downhill Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 16αρι είναι σίγουρα, αφού είναι το SGP611. το 32άρι είναι SGP612
Lanc3r Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 32 gb λεει αυτο. ποσο ειναι τελικα? εγω παρηγγειλα και δε με νοιαζει κ πολυ το ποσο ειναι αλλα αφου λεει 32, αν ερθει 16αρι τι πρεπει να κανω? τηλεφωνο παραπονα? 16αρι είναι σίγουρα, αφού είναι το SGP611. το 32άρι είναι SGP612Αυτό που είχα πάρει εγώ από την προηγούμενη προσφορά του πλαισίου ήταν 32gb. Το θεωρώ από τα καλύτερα, ειδικά αν θέλεις κάτι που να πετάει σε 8αρα οθόνη. Για ενημερώσεις δεν ξέρω, αν και εχει πεταξει ειδοποιηση για νεα ενημερωση απο την Sony, εγώ το έχω κρατήσει όπως ήρθε, νομίζω 4.4 kit kat. Αν θέλεις κάτι άλλο ρώτησε.Η διαφορά των μοντέλων, αν δεν κανω λαθος, είναι ότι το ένα έχει θέση για κάρτα sim και το άλλο μοντέλο όχι.
gpapaiosif Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Αυτό που είχα πάρει εγώ από την προηγούμενη προσφορά του πλαισίου ήταν 32gb. Το θεωρώ από τα καλύτερα, ειδικά αν θέλεις κάτι που να πετάει σε 8αρα οθόνη. Για ενημερώσεις δεν ξέρω, αν και εχει πεταξει ειδοποιηση για νεα ενημερωση απο την Sony, εγώ το έχω κρατήσει όπως ήρθε, νομίζω 4.4 kit kat. Αν θέλεις κάτι άλλο ρώτησε. Η διαφορά των μοντέλων, αν δεν κανω λαθος, είναι ότι το ένα έχει θέση για κάρτα sim και το άλλο μοντέλο όχι. Από τη Χριστουγεννιατικη προσφορά το πηρες? Γιατί και αυτή τη φορά το URL λέει xmas offer. Οπότε θα είναι το ιδιο
cdrov Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Επειδή πήγα και το είδα στο πλαίσιο, η πωλήτρια μου είπε ότι είναι32αρι. Αλλα δεν ενδιαφέρεται κανεις για την τόσο κακή χρωματικά οθόνη? Είναι μπλε....
mpokwsths Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Η οθόνη είναι "μπλε" από το εργοστάσιο αλλά ρυθμίζεται ακριβώς όπως θέλει ο χρήστης. Επειδή το έχω μπορώ να πω ότι γενικά η οθόνη του είναι πολύ καλή. Καλό contrast και wide gamut (ευρύ χρωματικό φάσμα). Όποιος το πάρει δε θα το μετανοιώσει. Και να μην του αρέσει κάτι η εκπληκτική αυτονομία του θα τον κάνει να ξεχάσει τα πάντα. 1
Lanc3r Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Από τη Χριστουγεννιατικη προσφορά το πηρες? Γιατί και αυτή τη φορά το URL λέει xmas offer. Οπότε θα είναι το ιδιο Ναι από την Χριστουγεννιάτικη προσφορά το πήρα πριν 2 μήνες στην ίδια ακριβώς τιμή. Επειδή πήγα και το είδα στο πλαίσιο, η πωλήτρια μου είπε ότι είναι32αρι. Αλλα δεν ενδιαφέρεται κανεις για την τόσο κακή χρωματικά οθόνη? Είναι μπλε.... Επειδή το έχω μπορώ να πω ότι γενικά η οθόνη του είναι πολύ καλή. Καλό contrast και wide gamut (ευρύ χρωματικό φάσμα). Όποιος το πάρει δε θα το μετανοιώσει. Και να μην του αρέσει κάτι η εκπληκτική αυτονομία του θα τον κάνει να ξεχάσει τα πάντα. Αν σας πω ότι δεν κατάλαβα τίποτα για την μπλε οθόνη που λέτε!!! Το έχω βάλει δίπλα από ένα Samsung S4 mini κινητό που έχω αλλά μπλε δεν ήταν η οθόνη. Οι ρυθμίσεις είναι ίδιες από τότε που πρωτοανοιξε η συσκευή μου. Γνώμη μου, ότι και να γίνει πριν το πάρεις, αν το πάρεις, πας και το βλέπεις επιτόπου σε ενα καταστημα.
larsus Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Ναι από την Χριστουγεννιάτικη προσφορά το πήρα πριν 2 μήνες στην ίδια ακριβώς τιμή. Αν σας πω ότι δεν κατάλαβα τίποτα για την μπλε οθόνη που λέτε!!! Το έχω βάλει δίπλα από ένα Samsung S4 mini κινητό που έχω αλλά μπλε δεν ήταν η οθόνη. Οι ρυθμίσεις είναι ίδιες από τότε που πρωτοανοιξε η συσκευή μου. Γνώμη μου, ότι και να γίνει πριν το πάρεις, αν το πάρεις, πας και το βλέπεις επιτόπου σε ενα καταστημα. Δεν έχει πλαίσιο αδερφέ σε όλη την Ελλάδα
gpapaiosif Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Δεν έχει πλαίσιο αδερφέ σε όλη την ΕλλάδαΑκριβως αυτό...
Lanc3r Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Δεν έχει πλαίσιο αδερφέ σε όλη την ΕλλάδαΈχεις δίκιο σε αυτό. Νόμιζα είσαι από πρωτεύουσα.
Physics_Rulez Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Είναι καλή αγορά για τα σημερινά δεδομένα;
lazarnik Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Εγω το τσιμπησα. Μονο που εχει 3ραμ και 32gb για ενενα αηιζει
shamrock1404 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Ισχύει μόνο για ΣΚ;Αύριο θ'αλλάξει;
Physics_Rulez Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Το τσίμπησα τελικά. Πράγματι 3gb ram, 32gb μνήμη και απίστευτη αυτονομία με καλή οθόνη, δε θες και τίποτε άλλο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα