Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 157
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Με τα πολλά το κατάφερα.. Το "δύσκολο" για όσους έχουν ήδη account (όπως εμένα), είναι ότι εκτός από την αλλαγή διεύθυνσης σε Γερμανική, πρέπει να αλλάξετε και το "billing address". Εγώ που είχα ήδη, είχε κρατήσει προεπιλεγμένο στο billing address το ελληνικό και shipment address είχε βάλει την Γερμανική. Το άλλαξα και εκεί και κατέβηκε.. ;) 

Ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.

Με τα πολλά το κατάφερα.. Το "δύσκολο" για όσους έχουν ήδη account (όπως εμένα), είναι ότι εκτός από την αλλαγή διεύθυνσης σε Γερμανική, πρέπει να αλλάξετε και το "billing address". Εγώ που είχα ήδη, είχε κρατήσει προεπιλεγμένο στο billing address το ελληνικό και shipment address είχε βάλει την Γερμανική. Το άλλαξα και εκεί και κατέβηκε.. ;)

Εάν μετά επαναφέρεις την ελληνική διεύθυνση το πρόγραμμα θα παίζει;

• Like 1
Δημοσ.

Εάν μετά επαναφέρεις την ελληνική διεύθυνση το πρόγραμμα θα παίζει;

Κανονικά ρε συ. Δεν επηρεάζει το ένα το άλλο. 

• Like 2
Δημοσ.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον topic starter! Παιδεύεσαι καμία ώρα αλλά τέλος καλό.

Στην πλοήγηση μου έχει μόνο 2 αγγλικές φωνές (1 tts και 1 απλη). Έχετε βρει τρόπο να βάλετε ελληνική?

... Αν και έχει πλάκα να προσπαθεί η αγγλιδουλα να πει το Αμβροσιου Φραντζή....

Δημοσ.

Ρυθμίσεις πλοήγησης: προεπιλεγμένη φωνή(σκέτο)

Ευχαριστώ αλλά και έτσι την αγγλική ακουω, δεν έχω ελληνικά ούτε στο μενού να επιλέξω. Μάλλον φταίει το γεγονός πως έχω το κινητό ως γλώσσα συστήματος τα αγγλικά.
Δημοσ.

Έχει να προτείνει κανείς καμιά μέθοδο? Όλα τα παραπάνω τα δοκίμασα. Έχω σβήσει όλες μου τις διευθύνσεις και τις κάρτες. Μόνο γερμανικά έχω αφήσει και πάλι δεν είμαι eligible για την αγορά

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...