Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με 900+mb(μερικα και 1.2gb) τα περισσοτερα παιχνιδια δυσκολο.

Αυτο που προσπαθουν να κανουν με το petition που αναφερεται στην πρωτη σελιδα ειναι να βγαλουν καινουρια κονσολα με την αδεια της sega που να παιζει τα υπαρχοντα παιχνιδια σε μοντερνο hw.

Δηλαδη ενα μοντερνο dreamcast.

Ηδη εχουν κανει reverse engineer ολοκληρο το συστημα απλα θελουν την αδεια και χρηματα μεσω crowdfunding υποθετω.

Σε αυτο θα ημουν μεσα.

Με λίγη καθυστέρηση βέβαια, αλλά δεν κατάλαβα τι νόημα θα είχε κάτι τέτοιο.

• Απαντ. 498
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πιστεύω ότι για να ανταγωνιστεί τις MS, Sony η SEGΑ θα πρέπει να διαθέτει τεράστια κεφάλαια τα οποία μάλλον δεν τα έχει. Η retro αναβίωση όμως έχει μεγάλο και φανατικό κοινό και ίσως εκεί θα έπρεπε να στοχεύσει.

Να σχεδιάσει μια νέα αυθεντική SEGA κονσόλα που να κατεβάζει από online όλη τη βιβλιοθήκη-κληρονομιά (Dreamcast, Saturn, MegaDrive, Mastery System) και επιπλέον να έχει ένα τύπου open source licensing του SDK της ώστε να μπορούν indie devs και homebrew devs να γράφουν τις εφαρμογές/παιχνίδια τους.

Απλά σκεφτείτε να βγει για crowfunding στο Kickstarter το Shenmue 3 (νόμιζω έχει βγει, λέμε ένα παράδειγμα τώρα), και να υποστηρίζει αυτή τη νέα κονσόλα. Πιστεύω η επιτυχία θα ήταν δεδομένη.

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άντε *** να βγεί καμιά customia με POWER 8, POWER VR  με SUPER-DUPER tiled resources -z Ultra-occuling (που ταν κάναν από DC εποχή -αλλά θέλαμε geforce και ΑΤΙ)  , καμιά τρελλή e-DRAM αλλά WII U (ούτε καν φλωρέ Ε-SRAM στυλ xbox) και cartridges/SD card για τα games να γουστάρουμε. Φτάνει πια με τις netbook cpu's και το πότε θα χωρέσει η amd καμιά σωστή gpu στο apu (μπλιαχ) λόγω λιθογραφίας και ΤΣΙΓΓΟΥΝΙΑΣ - φτάνει πια με Installs και day one patches των 50 gb σε 5400 δίσκους (έλεος)που περιμένεις 1ώρα να παίξεις  και σκατά frametimes και checkerboard rendering ή dynamic 720p scaling-  ΘΕΛΩ ΚΟΝΣΟΛΑ ΟΧΙ PCοειδές - θέλω FREEDOM!!!!

Άει στο δι@λο πια βγάλτε την amiga του 2016 να τελειώνουμε....βγάλτε καμιά VOODOO 2Κ16 να τους πέσουν τα δόντια με V3DULCANFX API

Κάναμε τις γραφομηχανές του σήμερα παιχνιδομηχανές - ε ΟΧΙ ΔΕΝ το δέχομαι να μας την λένε κιόλας.

(Είχα Χ850ΧΤ-PE και όταν είδα το KAMEO και το 1ο FIGHT NIGHT στο Χ360 μου είχαν πέσει τα μούτρα κανονικά όμως) . POWA® PC ρεεε. Baaaandwidth ρεεεεεε. Μην γελάτε πως κάνει αυτά τα τρελά το WII-U  Ε???

(οκ bedazzled ξέρεις θα πάω αλα jeff rigby!!!  :shock:

Επεξ/σία από Steve_Sheep
  • Like 1
Δημοσ.

Άντε *** να βγεί καμιά customia με POWER 8, POWER VR  με SUPER-DUPER tiled resources -z Ultra-occuling (που ταν κάναν από DC εποχή -αλλά θέλαμε geforce και ΑΤΙ)  , καμιά τρελλή e-DRAM αλλά WII U (ούτε καν φλωρέ Ε-SRAM στυλ xbox) και cartridges/SD card για τα games να γουστάρουμε. Φτάνει πια με τις netbook cpu's και το πότε θα χωρέσει η amd καμιά σωστή gpu στο apu (μπλιαχ) λόγω λιθογραφίας και ΤΣΙΓΓΟΥΝΙΑΣ - φτάνει πια με Installs και day one patches των 50 gb σε 5400 δίσκους (έλεος)που περιμένεις 1ώρα να παίξεις  και σκατά frametimes και checkerboard rendering ή dynamic 720p scaling-  ΘΕΛΩ ΚΟΝΣΟΛΑ ΟΧΙ PCοειδές - θέλω FREEDOM!!!!

Άει στο δι@λο πια βγάλτε την amiga του 2016 να τελειώνουμε....βγάλτε καμιά VOODOO 2Κ16 να τους πέσουν τα δόντια με V3DULCANFX API

Κάναμε τις γραφομηχανές του σήμερα παιχνιδομηχανές - ε ΟΧΙ ΔΕΝ το δέχομαι να μας την λένε κιόλας.

(οκ bedazzled ξέρεις θα πάω αλα jeff rigby!!!  :shock:

ξεχασες το καλυτερο, η customia να εχει ως trademark logo τον sonic και mario παρεα να τους δειχνει με υφακι το ''δαχτυλο''!!

• Like 1
Δημοσ.

ξεχασες το καλυτερο, η customia να εχει ως trademark logo τον sonic και mario παρεα να τους δειχνει με υφακι το ''δαχτυλο''!!

Ξέχασα να συμπληρώσω ότι θέλω BLITTER για τα sprites, ειδικό τσιπάκι για Lighting, ειδικό για tessellation και ένα ακόμα στο (custom φυσικά BIOS) για αυτό που λές!!!!

Δημοσ.

Ξέχασα να συμπληρώσω ότι θέλω BLITTER για τα sprites, ειδικό τσιπάκι για Lighting, ειδικό για tessellation και ένα ακόμα στο (custom φυσικά BIOS) για αυτό που λές!!!!

ενοειται, τη δηλαδη ερασιτεχνικες δουλειες να κανουμε? για να μη χρειαστει patch-crash-patch στο παλιο patch-new drivers-patch πανω στο uptade και τελος error[ασυμβατοτητα]!!!!

Δημοσ.

Χαχαχαχα, ρε τρελοί ποιός θα το προγραμματίσει αυτό το κτήνος και πόσο θα κοστίζει;;; :D

Πάντως οι φήμες περί Dreamcast 2 μιλούσαν για PC (κανονικό PC όμως, με PC parts του εμπορίου στυλ Steambox, μηδέν customιές).

Τεσπά, εγώ θα έλεγα αφού πλέον αγοράζεις current-gen κονσόλα με €200 (πιο ακριβά είναι τα PS3/360), καλά είμαστε... παιχνίδια να βγαίνουν και να τρέχουν αξιοπρεπώς, δεν χρειάζεται κάτι άλλο για την ώρα.

Δημοσ.

Ax, βρε Sega. Βλεπω το σημα σου στο Dreamcast. Λες και βλεπω το σημα της Laborghini, ενα πραμα.

Φουσκωνω απο περηφανεια.

Για το φιλο που συγκρινε το Mario με το Sonic, να πας να παιξεις το Sonic Generations. Σε PC, Ps3, Xbox360. Κι αν μπορεις το Sonic colors στο Wii. Οπωσδηποτε.

Να γυρισεις το voice over στα γιαπωνεζικα. Υπαρχει λογος.

Βεβαια γουστα ειναι. Το πιθανοτερο ομως ειναι οτι οταν τους ξανασυγκρινεις, να μη μπορεις να πεις ποιος ειναι καλυτερος.

Αν κι εγω κλεινω προς sonic, λογω μεγαλυτερης δυσκολιας.

Oταν παιξεις το sonic, δες video με speedrun. Αφου τα παιξεις ομως. Τοτε θα συνειδητοποιησεις το μεγαλειο.

Μετα ελα εδω και πες μας αν σου αρεσε.

• Like 1
Δημοσ.

Η Sega ήταν εταιρειάρα και οι κονσόλες της κυριώς Saturn/Dreamcast κατ'έμέ ήταν και είναι εξαιρετικές. Θα προτιμούσα όμως να μην βγάλει καμιά κονσόλα στην αγορά γιατί δεν έχει το οικονομικό για να την στηρίξει και οι άλλες 2 μεγάλες θα την φάνε λάχανο (η Nintendo παίζει το δικό της παιχνίδι). Άσε που πιθανότατα να τα κάνει σκατά μόνη της. Το μόνο που θα ήθελα είναι να δω 2 από τα αγαπημένα μου I.P.s (Panzer Dragoon και Shining Force) να έχουν κάποιο νέο μέλος στην οικογένεια με σωστή δουλειά και όχι χαζομάρες. Είναι κρίμα που εκλείπουν οι τίτλοι της στην σήμερον ημέρα και όχι τα αναρίθμητα Sonic που κυκλοφορούν κατά καιρούς (καλά και κακά) δεν αλλάζουν το τοπίο.

• Like 1
Δημοσ.

Δυστιχως το sega saturn περασε στην ιστορια σαν μια απο τις χειροτερες και αποτυχημενες κονσολες ολων των εποχων, αδικως κατα την γνωμη μου εφοσον εχει πολλα εξαιρετικα και ποιοτικα παιχνιδια[εχω ενα και ξερω]. το προβλημα ειναι οτι απο την 32bit εποχη και μετα ολοι επικεντρωνονταν στα ποιο εντυπωσιακα γραφικα και εφε ξεχνωντας τον σημαντικοτερο παραγοντα που μας κανει να παιζουμε ακομα video games στα γεραματα μας και η sega οπως και η nitendo ειναι ειναι πρωτοποροι σε αυτο  ... και αυτο ειναι το ρημαδι GAMEPLAY!!!!!   

Δημοσ.

Δυστιχως το sega saturn περασε στην ιστορια σαν μια απο τις χειροτερες και αποτυχημενες κονσολες ολων των εποχων, αδικως κατα την γνωμη μου εφοσον εχει πολλα εξαιρετικα και ποιοτικα παιχνιδια[εχω ενα και ξερω]. το προβλημα ειναι οτι απο την 32bit εποχη και μετα ολοι επικεντρωνονταν στα ποιο εντυπωσιακα γραφικα και εφε ξεχνωντας τον σημαντικοτερο παραγοντα που μας κανει να παιζουμε ακομα video games στα γεραματα μας και η sega οπως και η nitendo ειναι ειναι πρωτοποροι σε αυτο  ... και αυτο ειναι το ρημαδι GAMEPLAY!!!!!   

συμφωνουμε απολυτα σε αυτο.κατοχος saturn κι εγω οπως και αλλων κονσολων της sega.κονσολαρα απο πολλες αποψεις.αν θελω πισω τη sega με κονσολα ειναι επειδη ηξερε να πρωτοτυπει σε πολλα πραγματα.και 2 απο αυτα ηταν το saturn και το dreamcast.οποιοι εχουν παιξει σε αυτα τα μηχανηματα,ξερουν τι εννοω

• Like 1
Δημοσ.

συμφωνουμε απολυτα σε αυτο.κατοχος saturn κι εγω οπως και αλλων κονσολων της sega.κονσολαρα απο πολλες αποψεις.αν θελω πισω τη sega με κονσολα ειναι επειδη ηξερε να πρωτοτυπει σε πολλα πραγματα.και 2 απο αυτα ηταν το saturn και το dreamcast.οποιοι εχουν παιξει σε αυτα τα μηχανηματα,ξερουν τι εννοω

που εισαι βρε φιλε, και εγω που νομιζα οτι ειμασταν ειδος προς εξαφανιση!!! το ωραιο ειναι οτι οταν βγηκε το saturn ολοι το απαξιωναν για χαρη του playstation, σημερα που εχει αναβιωσει το retrogaming οι ιδιοι βλεποντας παιχνιδια του  λενε ..μα ειχε τετοια καλα παιχνιδια το saturn και δεν το ξεραμε??? και λεω και εγω για τον εντυπο τυπο της εποχης ..πω,πω τι ντροπη!!τι ντροπη!!

Δημοσ.

που εισαι βρε φιλε, και εγω που νομιζα οτι ειμασταν ειδος προς εξαφανιση!!! το ωραιο ειναι οτι οταν βγηκε το saturn ολοι το απαξιωναν για χαρη του playstation, σημερα που εχει αναβιωσει το retrogaming οι ιδιοι βλεποντας παιχνιδια του  λενε ..μα ειχε τετοια καλα παιχνιδια το saturn και δεν το ξεραμε??? και λεω και εγω για τον εντυπο τυπο της εποχης ..πω,πω τι ντροπη!!τι ντροπη!!

κοιτα..το Saturn ηταν για πολλους μηχανηματαρα.αλλα δυσκοληστον προγραμματισμο οπως ελεγα..δεν το πολυπιστευω κιολας αυτο αλλα τελος παντων.θα ηταν ωραια να συνυπηρχε και να εβγαζε ολη τη γενια των 32bit κονσολων μαζι με το ps1.θα ηταν αλλιως η αγορα σημερα
Δημοσ.

Ήταν όντως δύσκολο λόγω dual CPU. Εδώ στα PC μέχρι και τα μέσα 2000s η νόρμα ήταν το single-threaded coding.

Πέρα από αυτό, έπαιξε και η πειρατεία τον ρόλο της, ειδικά σε χώρες όπως η Ελλάδα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...