Προς το περιεχόμενο

Sony Xperia Z3 Τablet compact 8" WiFi Black 269€ @ Plaisio [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κι εγω το παρηγγειλα. Παραλαμβανω αυριο απο καταστημα.

Ελπιζω η μπαταρια του να ειναι καλυτερη απο το Samsung Tab Pro 8.4" που ειχα.

Δημοσ.

Παιδιά, μην το συζητάτε..

Το ταμπλετ είναι καταπληκτικό ..

Το έχω από πέρυσι τον Ιανουάριο (είχε βγάλει προσφορά ο Γερμανός τότε) και ίσως είναι η μόνη συσκευή που έχω κρατήσει τόσο καιρό (και ούτε καν σκέφτομαι να την αλλάξω)

Πάρα πολύ γρήγορο, μηδέν lag (πριν είχα το tab s και υπεφερα), μπαταρία σκυλί,ελαφρύ, πολύ καλή οθόνη ΚΑΙ αδιάβροχο..

Για όποιον ψάχνει για 8αρι ταμπλετ είναι κορυφαία επιλογή

Δημοσ.

Παιδιά, μην το συζητάτε..

Το ταμπλετ είναι καταπληκτικό ..

Το έχω από πέρυσι τον Ιανουάριο (είχε βγάλει προσφορά ο Γερμανός τότε) και ίσως είναι η μόνη συσκευή που έχω κρατήσει τόσο καιρό (και ούτε καν σκέφτομαι να την αλλάξω)

Πάρα πολύ γρήγορο, μηδέν lag (πριν είχα το tab s και υπεφερα), μπαταρία σκυλί,ελαφρύ, πολύ καλή οθόνη ΚΑΙ αδιάβροχο..

Για όποιον ψάχνει για 8αρι ταμπλετ είναι κορυφαία επιλογή

Όταν λες υπέφερες με το Tab S εννοείς οτι λάγκαρε στο άνοιγμα εφαρμογών ή στο λόξυγγα στο scrolling?

Δημοσ.

Όταν λες υπέφερες με το Tab S εννοείς οτι λάγκαρε στο άνοιγμα εφαρμογών ή στο λόξυγγα στο scrolling?

Στο scrolling κυρίως.. Δεν το άντεχα με τίποτα...

Στην πορεία, απ'οτι ξέρω, διορθώθηκε αρκετά αλλά στην αρχή ήταν πολύ ενοχλητικό

Δημοσ.

... Πράγματι 3gb ram, 32gb μνήμη και απίστευτη αυτονομία με καλή οθόνη, δε θες και τίποτε άλλο..

Ακριβώς 3gb ram δεν καταλαβαίνει τίποτα, μέχρι στιγμής που το έχω. Ο επεξεργαστής πολύ καλός. Το μόνο που ίσως θεωρώ ότι είναι λίγο ενοχλητικό ειναι ότι θέλει 4 ώρες , πράγμα που διορθώνεται με ενα φορτιστή συμβατό με το πρότυπο quick charger 2.0!

Όποιος γνωρίζει κάποιον σε καλή τιμη ας προτείνει, είτε τον αυθεντικό της Sony είτε άλλης μάρκας.

Δημοσ.

Άψογο ταμπλετάκι (έχει η σύζυγος μου την LTE έκδοση) .. προσωπικά αν έβγαινε σε προσφορά η LTE έκδοση γύρω στα 300 τότε ναι θα το σκεφτόμουν σοβαρά και για εμένα..

Δημοσ.

Ενημερώσεις για τα Sony είναι must. Γενικά μην τη φοβάστε τη Sony. Δεν είναι Samsung και LG με τα βαρίδια Android-εκδοχές που φοράνε. Η Sony είναι πολύ κοντά σε Nexus φιλοσοφία. Σφαίρα. (Το λέω έχοντας και Nexus 5 και Nexus 7 (2013))

Δημοσ.

Ενημερώσεις για τα Sony είναι must. Γενικά μην τη φοβάστε τη Sony. Δεν είναι Samsung και LG με τα βαρίδια Android-εκδοχές που φοράνε. Η Sony είναι πολύ κοντά σε Nexus φιλοσοφία. Σφαίρα. (Το λέω έχοντας και Nexus 5 και Nexus 7 (2013))

+1, πολύ καλογραμμένο software.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...