Le Perv Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Εφερες το Μονακο στο τραπεζι, ενα απο τα καλυτερα ραλακια στο Dreamcast. Ηταν στο CD με τα Demo. Φοβερα τα physics για το μακρυνο 1999. Τα καλυτερα που ειχα δει τοτε. Για το D-pad του Μαστερ, εχασα τη μιση μαγεια με το να παιζω με το χειριστηριο του Mega drive. Οχι οτι με χαλαει. Ειναι καλυτερο με Mega, αλλα για το γαμωτο. Το 2ο Μαστερ χειριστηριο που εχω ειναι ελαφρως διαφορετικο το Dpad. Ειναι υπερυψωμενο και μαλακο. Πολυ μαλακο. Καμια σχεση τα 2 Master Dpad μεταξυ τους. Εχουν ομως τον ιδιο κωδικο Sega, wtf? Με κουφανες μωρη. Τις ιδιες λαμακιες εκανε και με τα χειριστηρια του Mega drive. 4-5 διαφορετικα μοντελα με τον ιδιο κωδικο.
Mazinga Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Τα χειριστηρια ειχαν πολλα εργαστηρια-εργοστασια παραγωγης με μικρο ελεγχο ποιοτητας, αρα..... Μονακο ειπες... χμμμμ
Arikado Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Ρε παιδια ειμαι χρονια sega fan και τελευταια γλυκοκοιταζω το master system. Βλεπω τις τιμες για τα games βεβαια στα υψη και μου κοβεται το χαμογελο! 2 ερωτησεις, ποιο μοντελο περνει scart και επισης ποιος ειναι ο πιο φθηνος τροπος να απολαυσεις τα games του master system χωρις να πληρωσεις μια περιουσια? (Οχι emus πχ)
Le Perv Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Ειναι ακριβα τα παιχνιδια του. Ακριβα ειναι και του Mega Drive.Εγω αγοραζω μονο οτι γουσταρω να παιζω. Δεν ειμαι συλλεκτης.Δε με ενδιαφερουν τα κουτια και τα μανιουαλ. Μονο οσα εχουν καλη τιμη.Εχω λιγα παιχνιδια. Τα υπολοιπα τα παιζω σε emulators. Το emulation ειναι σε απιστευτο επιπεδο. Μεχρι και τα framedrops του Μαστερ εξομοιωνουν.Κατι δικαιολογιες τυπου "μα ειναι συλλεκτικο ρε φιλε", τις γραφω. Δε δικαιολογειται να εχουν τετοιες τιμες. Δεν αξιζει τον κοπο να πληρωσεις τοσα. Ακομα και παιχνιδια που εχω πληρωσει, πολλες φορες τα παιζω σε emulators. Για μενα το σημαντικοτερο ειναι το γνησιο χειριστηριο. (Πρεπει να παρω εναν SEGAtoUSB ανταπτορα)Για την ερωτηση "Ποιο παιρνει RGB SCART?",Note – don’t get the Model number 3006-05A made in Thailand as it doesn’t contain the Sony CTA chip you need to RGB mod the system – look for the Model number 3006-05 from China, that has the CTA chip. It looks like there were some revisions – the serial number of the Chinese one (you want) of mine was about 110 million, the Thailand one was around serial number 230 million
Le Perv Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Update για την ερωτηση "Ποιο παιρνει RGB SCART?" Οσο το ψαχνω, τοσο βλεπω οτι ΟΛΑ παιρνουν RGB SCART. Καποιες λαμακιες κανουν στους πυκνωτες και στις αντιστασεις κι εμφανιζουν banding αυτα με το ΜΒ3514 τσιπακι (κι οχι αυτα με το SONY). Λενε οτι φταιει ο λαμακας που εχει φτιαξει τον οδηγο για το μονταρισμα στο φορουμ smspower. Δεν εχει ιδεα απο ηλεκτρονικα κι αλλα. Ποιος ξερει? Εγω εχω αυτο με το φτηνο τσιπακι. Δε φοραει το Sony. Το ετοιμαζω για composite. Παω στις δοκιμασμενες λυσεις. Δε θα κατσω να μαθω ηλεκτρονικα και τα specs του RGB SCART πρωτοκολου για να καταληξω στο συμπερασμα οτι φοραει σκ@το-τσιπ. Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου 2017 από Le Perv
segaboy Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Ρε παιδια ειμαι χρονια sega fan και τελευταια γλυκοκοιταζω το master system. Βλεπω τις τιμες για τα games βεβαια στα υψη και μου κοβεται το χαμογελο! 2 ερωτησεις, ποιο μοντελο περνει scart και επισης ποιος ειναι ο πιο φθηνος τροπος να απολαυσεις τα games του master system χωρις να πληρωσεις μια περιουσια? (Οχι emus πχ) τα παιχνιδια του ms δεν ειναι ιδιαιτερα ακριβα,στην πλειοψηφια τους τουλαχιστον η σε σχεση με αλλα retro συστηματα θεωρω οτι ειναι τα ποιο φτηνα μαζι με αυτα του game gear, βεβαια υπαρχουν και οι εξαιρεσεις. νομιζω οτι αυτο που ψαχνεις ειναι το πρωτο μοντελο αλλα ειναι ακριβο,το δευτερο μοντελο ειναι απο τα ποιο φτηνα retro μηχανηματα που μπορει να βρεις και εχει στην μνημη του το sonic 1 η to alex kid αναλογα την περιπτωση αλλα υποστηριζει rf cable μονο,η ιδανικη αγορα αν εχεις καποια crt tv. to ms converter περιφερειακο για το md αστο καλυτερα γιατι ειναι ακριβο και συμφερει καλυτερα[και ποιο cool] να παρεις αυθεντικο ms. τωρα η ποιο φτηνη λυση ειναι τα emulators ,αλλα κατα την γνωμη μου αλλο πραμα η αυθεντικη εμπειρια.
Arikado Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Ευχαριστω πολυ παιδιά για τις συμβουλές σας. Και γω για πρωτο σκεφτομαι αλλα οι τιμες ειναι στο Θεο απ οσο βλεπω.
Mazinga Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Αυτο το ειδατε... https://www.fnac.com/Pack-Sega-Mini-Console-Mega-Drive-HD-2-manettes-sans-fil/a10575464/w-4?oref=00000000-0000-0000-0000-000000000000&ectrans=1&Origin=RCB_CRITEO_SOFT Στελνει Ελλαδα...
Le Perv Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 To ειδαμε 2 σελιδες πισω. Ενα ρημαδι ειναι. Κοιτα το post #422, με τι παιζει η Βραζιλια (δεν εχει κλεισει μηνα στην αγορα τους, τοσο καινουριο). Λιγο ακριβο, αλλα η ποιοτητα του ειναι εκεινη των πραγματικων μηχανων των 80ς και 90ς.
Le Perv Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Για να "δωκουμε" λιγη αγαπη στο Master System... https://www.youtube.com/watch?v=7ef-EU5w8jA
Mazinga Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 http://www.ost-center.com/ost/anime/akai-koudan-zillion-ost-white-nuts-3399.html
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Θα θέλαμε. Πολύ. Όμως πρώτον, η αγορά μετα βίας "σηκώνει" τρεις παίκτες και δεύτερον (και κυριότερο) η SEGA δεν έχει το ρευστό που απαιτείται για το R&D, την κατασκευή και την προώθηση ενός νέου μηχανήματος. Απλά δεν γίνεται... δυστυχώς.
Misokatsu64 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Κατα την γνωμη μου για να βγαλει η Sega μια νεα κονσολα πρεπει να ειναι στο μεγεθος του Ouya. Με ενα δικο της η custom android OS, με καλα τεχνικα χαρακτηριστικα και αποκλειστικοτητες απο την δικια της μερια πιστευω θα κεντριζε το ενδιαφερον. Εχει αρκετους τιτλους για να βγαλει ξανα αμα συγκεντρωσει 4 με 5 δυνατες ομαδες αναπτυξης.
x.ristos1980 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Συμφωνώ με Misokatsu64 και επαυξάνω κιόλας.
Mazinga Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=IS5yolF9F-E 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα