Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την πολικότητα στα generic psu την ρυθμίζεις είτε με διακοπτάκι είτε με το πώς κουμπώνεις το βύσμα που ταιριάζει στο megadrive... θα το δεις όταν πάρεις το καινούριο. 

Πρόσεξε να πάρεις κάποιο ποιοτικό γιατί τα φτηνά switching έχουν την συνήθεια να έχουν θορυβώδη έξοδο γιατί κόβουν στο output filtering με αποτέλεσμα να έχεις από παράσιτα στον ήχο μέχρι patterns στην εικόνα....

• Απαντ. 498
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Eat that, you sony piece of sh11t!

post-407839-0-15865600-1476350601_thumb.jpg

Xaxaxa.

Ερχονται κι αλλα, καλυτερα. Περιμενω να τα παρω στα χερια μου.

Υ.Γ. Παιδια, μη προτινετε τροφοδοτικο για mega drive 9 volt. Δε θυμαμαι αμπερ.

Εχω ακουσει κοσμο να κανει παραπονα. Για κακη ποιοτητα ηχου και artifacts στα παιχνιδια.

Το διαβασα σε σχολια απο παρουσιαση κινεζικου τροφοδοτικου για πολλες παλιες κονσολες (SNES, Mega Drive...)

Προσοχη τεραστια.

Δημοσ.

Eat that, you sony piece of sh11t!

attachicon.gif20161013_121115.jpg

Xaxaxa.

Ερχονται κι αλλα, καλυτερα. Περιμενω να τα παρω στα χερια μου.

γενετικα τροποποιημενο monoshock controler ,τελικα ο δαρβινος ειχε δικιο για την θεωρια του περι εξελιξης των ειδων, the more adaptable species survive through ages.τελικα το εφτιαξες το dreamcast?

Δημοσ.

Ναι, το εφτιαξα. Αλλαξα μερικα πραγματα στον διακοπτη, να δειχνει πιο ευχαριστο. Κομπλε.

Τωρα ετοιμαζομαι να κανω καλη πατεντα. Θα ενημερωσω.

Ανυπομονω.

Τα αναλογικα του Dreamcast ειναι χαλια, αλλα ειναι φτιαγμενα να αντεχουν πυρηνικο ολεθρο.

Δημοσ.

Ναι, το εφτιαξα. Αλλαξα μερικα πραγματα στον διακοπτη, να δειχνει πιο ευχαριστο. Κομπλε.

Τωρα ετοιμαζομαι να κανω καλη πατεντα. Θα ενημερωσω.

Ανυπομονω.

Τα αναλογικα του Dreamcast ειναι χαλια, αλλα ειναι φτιαγμενα να αντεχουν πυρηνικο ολεθρο.

οντως τα χειριστηρια του αν και κουλ οπτικα στην πραξη ειναι αβολα και το χειροτερο σε πολλα παιχνιδια δεν μπορεις να αλλαξεις απο τα μενου τον χειρισμο αφηνοντας σαν μοναδικη επιλογη τον αναλογικο μοχλο.παντως μου αρεσει η memory card που εχει με την lcd οθονιτσα με τα διαφορα καλουδια που δειχνει καθως παιζεις και τα mini games, μιλαμε τωρα πολυ μπροστα απο την εποχη της η sega.

Δημοσ.

Θα το πω μια φορα. Οποιος εχει Dreamcast, επιβαλλεται να κανει την παντεντα στο αναλογικο. Οσο ηλιθια κι αν φενεται. Μιλαμε για χειρουργικη ακριβεια. Λογω μοχλου, εχει μαλακωσει κι αντισταση.

Επαιξα ραλακια, σα τιμονιερα. Επαιξα sonic, χειρουργικη ακριβεια. Ισως λιγο πιο αργο σε αντιδραση, δε χαλαει την εμπειρια. Κραταει και το χερι πιο ψηλα, δε γλιστραει το χειριστηριο.

@segaboy, ειμαι φανατικος με τη sega. Αλλα δεν εχω παρωπιδες. Το χειριστηριο ειναι απο τα χειροτερα που εχω δει. Του ps το καλυτερο (για μενα).

1- ειναι τεραστιο το controller του dreamcast, σχεδον οσο η κονσολα.

2- ιδρωνουν τα χερια και γλιστραει.

3- χαλια αναλογικο (το εφτιαξα). Παρα πολυ κατασκευη ομως. Κι ακριβη ($$$), απ οτι μου λεει ο πατερας μου που ξερει. Χρησιμοποιει το φαινομενο Hal.

4- τις μνημες επρεπε να τις κανουνε πιο απλες, χωρις οθονες. Βουλιαξαν οικονομικα αυτοι, βουλιαξαμε κι εμεις που τα πληρωναμε. Αχρηστη η οθονη (για μενα).

5- ειναι τοσο μεγαλο που εχει κενο χωρο μπροστα. Θα μπορουσαν να βαλουν το σημα της Sega καπου.

6- δεν ειναι καλο το D-pad. Δουλευει καλα. Αλλα θα μπορουσαν να το βελτιωσουν.

Βιαστηκαν λιγο με το χειριστηριο.

Αυτο που με στεναχωρει ειναι θα μπορουσαν να κρατησουν 1-2 χρονια ακομα την κονσολα. Θα βλεπαμε γραφικα αλλου επιπεδου. Ειδανε τη Sony και το εβαλαν στα ποδια. Δεν υπηρχε λογος.

Υπηρχαν οικονομικα προβληματα, το ξερουμε. Αλλα εχω την εντυπωση οτι κακως φοβηθηκαν τη Sony. Ειχαν ανταγωνιστικο προϊον.

Δημοσ.

Θα το πω μια φορα. Οποιος εχει Dreamcast, επιβαλλεται να κανει την παντεντα στο αναλογικο. Οσο ηλιθια κι αν φενεται. Μιλαμε για χειρουργικη ακριβεια. Λογω μοχλου, εχει μαλακωσει κι αντισταση.

Επαιξα ραλακια, σα τιμονιερα. Επαιξα sonic, χειρουργικη ακριβεια. Ισως λιγο πιο αργο σε αντιδραση, δε χαλαει την εμπειρια. Κραταει και το χερι πιο ψηλα, δε γλιστραει το χειριστηριο.

@segaboy, ειμαι φανατικος με τη sega. Αλλα δεν εχω παρωπιδες. Το χειριστηριο ειναι απο τα χειροτερα που εχω δει. Του ps το καλυτερο (για μενα).

1- ειναι τεραστιο το controller του dreamcast, σχεδον οσο η κονσολα.

2- ιδρωνουν τα χερια και γλιστραει.

3- χαλια αναλογικο (το εφτιαξα). Παρα πολυ κατασκευη ομως. Κι ακριβη ($$$), απ οτι μου λεει ο πατερας μου που ξερει. Χρησιμοποιει το φαινομενο Hal.

4- τις μνημες επρεπε να τις κανουνε πιο απλες, χωρις οθονες. Βουλιαξαν οικονομικα αυτοι, βουλιαξαμε κι εμεις που τα πληρωναμε. Αχρηστη η οθονη (για μενα).

5- ειναι τοσο μεγαλο που εχει κενο χωρο μπροστα. Θα μπορουσαν να βαλουν το σημα της Sega καπου.

6- δεν ειναι καλο το D-pad. Δουλευει καλα. Αλλα θα μπορουσαν να το βελτιωσουν.

Βιαστηκαν λιγο με το χειριστηριο.

Αυτο που με στεναχωρει ειναι θα μπορουσαν να κρατησουν 1-2 χρονια ακομα την κονσολα. Θα βλεπαμε γραφικα αλλου επιπεδου. Ειδανε τη Sony και το εβαλαν στα ποδια. Δεν υπηρχε λογος.

Υπηρχαν οικονομικα προβληματα, το ξερουμε. Αλλα εχω την εντυπωση οτι κακως φοβηθηκαν τη Sony. Ειχαν ανταγωνιστικο προϊον.

γιατι παρωπιδες? δεν ειπα και τιποτα διαφορετικο απο αυτα που λες. συμφωνω απολυτα το οτι το dreamcast  χειριστηριο ειναι εξαιρετικα αβολο λειτουργικα [κακο digital pad,αβολο αναλογικο, υδρωνουν τα χερια κτλ] και γενικα περιεργα controls σε ορισμενα παιχνιδια δυσκολευουν την κατασταση [ virtua striker 2 κανεις?],αλλα πως να το κανουμε οπτικα μ' αρεσει σαν χειριστηριο και κυριως το ολο κολπο με τις μνημες που το θεωρω το κερασακι στην τουρτα και κανει το dreamcast να ξεχωριζει,ειναι η προσωπικη μου αποψη.απο το ps2 ξερω παντως οτι το digital pad ειναι για τα μπαζα ,το saturn χειριστηριο δεν σ'αρεσει? επισης μιας και το ανεφερα το virtua striker 2 ειναι ουσιαστικα unplayable στο dreamcast η ετσι μου φαινεται?

γιατι παρωπιδες? δεν ειπα και τιποτα διαφορετικο απο αυτα που λες. συμφωνω απολυτα το οτι το dreamcast  χειριστηριο ειναι εξαιρετικα αβολο λειτουργικα [κακο digital pad,αβολο αναλογικο, υδρωνουν τα χερια κτλ] και γενικα περιεργα controls σε ορισμενα παιχνιδια δυσκολευουν την κατασταση [ virtua striker 2 κανεις?],αλλα πως να το κανουμε οπτικα μ' αρεσει σαν χειριστηριο και κυριως το ολο κολπο με τις μνημες που το θεωρω το κερασακι στην τουρτα και κανει το dreamcast να ξεχωριζει,ειναι η προσωπικη μου αποψη.απο το ps2 ξερω παντως οτι το digital pad ειναι για τα μπαζα ,το saturn χειριστηριο δεν σ'αρεσει? επισης μιας και το ανεφερα το virtua striker 2 ειναι ουσιαστικα unplayable στο dreamcast η ετσι μου φαινεται?

α ναι ξεχασα,τα εχουμε ξαναπει η sega σταματησε το dreamcast γιατι απλα εμπαινε μεσα οικονομικα απο ενα σημειο και μετα [τους λογους νομιζω τους εχουμε πει] ,αν συνεχιζε με τις τοτε συνθηκες θα το εκλεινε προωρα το μαγαζι. εχω και στο πισω μερος του μυαλου μου την υποψια οτι η sega εκανε μια αρπαχτη κυκλοφορωντας το dreamcast για να ρεφαρει απο την χασουρα του saturn .

Δημοσ.

Δε μιλησα για σενα προσωπικα. Αλοιμονο.

Οι μνημες ξεχωριζουν. Ναι εχεις δικιο. Δινει prestige στην κονσολα ολοκληρη.

Για virtua striker? Χμ, το εχω πληρωσει γνησιο και δεν εχω παιξει εδω και 17 χρονια! Παλι καλα που το θυμηθηκες.

Δε θυμαμαι την εντυπωση που αφηνε.

Τα χειριστηρια Saturn, mega drive, master system ειναι κορυφαια. Καμια σχεση με dreamcast. Εκει ζωγραφισε.

Για n64 και gamecube δε μιλησα. Τι να πω? Κλαφτα.

Saturn, ε? Σκεφτομαι να παρω ενα. Το προβλημα ειναι οτι θα χρειαστω action replay. Τελειωνω με τα εξοδα στο dreamcast κι ειναι το επομενο.

Τελειωσα με τις κονσολες της sony και microsoft. Τελεια.

Nintendo και sega απο εδω και περα. Παλια/καινουρια.

ΥΓ. Καποια παιχνιδια ειναι unplayable στο dreamcast. Λογω κακου προγραμματισμου ειτε εγινε κακο port.

Π.χ. sega rally 2 frame drops

Daytona, daytona 2001 αποτομα controls (ακομα και με την πατεντα μου ειναι χαλια)

Συνηθως αυτα που εγιναν ports ειναι λιγο πολυ προβληματικα.

Αρπαχτη με το Dreamcast? Μπα, δε νομιζω.

Η κονσολα ειχε 1μιση χρονο ζωης και ειναι απο τις καλυτερες προσπαθειες της. Σε εναμιση χρονο ζωγραφισε και συνεχιζει.

Το κορυφαιο ειναι το mega drive. Μετα ερχεται το dreamcast που εχει αλοθι.

Δε νομιζω. Δε μπορουσε να κανει κατι διαφορετικο. Ειναι οτι καλυτερο ειχε να δωσει σε 1μιση χρονο. Γνωμη μου.

Μεχρι το 2002 παταγε στο σβερκο τη Sony. Σε ποιοτητα περιεχομενου.

Εχει βγαλει τα λεφτα του και συνεχιζει να τα βγαζει 17 χρονια μετα, στα χερια μου.

Δημοσ.

Αρπαχτή δεν ήταν το DC σε καμία περίπτωση, αλλά έχει κι αυτό σωρεία λαθών... ψάχτε με τι chipset ήταν να κυκλοφορήσει αρχικά, τι παίχτηκε με την 3DFX κλπ. Κλασική γιαπωνέζικη ξεροκεφαλιά. :P

Δημοσ.

μη ξεχναμε και τον μπερνι στολλερ που εκαψε προωρα και εσκεμενα το saturn στην e game show 97,για να προχωρισει το project του dreamcast στο οποιο ειχε αμεσο συμφερον. μακαρι να υοθετουσε την 3dfx ,ειχαν την καλυτερη τεχνολογια στα pc την εποχη εκεινη.

Δε μιλησα για σενα προσωπικα. Αλοιμονο.
Οι μνημες ξεχωριζουν. Ναι εχεις δικιο. Δινει prestige στην κονσολα ολοκληρη.

Για virtua striker? Χμ, το εχω πληρωσει γνησιο και δεν εχω παιξει εδω και 17 χρονια! Παλι καλα που το θυμηθηκες.
Δε θυμαμαι την εντυπωση που αφηνε.

Τα χειριστηρια Saturn, mega drive, master system ειναι κορυφαια. Καμια σχεση με dreamcast. Εκει ζωγραφισε.
Για n64 και gamecube δε μιλησα. Τι να πω? Κλαφτα.

Saturn, ε? Σκεφτομαι να παρω ενα. Το προβλημα ειναι οτι θα χρειαστω action replay. Τελειωνω με τα εξοδα στο dreamcast κι ειναι το επομενο.
Τελειωσα με τις κονσολες της sony και microsoft. Τελεια.
Nintendo και sega απο εδω και περα. Παλια/καινουρια.

ΥΓ. Καποια παιχνιδια ειναι unplayable στο dreamcast. Λογω κακου προγραμματισμου ειτε εγινε κακο port.
Π.χ. sega rally 2 frame drops
Daytona, daytona 2001 αποτομα controls (ακομα και με την πατεντα μου ειναι χαλια)
Συνηθως αυτα που εγιναν ports ειναι λιγο πολυ προβληματικα.

Αρπαχτη με το Dreamcast? Μπα, δε νομιζω.
Η κονσολα ειχε 1μιση χρονο ζωης και ειναι απο τις καλυτερες προσπαθειες της. Σε εναμιση χρονο ζωγραφισε και συνεχιζει.
Το κορυφαιο ειναι το mega drive. Μετα ερχεται το dreamcast που εχει αλοθι.
Δε νομιζω. Δε μπορουσε να κανει κατι διαφορετικο. Ειναι οτι καλυτερο ειχε να δωσει σε 1μιση χρονο. Γνωμη μου.
Μεχρι το 2002 παταγε στο σβερκο τη Sony. Σε ποιοτητα περιεχομενου.

Εχει βγαλει τα λεφτα του και συνεχιζει να τα βγαζει 17 χρονια μετα, στα χερια μου.

και εγω απογοητευτικα απο το frame rate και γενικα απο τα γραφικα του sega rally 2 αλλα παραμενει καλο οσο αφορα το gameplay,style και εχει το 10 year championship. το msr το εχεις δει? ειναι απο τα καλυτερα στο dreamcast αλλα μεχρι να το τερματισεις θα εχεις κανει εγγονια η μαλλον δισεγγονα!!! το blue stinger επισης μ αρεσε  αν και εχει περιεργο χειρισμο και καμερα.saturn αξιζει να παρεις αλλα να χεις υποψιν οτι δυσκολα βρισκεις παιχνιδια και ειναι ακριβα. το sega rally παντως στο saturn ειναι απλως τελειο.

Δημοσ.

Το Sega Rally το είχα αγοράσει μαζί με την κονσόλα. Είχα μείνει μ@λ@κας τότε.

Δεν ξέρω τι λέτε αλλά για τότε το παιχνίδι ήταν εξαιρετικό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το sega rally μου εχει φαει μιση περιουσια στα φλιμπεραδικα. Τιμονιερα, ταχυτητες, χειροφρενο, για 2 ατομα. Καναμε κοντρες με την παρεα.

Ειναι ακομα και τωρα απο τα καλυτερα arcade. Απιστευτο.

Τα ιδια το daytona, το ferrari f355 με τις τρεις οθονες με εκτυπωτη που εκτυπωνε τις αποδοσεις σε χαρτη της πιστας. Ειχε 2 dreamcast μεσα στην καμπινα.

Οταν επαιζα εγω f355, μαζευοτανε ολο το μαγαζι να με χαζεψουν. Το ηξερα απεξω κι ανακατωτα απο το dreamcast.

Να μη μιλησω για crazy taxi, virtua striker...

Δε θα ξεχασω το Manx TT (υπαρχει στο saturn) που εστριβες με τον κωλο. Αλλο αριστουργημα. 1996-1997?

Μ επιασε λογο-διαρροια.

Επεξ/σία από Le Perv
  • Like 2
Δημοσ.

Εγω παλι παθαινω το εξης με τα games του Dreamcast!ειχα παρει ενα πακετο μια κονσολα με καποιες αντιγραφες!συμφωνα με τον προγηγουμενο κατοχο λοιπον δεν εχει ανοιχτει ποτε για να γινει adjust το laser κλπ κλπ.

Λιγες μερες πιο πριν ειχα αγορασει καποια games τα οποια οκ εχουν γρατσουνιες δεν αντιλεγω! τo Sonic Adv ειδικα παρα πολλες!Οχι ομως τοσες πολλες το Code Veronica.

Το βαζω να ξεκινησει και ενω το διαβαζει κανονικα μετα απο λιγη ωρα σταματαει!

Το ιδιο συμβαινει και με το MSR που δεν εχει καμια γρατσουνια!ειτε το αναγνωριζει σαν audio disk καποιες φορες!

Το πιο κουλο ειναι πως οποιαδηποτε αντιγραφη ήρθε πακετο ή εκανα εγω τα παιζει ολα με τη μια χωρις απολυτος κανενα προβλημα!

Τι σκατα μπορω να κανω????

Δημοσ.

Εγω παλι παθαινω το εξης με τα games του Dreamcast!ειχα παρει ενα πακετο μια κονσολα με καποιες αντιγραφες!συμφωνα με τον προγηγουμενο κατοχο λοιπον δεν εχει ανοιχτει ποτε για να γινει adjust το laser κλπ κλπ.

Λιγες μερες πιο πριν ειχα αγορασει καποια games τα οποια οκ εχουν γρατσουνιες δεν αντιλεγω! τo Sonic Adv ειδικα παρα πολλες!Οχι ομως τοσες πολλες το Code Veronica.

Το βαζω να ξεκινησει και ενω το διαβαζει κανονικα μετα απο λιγη ωρα σταματαει!

Το ιδιο συμβαινει και με το MSR που δεν εχει καμια γρατσουνια!ειτε το αναγνωριζει σαν audio disk καποιες φορες!

Το πιο κουλο ειναι πως οποιαδηποτε αντιγραφη ήρθε πακετο ή εκανα εγω τα παιζει ολα με τη μια χωρις απολυτος κανενα προβλημα!

Τι σκατα μπορω να κανω????   

μην παιζεται αντιγραμενα στο dreamcast ,χαλαει το λειζερ τελεια και παυλα!!

Δημοσ.

Να μη παιζουμε κοπιες στο Dreamcast?

Το δικο μου μονο αντιγραφες παιζει. Τα γνησια ειναι σφραγισμενα.

17 χρονια ετσι δουλευει. Δε ξερω ρε παιδια. Μου φενεται για μυθος.

Εχω κανει ομως διορθωση στο lazer. Δεν ειναι τιποτα, μολις καταλαβεις οτι ο ροοστατης ρυθμισης ξαναρχιζει απο την αρχη σε μια περιστροφη.

Και να χαλασει, παιρνεις καινουρια (μεταχειρισμενη) κονσολα με 50 ευρω. Τα γνησια παιχνιδια μη χαλασουν. Εκει ειναι τα λεφτα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...