Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μου ξυπνησε πολλες αναμνησεις στο λινκ καθως το διαβαζα. εχεις δικιο και για το αλλο που λες. οτι παιζει ρολο και η τυχη. ποτε θα βρεθει το κλειδι. εσυ τι θα χρησιμοποιουσες για να κανεις το decrypt? ποιο εργαλειο? οχι οτι εχω καλο pc (i7 πρωτης γενιας) αλλα οκ. ετσι για το πειραμα. θενξ

Δημοσ.

μου ξυπνησε πολλες αναμνησεις στο λινκ καθως το διαβαζα. εχεις δικιο και για το αλλο που λες. οτι παιζει ρολο και η τυχη. ποτε θα βρεθει το κλειδι. εσυ τι θα χρησιμοποιουσες για να κανεις το decrypt? ποιο εργαλειο? οχι οτι εχω καλο pc (i7 πρωτης γενιας) αλλα οκ. ετσι για το πειραμα. θενξ

εγω προσωπικα εχω γραψει ενα δικο μου προγραμμα σε C για CUDA. Νομιζω με λιγο search θα βρεις παραπολλα προγραμματα. Καλυτερα να βρεις κατι για GPU εαν υποστηριζει η δικια σου CUDA/openCL παρα να χρησιμοποιησεις CPU οτι και τερας εαν εχεις ;)

Edit: found one

https://github.com/heipei/engine-cuda

• Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα. Λοιπόν μπαίνω στο ψητό. Μου φέρανε ένα pc που αφότου το σκαλίξανε πόσοι έφτασε και στα χέρια μου. Λοιπόν έχει φάει τον ιο που σου κάνει encrypt τα αρχεία και πρέπει να πληρώσεις για να σου δώσουν Key. Τώρα διαβάζω διάφορα στο ίντερνετ. κανε αυτό κάνε το άλλο. 

έχει τύχει σε κάποιον και αν ναι κατάφερε ποτέ να επαναφέρει τα αρχεία? και αν ναι πως?

Το pc είναι μετά απο format και τα αρχεία είναι σωσμένα. Υποτίθεται ο ιός έχει σκοτωθεί. Έκανα προτού μπω win scan από safe mode (win7) με antimalware και δεν υπάρχει κάτι. 

Τα αρχεία έχουν αποκτήσει την κατάληξη .him0m και από ότι διάβασα πρόκειται για τον ιο win32/injector/comj . 

Και αν λέμε τώρα υπάρχει τρόπος να γίνουν decrypt τα αρχεία, τότε υπάρχει εντός τους ξανά ο ιός?

Υπάρχει περίπτωση δλδ να ξανακολλήσω? καλού κακού τον έχω εκτός δικτύου γιατί δεν ξέρω μην υπάρχει ακόμα ο ιός εντός και αρχίσει και στέλνει worm στα άλλα pc... 

Ευχαριστώ. 

Δοκίμασε Αυτό το προγραμματακι :

https://www.malwarebytes.org/fileassassin/

τρεξτο, πιθανα να στο φτιαξει , ειναι πολυ καλη σειρα προγραμματων που εχει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...