geovilmarbeb Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 καλημερα θελω να αγορασω θηκη με μπαταρια μαζι για το I9505 samsung S4 και δεν ξερω αν αξιζει ο κοπος για τον λογο οτι δεν γνωριζω την ποιτητα της μπαταριας που εχει και κατα ποσο ειναι πρακτικο για το μεγεθος και το βαρος δεν το εχει δει σε καποιο γνωστο μου..αν εχεται κατι τετοιο θα ηθελα τη γνωμη σας ...ευχαριστω
saruman123 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Καλημερα. Εγω στο δικο μου το S3(i9300) ειχα βαλει μια τετοια με 4200mAh.(30€) Σε νορμαλ χρηση κρατουσε 5 μερες. Απο εκει που την πηρα πολυ καλο μαγαζι και αξιοπηστο. Η μπαταρια μπαινει στο κινητο και εχει ειδικο καπακι για να κουμπωσει,ειναι σαν μια θηκη flip. Πισω ειναι λιγο ογκωδης και λιγο πιο βαρη αλλα εμενα δεν με χαλουσε. Ολα αυτα για την δικια μου. Δεν νομιζω η δικια σου να διαφερει και πολυ εκτος απο οτι ειναι 3200mAh. Πιστευω να σε βοηθησα.
saruman123 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Απο το μαγαζι που πηρα την δικια μου εχει για το δικο σου με 5200mAh στα 29€ αν ενδιαφερεσαι....
geovilmarbeb Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 καλημερα παιδια saruman ok το πηρα ευχαριστω καλες γιοτρες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα