kakos84 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 αγορά εντυπώσεις προβλήματα για ACER XF270HU 27 144hz LED πριν λίγες μέρες παρέλαβα την οθόνη από e-shop ποιότητας εικόνα τέλεια μονο αρνητικό μου έρθε με δυο πιξελ καμενα πάνω αριστερά δεν τα καταλαβαίνεις bleed τελικά ήτανε ιδέα μου δεν ενοχλεί καθόλου έρθε και ένας φίλος την είδε και μου είπε δεν είναι απόλυτος τίποτα αυτό στο παιχνίδι δεν καταλαβαίνεις τίποτα μονο ιδέα ήτανε θέλω μια βοήθεια με το παιχνίδι Call of Duty Black Ops III και με το 3DMark η οθόνη χάνι το "σιματις" μονο στην θήρα displayport με τις άλλες θύρες απόλυτος κανονική λειτουργία έχουμε και λέμε τώρα 1 ) αν βάλω σε λειτουργία το MSI Afterburner το κάνει συνεχεια χανι το σήμα αν δεν το ανοίξω καθόλου θα πεζή κανονικά άντε το πολύ να κάνει μονο μια διακοπή τι φταίει η κάρτα η το καλώδιο η οθόνη αλλα 2) αν δώσω ρέμα με το MSI Afterburnerστην στιν κάρτα το κάνει πάλι και χωρίς να πεζό παιχνίδι όπως είμαι στην επιφάνεια "ερχασισας" αλλα πάλι μονο στο displayport μονο 3) έχω αλλαγή τους οδηγούς τις κάρτας μέχρι και τους 10 πάλι τα ίδια
Πέτρος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Έλα...λέγε μου τέτοια τώρα που πλησιάζουν οι μέρες για παραλαβή... Για βοήθησέ μας λίγο: Σύστημα (h/w και s/w)? Άλλα παιγνίδια, στο κάνουν? Τα συγκεκριμένα που αναφέρεις, τα έχεις αυθεντικά με τελευταία patch επάνω? Χρησιμοποιείς το καλώδιο που ήρθε με την οθόνη ή έχεις αγοράσει κάποιο άλλο (dp, πάντα)? Έχεις δει ποιό firmware έχει η οθόνη σου κι αν κυκλοφορέι κανένα νεότερο? Ξεκίνα: http://www.overclock.net/t/1581706/acer-xf270hu-144hz-ips-1440p-freesync-4ms-members-club
kakos84 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Έλα...λέγε μου τέτοια τώρα που πλησιάζουν οι μέρες για παραλαβή... Για βοήθησέ μας λίγο: Σύστημα (h/w και s/w)? Άλλα παιγνίδια, στο κάνουν? patch επάνω? Χρησιμοποιείς το καλώδιο που ήρθε με την οθόνη ή έχεις αγοράσει κάποιο άλλο (dp, πάντα)? Έχεις δει ποιό firmware έχει η οθόνη σου κι αν κυκλοφορέι κανένα νεότερο? Ξεκίνα: http://www.overclock.net/t/1581706/acer-xf270hu-144hz-ips-1440p-freesync-4ms-members-club 1) Σύστημα : msi z97 mpower 4970k r9 390 G.Skill TridentX F3-2400 16gr samsung 256 sdd Corsair RM Series RM1000 80Plus Gold Άλλα παιγνίδια, στο κάνουν? -- oxi Τα συγκεκριμένα που αναφέρεις, τα έχεις αυθεντικά με τελευταία -- oxi Χρησιμοποιείς το καλώδιο που ήρθε με την οθόνη ή έχεις αγοράσει κάποιο άλλο (dp, πάντα)? -----καλώδιο που ήρθε με την οθόνη και το κάνει μονο στο dp Έχεις δει ποιό firmware έχει η οθόνη σου κι αν κυκλοφορέι κανένα νεότερο? -- oxi
Πέτρος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Από τη στιγμή που δεν στο κάνει σε άλλα παιγνίδια και επειδή όπως λες δεν έχεις τα τελευταία Patch, προσανατολίσου προς τα εκεί για τη λύση του προβλήματος. Δοκίμασε τα υπόλοιπα να δεις μήπως σου εμφανιστεί κι εκεί και τα ξαναλέμε. Ίσως να έχει θέμα ο οδηγός της AMD με το θείο και τα αρχεία του.
Πέτρος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Παρέλαβα κι εγώ πριν λίγο, έστησα, κι έχω τυφλωθεί... Θέλει ρύθμιση, προφανώς, αλλά φεύγω για Star Wars. Μόνο θέμα: Όπως και ο TS, δεν έχω εικόνα με το DP καλώδιο. Προλαβαίνω να δοκιμάσω με το MSI AB απενεργοποιημένο (το έχω μόνιμα On, χρόνια τώρα) και ενημερώνω. εδιτ: Όχι, δεν είναι αυτό. Απενεργοποιημένο στην εκκίνηση, απλά δεν το βλέπει το DP. Να είναι προβληματικό το καλώδιο? Να φταίει κάποια ασυμβατότητα DP port@GPU (7950)? Είναι θέμα οδηγού? Περισσότερα, από αύριο πιθανότατα. Κάθε πρόταση και πληροφορία, καλοδεχούμενη.
bilythekid Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 την πηρα κι εγω.πολυ στιβαρη βαση,εχουν μικρινει ολα λογω αναλυσης,και μου φαινεται οτι υπαρχει μια γενικη κιτρινιλα,που θα ηθελα να παει προς το ασπρο,πολυ χαμηλα τα ηχεια της,εβαλα αλλα 2.1.
Πέτρος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Πριν φύγω, κάπου πέτυχα αυτό: https://evert.meulie.net/2015/01/25/no-signal-displayport-fix/ Έβγαλα το καλώδιο του ρεύματος, και τώρα που γύρισα, όντως λειτούργησε το DP. Χάρηκα, αλλά τώρα πάμε στην επόμενη ξενέρα... AMD freesync: Not Supported VSR: Not supported (όχι πως θα πήγαινα πάνω από 1440, αλλά γιατί?). Δεν έχω κουράγιο να ψαχτώ τώρα, ίσως βάλω τους τελευταίους (επίσημους) Crimson αύριο ή γυρίσω σε παλιότερους.
bilythekid Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Πριν φύγω, κάπου πέτυχα αυτό: https://evert.meulie.net/2015/01/25/no-signal-displayport-fix/ Έβγαλα το καλώδιο του ρεύματος, και τώρα που γύρισα, όντως λειτούργησε το DP. Χάρηκα, αλλά τώρα πάμε στην επόμενη ξενέρα... AMD freesync: Not Supported VSR: Not supported (όχι πως θα πήγαινα πάνω από 1440, αλλά γιατί?). Δεν έχω κουράγιο να ψαχτώ τώρα, ίσως βάλω τους τελευταίους (επίσημους) Crimson αύριο ή γυρίσω σε παλιότερους. εμενα παιζει κανονικα με τους νεους crimson.και με τους 15.11 τους προηγουμενους δηλαδη. Πως βλεπετε το backlight bleeding?απο πιξελ ειναι κομπλε.
Πέτρος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Περίμενα πως θα μου έβγαζε μήνυμα για το freesync για playback κλπ. Στο gaming, θέλω αναβάθμιση θεωρητικά...(εκτός κι αν πάλι γίνει ιστορία με οδηγούς). Πραγματικά, πρέπει να ρυθμίσω χρώματα - φωτεινότητα κλπ. Τυφλώνομαι.
XMorsX Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Οριστε ρυθμισεις για παρομοιες οθονες. http://prohardver.hu/teszt/acer_xb270hu_monitor_144_hz_ips_g-sync_minden_game/kalibralas_meresek.html http://prohardver.hu/teszt/asus_mg279q_144_hz_freesync_wqhd_monitor/meresek_es_kalibralas.html 1
Πέτρος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Ευχαριστώ για τις προτάσεις. Το θέμα με το DP δείχνει να έχει λυθεί (προς το παρόν). Έσβησε ο υπολογιστής το βράδυ, σήμερα κανονικά άναψε, κανονικά λειτουργεί σε κάθε αναμμα/σβήσιμο της GPU, κανονικά συμπεριφέρεται. 1
bilythekid Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 virtual super resolution,gpu scaling,τα ενεργοποιουμε?στις ρυθμισεις crimson?
Πέτρος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 VSR σε μια οθόνη 1440p, είαι λίγο περιτό, εκτός κι αν θέλεις να "πειραματιστείς" με 4Κ. Το GPU scaling, κατά τη γνώμη μου, ναι.
bilythekid Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) VSR σε μια οθόνη 1440p, είαι λίγο περιτό, εκτός κι αν θέλεις να "πειραματιστείς" με 4Κ. Το GPU scaling, κατά τη γνώμη μου, ναι. to vsync παντα?ενεργοποιημενο? Επεξ/σία 26 Δεκεμβρίου 2015 από bilythekid
Πέτρος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Σε αυτή την οθόνη? Απενεργοποιημένο. Εσύ, με την 290, το freesync θέλεις να έχεις, αυτός είναι ο λόγος που την πήρες φαντάζομαι. Δεν ξέρω να σου πω με ποιόν τρόπο ακριβώς το κάνεις/επιβεβαιώνεις, θα πρέπει να το ψάξεις λιγάκι. Στα δικά μου: Με τα παραπάνω icms βελτιώθηκε αρκετά η κατάσταση αλλά θέλει ακόμα λίγο ψάξιμο, ειδικά σε θέματα φωτεινότητας (την έχω κάπου στο 50 τώρα, αλλά φαντάζομαι θα πρέπει να πέσω κάτω από το 40, όπως και με το contrast) Προς το παρόν, λόγω δουλειάς, αναλώνομαι σε χαζοαναζητήσεις (μτχ 290Χ, πιθανά reg. hacks για ενεργοποίηση του freesync κλπ). @kakos84: Τελικά, με το DP τί έγινε, σου δούλεψε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα