριο λογαριασμό (με οδηγό το Αγγλικό amazon) και σε 5 λεπτά είσαι έτοιμος.

Κι εγω στην αρχή διέλυσα το δικό μου λογαριασμό και δεν μπορούσα να τα καταφέρω. Με καινούριο λογαριασμό το κατέβασα σε 5 λεπτά.

Δημοσ.

Χωρίς να είμαι guru γιατί και εγώ παιδεύτηκα, θα σου πως που την πάταγα εγώ :

προσοχή στην διεύθυνση να είναι συμπληρωμένες όλες οι γραμμές (έχει δυο πεδία για την χώρα από ότι θυμάμαι) εγώ είχα συμπληρώσει το germany από το pull down menu ενώ παραπάνω το ήθελε και γραπτώς.

Καλύτερα αφού τελειώσεις τις διευθύνσεις απεγκατέστησε και ξανά κάνε εγκατάσταση το apk (γίνονται updated οι αλλαγές διεύθυνσης, τότε μου δούλεψε εμένα)

Επίσης το κατέβασμα να το κάνεις από την εφαρμογή underground την οποία αφού κατεβάσεις να την γυρίσεις στα γερμανικά να βλέπει το amazon.de.

Ελπίζω να βοήθησα.

Έκανα και εγώ το ίδιο αφού παιδευτικα κάνα μισάωρο με τις αλλαγές. Αφού διέγραψε την εφαρμογή amazon underground και την ξανακστεβασα όλα έγινα γρήγορα .

Δημοσ.

Ρε παιδιά θα τρελαθώ.. Ενώ έκανα νέο account και αγόρασα κανονικά την εφαρμογή στο amazon underground το εμφανίζει στις παραγγελίες και όταν μπαίνω να το δω βγάζει you are not eligible to purchase this app due to geographical restrictions. Γιατί αυτό και πως το διορθώνω;

Δημοσ.

Έχει να προτείνει κανείς καμιά μέθοδο? Όλα τα παραπάνω τα δοκίμασα. Έχω σβήσει όλες μου τις διευθύνσεις και τις κάρτες. Μόνο γερμανικά έχω αφήσει και πάλι δεν είμαι eligible για την αγορά

Στην 2η σελίδα υπάρχει ένα σάιτ όπου σου δίνει τυχαία γερμανική διεύθυνση και γερμανική πιστωτική. Μόνο έτσι το κατάφερα εγώ.
Δημοσ.

Στην 2η σελίδα υπάρχει ένα σάιτ όπου σου δίνει τυχαία γερμανική διεύθυνση και γερμανική πιστωτική. Μόνο έτσι το κατάφερα εγώ.

Αυτό ήταν το πρώτο πρώτο που έκανα πριν καν μπει η σελίδα

Δημοσ.

Αυτό ήταν το πρώτο πρώτο που έκανα πριν καν μπει η σελίδα

Δηλαδή:

1.το χρησιμοποιησες και πηγες στο amazon account και προσθεσες εξτρα διευθυνση τη γερμανική που σου εδωσε το site και

2. Πηκες στο store και αλλαξες χώρα απο οποια ειχες σε γερμανική προσθετοντας όλα τα στοιχεια που θέλει και

3. Στο amazon underground app (απο κινητο ή tablet) στην ενοτητα library -> your apps -> cloud

δε σου εβγαλε την εφαρμογή με επιλογή install διπλα?

Δημοσ.

Τα κατάφερα κι εγώ μετά από αρκετό παίδεμα, απο καινούργιο amazon account.

Υπ όψιν ότι ζητάει τα κέρατα του από permissions, μεταξύ των οποίων είναι και η αποστολή sms!!

Δημοσ.

Θα λυπήσω τον topic-starter αλλά τη προσφορά την ανακάλυψε ο Questioner εδώ: http://www.insomnia.gr/topic/487369-amazoncom-android-appstore-ένα-δωρεάν-app-κάθε-μέρα/?p=54506199 και έχει μόνον ένα like..

Ευχαριστώ πολύ για την αναφορά dimigar. :)

Δεν βρήκα λόγο να το κάνω "θέμα" μιας και ο TS το έψαξε περισσότερο αλλά καλό είναι να δίνουμε credits (γενικά μιλώντας). Ακόμα δεν το έχω δοκιμάσει αλλά θα το δοκιμάσω σύντομα!

• Like 6
Δημοσ.

Questioner καταρχην ευχαριστουμε γιατι και εγω απο εσενα το ειδα

Δευτερον παιδες τα δοκιμασα ολα. Μνο στη Γερμανια ο ιδιος δε πηγα.

ΜΟΝΟ να φτιαξετε καινουριο account κατευθειαν στο .de οπως προτεινε ο kavouras.

Ετσι το εκανα και επιασε.

Ευχαριστω!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...