Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά εγω απο ξεχασιά μου επισκευαζοντας τον φορτιστη του gamepad στο wii u ξεχάστηκα, παρότι το είχα εκτός μπριζα, και ακουμπισα τους πυκνωτες και εκφορτισαν μια χαρα τιναγμα στο μπρατσο. Για το καλο σας λεω.....

• Απαντ. 498
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εχω πληρωσει το Sonic 2 για το Master System "αλμυρα". Πολυ αλμυρα.  :shock:

Θα το παιζω μεχρι να σβησει ο ηλιος, να βγαλει τα λεφτα του.

Πωωωωω, τι πηγα κι εκανα ο μαλακας. :-D

Δεν παλευεται το παιχνιδι. Εφιαλτικη εμπειρια.

Ειναι απο τα χειροτερα (ειναι αδικο, εχει παρα πολλα "leaps of faith" που λενε τα αμερικανακια, σωληνες-λαβυρινθους κτλ. αν εισαι τυχερος προχωρας).

Ουτε καν στον εμιουλατορα δε μπορω να το παιξω, με τα save states.  :cry:

Το Sonic 1 ομως ειναι αξιοπρεπεστατο (και για καποιο ανεξηγητο λογο μ' αρεσει παρα πολυ, ειναι απο τα καλυτερα για μενα)

Για να καταληξω,

νιωθω οτι εχω γυρισει πισω. Τοτε που μαζευαμε τα λεφτα με ιδρωτα για να παρουμε 1-2 παιχνιδια το χρονο.

ΑΝ ηταν μαππες (που συνηθως ηταν) επρεπε να τα υποστουμε για μηνες.

Ετσι κι εγω, πρεπει να το "παντρευτω" τωρα μεχρι τις αρχες του αλλου μηνα που θα ξαναπληρωθω.

Δημοσ.

Εχω πληρωσει το Sonic 2 για το Master System "αλμυρα". Πολυ αλμυρα.  :shock:

Θα το παιζω μεχρι να σβησει ο ηλιος, να βγαλει τα λεφτα του.

Πωωωωω, τι πηγα κι εκανα ο μαλακας. :-D

Δεν παλευεται το παιχνιδι. Εφιαλτικη εμπειρια.

Ειναι απο τα χειροτερα (ειναι αδικο, εχει παρα πολλα "leaps of faith" που λενε τα αμερικανακια, σωληνες-λαβυρινθους κτλ. αν εισαι τυχερος προχωρας).

Ουτε καν στον εμιουλατορα δε μπορω να το παιξω, με τα save states.  :cry:

Το Sonic 1 ομως ειναι αξιοπρεπεστατο (και για καποιο ανεξηγητο λογο μ' αρεσει παρα πολυ, ειναι απο τα καλυτερα για μενα)

Για να καταληξω,

νιωθω οτι εχω γυρισει πισω. Τοτε που μαζευαμε τα λεφτα με ιδρωτα για να παρουμε 1-2 παιχνιδια το χρονο.

ΑΝ ηταν μαππες (που συνηθως ηταν) επρεπε να τα υποστουμε για μηνες.

Ετσι κι εγω, πρεπει να το "παντρευτω" τωρα μεχρι τις αρχες του αλλου μηνα που θα ξαναπληρωθω.

Περι Sonic 2 σε καταλαιβανω! Ητανε το πρωτο μου παιχνιδι στο GameGear. Μπορω να πω οτι η πιστα με τους σωληνες ητανε οντως κακο σπυρι στο κωλο...

Δημοσ.

Δεν ειναι μονο οι σωληνες το προβλημα. Ολοκληρο το level design ειναι απαραδεκτο. Το κατεστρεψαν το παιχνιδι. Πολυ κουραστικο.

Πηδας και δε ξερεις που θα προσγειωθεις, σε ολες τις πιστες. Ειναι γεματες με "επιθετικα αγγουρια καλυβιωτικα", λεω τα καρφια σε ταβανια και δαπεδα.

Καμια σχεση με το ευχαριστο και ξεκουραστο Sonic 1. Οταν θελω να χαλαρωσω, το βαζω να περασει η ωρα.

Δημοσ.

Δεν ειναι μονο οι σωληνες το προβλημα. Ολοκληρο το level design ειναι απαραδεκτο. Το κατεστρεψαν το παιχνιδι. Πολυ κουραστικο.

Πηδας και δε ξερεις που θα προσγειωθεις, σε ολες τις πιστες. Ειναι γεματες με "επιθετικα αγγουρια καλυβιωτικα", λεω τα καρφια σε ταβανια και δαπεδα.

Καμια σχεση με το ευχαριστο και ξεκουραστο Sonic 1. Οταν θελω να χαλαρωσω, το βαζω να περασει η ωρα.

μιας και ανοιξε η συζητηση για δυσκολα platform,προσφατα τερματισα επιτελους [και με πολλα καντιλια που εριξα] το lion king sto mega drive,αριστο disney-cartoon platform αλλα εκνευριστικα δυσκολο.le perv αν θες να τα δεις ολα και να τρελαθεις για τα καλα  ,δοκιμασε το shadow of the beast [md] . to sonic 1 sto master system για να πω την αληθεια μ αρεσει αρκετα,δεν ειναι τοσο καλο οσο το 16bit αδερφακι του ,αλλα αποτελει μια πολυ καλη εναλακτικη[και exlusive master system] λυση.το ιδιο καλο για εμενα με το super mario bros 1 , το μονο προβλημα του ειναι η μικρη διαρκεια του και τα αρκετα cheap deaths λογω του αργου scroling της οθονης σε μερικα σημεια.

Δημοσ.

Δεν θα το έλεγα δύσκολο το Lion King.

απο ενα σημειο και μετα το παιχνιδι γινεται πολυ δυσκολο, απο οτι εχω δει και στο διαδυκτιο η πλειοψηφια των retro gamers εχουν την ιδια γνωμη,αντιθετα το alladin το θεωρω αρκετα ευκολο [md+snes]. το ranger-x sto md ,που θεωρειται απο αρκετους δυσκολο παιχνιδι δεν μου δημιουργησε ιδιαιτερα προβληματα για να το τερματισω αντιθετα με το lion king που θεωρειται και αρκετα παιδικο. βεβαια η δυσκολια ενος παιχνιδιου εξαρταται και απο την κλιση του εκατοστε παιχτη σε ενα συγκεκριμενο ειδος παιχνιδιου.πχ εμενα τα sonic μου φαινονται ευκολα ,αντιθετα ειμαι τραγικος παιχτης στα space ship shooters κτλ.

Δημοσ.

Δε μιλησα για δυσκολια. Μιλησα για leaps of faith. Πηδας και κανεις το σταυρο σου που θα προσγειωθεις.

Αυτο ειναι οτι χειροτερο μπορουσαν να σχεδιασουν.

Και το γεμισαν απο την αρχη (σχεδον) μεχρι το τελος. Αν εξαιρεσω την πρωτη πιστα "LAVA κατι" τη λεει (και τα 3 acts της Lava).

To Sonic 1 ειναι κλασσεις ανωτερο απο το 2 (για τις εκδοσεις Μαστερ Συστεμ μιλαω).

Cheap deaths εχεις μονο στην τελευταια πιστα και πρωτελευταια πιστα. Mε τους κεραυνους και τα κανονια.

Τα frame-drops που κανει και δε κανει register το Jump, θελει κολπο. Πατας 2-πλες ή 3-πλες φορες το κουμπι.

Το κανει και το Alex Kidd in Shinobi World.

Οσον αφορα το Lion King..... Δεν υπαρχει περιπτωση να δωσω λεφτα για αυτο το παιχνιδι. Δε μ' αρεσει καθολου σαν platformer.

Το μονο που ζηλευω ειναι το πολυ καλο animation.

Y.Γ.

Παιζω καθε μερα το Sonic 1 και 2 στο Μαστερ. Καθε μερα ομως. :-)

Με το 1, χαλαρωνω. Με το 2 εκνευριζομαι.

Δημοσ.

Δε μιλησα για δυσκολια. Μιλησα για leaps of faith. Πηδας και κανεις το σταυρο σου που θα προσγειωθεις.

Αυτο ειναι οτι χειροτερο μπορουσαν να σχεδιασουν.

Και το γεμισαν απο την αρχη (σχεδον) μεχρι το τελος. Αν εξαιρεσω την πρωτη πιστα "LAVA κατι" τη λεει (και τα 3 acts της Lava).

To Sonic 1 ειναι κλασσεις ανωτερο απο το 2 (για τις εκδοσεις Μαστερ Συστεμ μιλαω).

Cheap deaths εχεις μονο στην τελευταια πιστα και πρωτελευταια πιστα. Mε τους κεραυνους και τα κανονια.

Τα frame-drops που κανει και δε κανει register το Jump, θελει κολπο. Πατας 2-πλες ή 3-πλες φορες το κουμπι.

Το κανει και το Alex Kidd in Shinobi World.

Οσον αφορα το Lion King..... Δεν υπαρχει περιπτωση να δωσω λεφτα για αυτο το παιχνιδι. Δε μ' αρεσει καθολου σαν platformer.

Το μονο που ζηλευω ειναι το πολυ καλο animation.

Y.Γ.

Παιζω καθε μερα το Sonic 1 και 2 στο Μαστερ. Καθε μερα ομως. :-)

Με το 1, χαλαρωνω. Με το 2 εκνευριζομαι.

τελικα αυτο το lucky dime caper στο ms αν το εχεις παιξει,  ειναι εκνευριστικα δυσκολο η ετσι μου φαινεται? η ακομα και το action fighter[αυτο και αν ειναι].

Δημοσ.

Ηταν το επομενο στη λιστα μου για αγορα.

Λες οτι ειναι εκνευριστικο,ε?

Ε, δεν εχω αλλα λεφτα για πεταμα. Πλεον θα τα περναω απο κοσκινο στον emul-ατορα. Πολυ ακριβα μου φαινονται.

Y.Γ.

Για το action fighter, το θυμαμαι σε παρουσιαση στο μπλεκ αυτο το παιχνιδι.

Δε το εχω παιξει καθολου.

Δημοσ.

Ηταν το επομενο στη λιστα μου για αγορα.

Λες οτι ειναι εκνευριστικο,ε?

Ε, δεν εχω αλλα λεφτα για πεταμα. Πλεον θα τα περναω απο κοσκινο στον emul-ατορα. Πολυ ακριβα μου φαινονται.

Y.Γ.

Για το action fighter, το θυμαμαι σε παρουσιαση στο μπλεκ αυτο το παιχνιδι.

Δε το εχω παιξει καθολου.

σαν παιχνιδι παντος ειναι απο τα ποιο καλα στο ms[εχει και ωραια γραφικα],γενικα απο το λιγο που εχω ασχοληθει φαινεται παιχνιδαρα[για 8bit τιτλο] αλλα αρκετα δυσκολο ,δες το πρωτα σε κανενα emulator και αποφασιζεις.το action fighter τωρα το εχει παρουσιασει και ο cgr και τα χει δει ολα.

Δημοσ.

Δε μου γεμιζει το ματι το Action fighter. Θα το κοιταξω ομως, αν αντεξω να περασω την πρωτη πιστα :)

Χτες ανοιξα το 1 (απο τα 2 που εχω) gamepad του Μαστερ. Ειδα κακα μαντατα. Ραϊσμα στο Dpad, η κλασσικη βλαβη στα στοπ του.

Αναγκαζομαι να παιζω με Mega drive χειριστηριο.

Εχουμε κανενα καλο fix? (Οχι αυτο με τον αναπτηρα και το κατσαβιδι).

Εγω το μονο καλο fix, βλεπω το 3D printing. Δε μπορω να φανταστω κατι καλυτερο.

Δημοσ.

Δε μου γεμιζει το ματι το Action fighter. Θα το κοιταξω ομως, αν αντεξω να περασω την πρωτη πιστα :)

Χτες ανοιξα το 1 (απο τα 2 που εχω) gamepad του Μαστερ. Ειδα κακα μαντατα. Ραϊσμα στο Dpad, η κλασσικη βλαβη στα στοπ του.

Αναγκαζομαι να παιζω με Mega drive χειριστηριο.

Εχουμε κανενα καλο fix? (Οχι αυτο με τον αναπτηρα και το κατσαβιδι).

Εγω το μονο καλο fix, βλεπω το 3D printing. Δε μπορω να φανταστω κατι καλυτερο.

το lucky dime εννοουσα προηγουμενως οτι φαινεται παιχνιδαρα και να το τσεκαρεις.αλλα και το action καλο ειναι για το ειδος του.

το lucky dime εννοουσα προηγουμενως οτι φαινεται παιχνιδαρα και να το τσεκαρεις.αλλα και το action καλο ειναι για το ειδος του.

οντως το χειριστηριο του ms ειναι περιεργο,παιξε το outrun και θα δεις οτι αλλαζεις συνεχεια καταλαθος ταχυτητα λογω της ιδιαιτεροτητας το d-pad, η στο sonic σκυβεις και κανεις σβουρα με το παραμικρο.

Δημοσ.

Για οσους θυμουνται το Racing Simulation 2 : Grand Prix Online στο Dreamcast σημερα επστρεψε online χαρη στον Shuouma που εχει κανει θαυματα στο τομεα του online για Dreamcast. Αναμενονται τα POD 2 και Speed Devils Online συντομα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...