Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νομιζω οτι πλεον το vsync βοηθαει πολυ,χωρις να κοβει.εχω παθει πλακα απο χτες με dirt και grid.δεν βλεπω την ωρα να παω να παιξω.επειδη εχτες εψαξα πολυ,αλλαζα drivers κλπ,δεν ξερω αν ειναι το vsync η δεν ειχαν κατσει καλα οι οδηγοι,παντως αν συνεχιστει αυτο θα ειναι μια μεγαλη αγορα.!

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μήπως είναι το freesync που σου έχει ενεργοποιηθεί και σου κάνει τόσο καλή δουλειά?

Άσε που το v-sync δεν νομίζω να το "χρησιμοποιείς" σε 1440@144.

To v-sync, ας πούμε πως σου "κόβει" (δεν σου εμφανίζει) τα frames που η κάρτα σου φτιάχνει παραπάνω από όσα μπορεί να απεικονίσει η οθόνη σου.

Το freesync, φροντίζει να συγχρονίζει την ανανέωση της οθόνης σου (Ηz) με τα frames που μπορεί η κάρτα σου να "φτιάξει" (εντός ορίων).

Σε κάθε περίπτωση, στο συγκεκριμένο monitor, είναι δύσκολο να τερμάτισες τα frames στην ανάλυση αυτή, ώστε να έπιασε το v-sync.

• Like 1
Δημοσ.

Μήπως είναι το freesync που σου έχει ενεργοποιηθεί και σου κάνει τόσο καλή δουλειά?

Άσε που το v-sync δεν νομίζω να το "χρησιμοποιείς" σε 1440@144.

To v-sync, ας πούμε πως σου "κόβει" (δεν σου εμφανίζει) τα frames που η κάρτα σου φτιάχνει παραπάνω από όσα μπορεί να απεικονίσει η οθόνη σου.

Το freesync, φροντίζει να συγχρονίζει την ανανέωση της οθόνης σου (Ηz) με τα frames που μπορεί η κάρτα σου να "φτιάξει" (εντός ορίων).

Σε κάθε περίπτωση, στο συγκεκριμένο monitor, είναι δύσκολο να τερμάτισες τα frames στην ανάλυση αυτή, ώστε να έπιασε το v-sync.

δεν ξερω ας πει καποιος πιο εμπειρος.

Δημοσ.

Η οθονη εχει επιλογη για freesync?OSD?

όσο την είχα όχι μονο για 144hz αυτή την επιλογή την κανεις με το πρόγραμμα τις κάρτας 

αύριο περιμένω την καινούρια λογικά αντικατάσταση θέλω να πιστεύω να γίνει

Δημοσ.

Την επέστρεψες?

Για το DP που δεν ανάβει?

Δοκίμασες με άλλο καλώδιο?

Δοκίμασες να βγάλεις το ρεύμα και να την αφήσεις έτσι 15-20' (όχι να τη σβήσεις, να τη βγάλεις από το ρεύμα)?

Μην ταλαιπωρείσαι τσάμπα.

Εγώ, δαγκώνομαι...Λόγω των ημερών δεν έχω μπορέσει να την χαρώ πολύ, αλλά όσο βλέπω, ούτε θέμα με pixel έχω, ούτε με bleeding, ούτε τπτ χοντρό.

Δημοσ.

Την επέστρεψες?

Για το DP που δεν ανάβει?

Δοκίμασες με άλλο καλώδιο?

Δοκίμασες να βγάλεις το ρεύμα και να την αφήσεις έτσι 15-20' (όχι να τη σβήσεις, να τη βγάλεις από το ρεύμα)?

Μην ταλαιπωρείσαι τσάμπα.

Εγώ, δαγκώνομαι...Λόγω των ημερών δεν έχω μπορέσει να την χαρώ πολύ, αλλά όσο βλέπω, ούτε θέμα με pixel έχω, ούτε με bleeding, ούτε τπτ χοντρό.

την έστειλα λόγο 2  pixel 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

μόλις τοποθέτησα το καινούρια οθόνη μετά από πιστωτικό που μου κόψανε 40 e λιγότερα από όσο το είχα πάρει και είναι άψογη

Δημοσ.

Γιατί σου κόψανε 40€ λιγότερα δε κατάλαβα. Την ίδια οθόνη πήρες; Το πιστωτικό γιατί δε στη κάνανε απλά αντικατάσταση;

Δημοσ.

Γιατί σου κόψανε 40€ λιγότερα δε κατάλαβα. Την ίδια οθόνη πήρες; Το πιστωτικό γιατί δε στη κάνανε απλά αντικατάσταση;

σωστά δικό μου λάθος . η οθόνη δεν καλύπτεται μέσο εγγυηση τελικά είναι πάνω από 4 πιξελ . tote μπορώ μέσο σε 7 εργάσιμες δικαίωμα επιστροφής του προϊόντος αφού δεν με καλυπτει και έχει ανοιχτή έχουνε το δικαίωμα να κόψουνε λίγο την τιμή δυστυχώς

λύστε μου μια απορία γιατί τα παιχνίδια δεν μου δείχνει μεγαλύτερη εικόνα  όταν τα πεζό 1440 και έχει ακριβώς την ίδια με 1080 ??

Δημοσ.

με το προγραμμα της eizo μπορω να την καλυμπραρω?

I got it calibrated for vibrant colors, try these settings and see if you like it.

Set Windows Gamma to Default

Brightness: I got it to 100

Contrast: 48, at 50 you lose two shades of gray

Black Level: 6 its just perfect

Gamma: 2.2

Colour Temp: User Default (I've tested with Green gain set to 48 and the rest as default, but the red gets too strong, I feel you have to also calibrate the BIAS for a custom colour calibration, so I just leave it at default

sRGB Mode: OFF

6 Axis HUE: Default

6 Axis Saturate:

Red Saturate: 60

Green Saturate: 57

Blue Saturate: 57

Yellow Saturate: 57

Magenta Saturate: 57

Cyan Saturate: 58

Super Sharpness, ACM, Blue Light all OFF

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...