sakis978 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 ευχαριστώ για την απάντηση πέτρο όντως από ότι βλέπω είναι λαχείο σε όλες τις εταιρίες μάλλον θα την πάρω και αν δεν μου κάνει θα την αλλάξω.καλή ανάσταση. 1
XMorsX Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 καλησπέρα θα ήθελα να μου πεί κάποιος κάτοχος του monitor αν όντως είναι flicker free και αν περιέχει display port καλώδιο.επισεις αν μπορι να μας πει πως είναι το gaming σε αναλισι 1920x1080 μεσα στο game,η κάρτα γραφικών μου είναι η gtx 970 δεν με ενδιαφέρει το free sync σκέφτομαι αυτή την οθόνη γιατί δεν θέλω να πάω σε TN panel ούτε να δώσω 900 euro για ips g-sync και νομίζω πως τα 144hz θα είναι καλύτερα από τα 60hz κοιτάω μονο 27".ευχάριστο Καλησπέρα. Ήδη το ερώτημα σου απαντήθηκε, αλλά εγώ θα ήθελα να τονίσω ότι δεν αξίζει να την χρησιμοποιείς στα 1080p, η εικόνα θα είναι χειρότερη από μια native 1080p 27". Έχε υπόψιν σου ότι η xb270hu με G-Sync βρίσκεται μέχρι και στα 700 ευρώ από εξωτερικό, τσέκαρε το Amazon.it που την έχει συνήθως οικονομικα. Η xf270hu έχει ενδεχομένως βγαλει bug με το overdrive, θα προτιμούσα την Asus mg279q. Εφόσον σε ενδιαφέρουν καλή εικόνα και πολλά hz και όχι sync techs, δες και την qnix qx2710 multi hot. Άριστα presets και κλοκαρεται στα 87hz με καλύτερο quality control από τις 144hz AHVA.
sakis978 Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 καλησπέρα XMorsX αν δεν υπήρχαν τόσα αρνητικά σχόλια για έντονα blb για όλες αυτές της ips που έχω δει σε φωτο και video θα είχα πάρει και από έξω,για να μην μπαινω σε διαδίκαια επιστροφών προς εξωτερικό το απέκλισα.επίσης έχω πάθη πλάκα καινούργιες οθόνες σε τέτοια πόσα και μεγαλύτερα να έχουν τέτια θέματα είναι εξωφρενικό σε σιμιό να προτιμάω να μηνο με το υπάρχον έχω μια samsung T260HD χωρίς όλα αυτά τα προβλήματα και είναι μια οθόνη πάνω από 8 ετών δεν θυμάμαι πότε την πήρα,ο λόγος που θέλω να την αλλαξω είναι να αποφύγω το PWM τώρα τελευταία με ενοχλή παρά πόλη με πονοκεφάλους. Τώρα για την xf270hu σκέφτομαι θα είναι πιο ευκολη η αλαγη εδώ αλλά και πάλη δεν δέχοντε το blb σαν πρόβλημα και θα μου κοστήση αν θα θελήσω να την αλαξω και την mg279q την είδα αλλά και αυτή μια από τα ίδια.τέλος πάντων πολύ χάλια η κατάστασταση αγοράς οθόνης τόσο που αν δεν είχα πρόβλημα θα το ξέχναγα.η μόνη που μου φενετε ποιο οκ είναι η dell s2716dg αλλά δυστυχώς είναι tn. ευχαριστώ για τον χρονο σου και την γνώμη σου χριστός ανέστη. 1
XMorsX Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Παρακαλω. H Dell εχει και το βαρυ grainy coating που εχουν ολες οι 1440p TN. Η 144hz AHVA Eizo δεν φαινεται να εχει τοσο εντονα προβληματα qc οπως οι αλλες, αλλα ειναι πολυ ακριβη. Απο το overclockers.uk η xb270hu στα 640 ευρω, πριν τα ενδεχομενα μεταφορικα. https://geizhals.eu/acer-predator-xb270hubprz-um-hb0ee-009-a1216766.html?hloc=at&hloc=de&hloc=pl&hloc=uk&hloc=eu
sakis978 Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 ναι την είδα πάνω από 700e δεν δίνω.σκέφτομε να πάρω ή μια ποιο φτηνή 1080p μέχρι να φτιάξουν τα πράγματα (ελπίζω δηλαδή)ή την dell u2715h φενετε να έχει καλύτερο qc και καλή εγγύηση από ότι λένεκοιτάω οθόνες που είναι τεστάρισμένες για flicker free από tft central http://www.tftcentral.co.uk/articles/flicker_free_database.htm
XMorsX Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Είναι παλιά λίστα αυτή πλέον όμως, δεν έχει όλες τις νέες οθόνες. Από τις 60hz 1440p IPS καλύτερη από τις δοκιμασμένες είναι η LG 27MB85R-B.
sakis978 Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 την έχω δει και την LG 27MB85R-B όμως το σχόλιο σε αυτό το forum με έκανε να την απορρίψω όπως και όσες λένε flicker safe.προτιμώ να πάω σε κάτι παλιό και σίγουρο.εδώ να ζητήσω συγνώμη για τα offtopic σχόλια σε αυτό το θέμα για την xf270hu μετά από αυτά που μου είπε ο XMorsX την ξεχνάμε και αυτή.όπως και να έχει σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. θα το ψάξω κι άλλο δεν βιαζομε ιδιετερα (εδώ πέρασα τόσα χρόνια με την samsung)επίσης χρησιμοποιώ πλέον οπισθιο φωτισμο και με έχει βοηθησει.
XMorsX Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Παρακαλώ. Στο thread που λινκαρες το σχόλιο αφορούσε την LG 27mb85z, όχι την r. Είναι αρκετά διαφορετικές οθόνες αφού η μια έχει wide gamut και η άλλη δεν έχει. Αλλά ακόμη και αν και η r χρησιμοποιεί PWM, τα 20,8khz που μέτρησε ο prad είναι πάρα πολύ μεγάλη συχνότητα PWM και δεν υπάρχει περίπτωση να γίνεται αντιληπτή. Στις τυπικες οθόνες το PWM είναι στα 150-400Hz και το tftcentral προτείνει πάνω από 2000Hz, για να καταλάβεις τη διαφορά στην τάξη μεγέθους. Δώσε βάση στα πρώτα σχόλια και μετρήσεις των nikyo, Richard Jones και ncx, αυτοί είναι πιο σχετικοί και συνοδεύουν και τα σχόλια τους με διαφορά τεστς. Επίσης δες το κορεάτικο review που λινκαρει ο ncx, δεν μπορώ να το μεταφράσω τώρα αλλά την εξετάζει για flickering και θυμάμαι να την βγάζει μια χαρά.
sakis978 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Ναι έχεις δίκιο δεν το πρόσεξα διάβασα σχεδόν όλο το νήμα φαίνεται να είναι καλό monitor δεν ξέρω τι θα κάνω θα το σκεφτώ,ευχαριστώ και παλι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα