Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 498
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αλλη μια προσπαθεια απο @Games.

This product will be available September 22nd at major retailers for $79.99

Kαι το καινουριο "επισημο" της ΤecToy. Μονο για Βραζιλια.

Αλλη ποιοτητα, αλλη κατασκευη. :-)

Τιμη 120-150$

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εγω προσφατα πηρα ενα Master System 2. Αυτο το τερατακι.

Το εχω ερωτευτει! Μου φενεται οτι ειναι το πιο αδυναμο αλλα το πιο αγαπημενο μου. Κι ας μην εχω παιχνιδια. Μονο Sonic 1 στη μνημη.

Εχει πεσει κι ενα Mega drive 2 στα χερια μου.

Απο παιχνιδια δεν εχω ΤΙΠΟΤΑ! Χαχαχαχα.

Αλλα αυτος ο ερωτας με το Master... Δε ξερω τι εχει.

Απλα το αγαπαω τοσο πολυ.

Κι ας εχει κακο D-pad (μετριο ειναι).

Δε θελω να παρω τιποτε αλλο. Τιποτα.

Μονο παιχνιδια για το Master θελω.

Δε με νοιαζει κανενα μηχανημα πλεον. Μονο το Master.

Συγχωρηστε με αν ειμαι λιγο μηδενιστικος για τα αλλα μηχανηματα.

(Το master model 1 δεν μου εκατσε. Δεν πειραζει καθολου.

Νιωθω το ιδιο και για το 2.)

Ετσι μου 'ρχεται να πουλησω το Ps4 μου. Και να δωσω ολα τα λεφτα μου σε παιχνιδια Master. Δε μπορω να συγκρατηθω!

Αρρωστησα.

μηχανηματαρα το Master system προσωπικά το θεωρώ καλύτερο από το Nes που πιάνουν στην ίδια κατηγορία.παιξε sonic,transbot,dynamite dux,spy vs spy κλπ.και Φυσικά Alex kidd in miracle world.θα το χαρείς το μηχάνημα
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

μηχανηματαρα το Master system προσωπικά το θεωρώ καλύτερο από το Nes που πιάνουν στην ίδια κατηγορία.παιξε sonic,transbot,dynamite dux,spy vs spy κλπ.και Φυσικά Alex kidd in miracle world.θα το χαρείς το μηχάνημα

αντε με κανατε και ζηλεψα, απο σημερα ειμαι και εγω ενας ευτυχης κατοχος ενος master system 2 με μερικα ωραια παιχνιδακια,οντως πολυ καλο μηχανημα με αρκετα διαμαντακια που δυστηχως δεν εγιναν ευρεως γνωστα.

• Like 1
Δημοσ.

Ηδη γινονται καποιες προσπαθειες για συνομιλιες με την Sega για μεταφορα στο Dreamcast μετα απο την δηλωση του Christian Whitehead (ο βασικος dev πισω απο το Sonic Mania) οτι το Sonic Mania μπορει να τρεξει ανετα στο Dreamcast.

post-243219-0-83120300-1504673656_thumb.jpg

• Like 1
Δημοσ.

MM7Y3_s-200x150.gif

Δεν ειμαι καλα......

Βοηθεια ενα ασθενοφορο, ενα αγροτικο (αν δεν υπαρχει ασθενοφορο), μια κλουβα της τροχαιας, ενα "το κατι τις" επιτελους.

Εκανα ζημια στο Master System 2.

Ωωωωωχ. Πεθαινωωωωω...

Πηγα να συνδεσω ταινια LED (κοψε-ραψε πατεντα πηγα να κανω, αλλα βολτ, αλλες αντιστασεις...λαμακια εκανα) στο Master για να φαινεται οτι ειναι αναμμενο. Και δε δουλεψε η αντισταση. Περασαν πολλα αμπερ στον σταθεροποιητη.

Εκανα ζημια στον σταθεροποιητη τασης και τωρα εχω χιονια σα να μην υπαρχει αυριο.

Δουλευει το μηχανημα, αλλα εχει ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ χιονια.

30 χρονων μηχανημα, το πεθανα το 2017, ο ξεφτιλας.

1ecPNe.gif

Το εστειλα στον πατερα μου να τον αλλαξει. Κι ο Θεος βοηθος.

Αναζητω ψυχολογικη υποστηριξη.

Δημοσ.

MM7Y3_s-200x150.gif

Δεν ειμαι καλα......

Βοηθεια ενα ασθενοφορο, ενα αγροτικο (αν δεν υπαρχει ασθενοφορο), μια κλουβα της τροχαιας, ενα "το κατι τις" επιτελους.

Εκανα ζημια στο Master System 2.

Ωωωωωχ. Πεθαινωωωωω...

Πηγα να συνδεσω ταινια LED (κοψε-ραψε πατεντα πηγα να κανω, αλλα βολτ, αλλες αντιστασεις...λαμακια εκανα) στο Master για να φαινεται οτι ειναι αναμμενο. Και δε δουλεψε η αντισταση. Περασαν πολλα αμπερ στον σταθεροποιητη.

Εκανα ζημια στον σταθεροποιητη τασης και τωρα εχω χιονια σα να μην υπαρχει αυριο.

Δουλευει το μηχανημα, αλλα εχει ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ χιονια.

30 χρονων μηχανημα, το πεθανα το 2017, ο ξεφτιλας.

1ecPNe.gif

Το εστειλα στον πατερα μου να τον αλλαξει. Κι ο Θεος βοηθος.

Αναζητω ψυχολογικη υποστηριξη.

ΛΟΛ ... Τι παλικαρι εισαι ρε π***** μου...

Δημοσ.

ΛΟΛ ... Τι παλικαρι εισαι ρε π***** μου...

Μαμησε τα. Εγκληματησα κατα της ανθρωποτητας με κατι τετοιες λαμακιες.

Τι εκανα ο κερατας? Πωωωω, θα παθω εγκεφαλικο. Ακομα δεν εχω συνελθει.

edit

Αλλαξε ο σταθεροποιητη ο πατερας μου.

Το βαζω να το δοκιμασω και δουλεψε τελεια.

Βαζω καπακια και βιδες.

Το ξαναδοκιμαζω, παλι χιονια.

Το κατεστρεψα οριστικα (Το RF). Θα το μονταρω να δωσει RGB SCART κι αν ΔΕ, τοτε θα μεινει για ανταλλακτικα.

Κριμα.

Δημοσ.

Γυρισα απο δουλεια και το δοκιμασα.... Δουλεψε χωρις χιονια. Σα να μην εχει τιποτα. 

Το αφηνω αναμμενο να το παρακολουθησω.

Αναβω υπολογιστη..... Παλι του νουνου το πανηγυρι στα χιονια (χιονοθιελλα).

Σβηνω υπολογιστη..... Καιρος Μυκονου.

WTF?  :shock:

Απεκτησε ιδιοτροπια.

Μονο ενας segaboy θα με βοηθουσε τωρα,  να μας ελεγε τη συμπερυφορα του δικου του εργαλειου.

Θα μπει και θ' απαντησει το φιλαρακι, καποια στιγμη. Να 'ναι καλα οπου κι αν ειναι.

Υ.Γ.

Πρεπει να παρω αλλο ενα να εχω, να τα καμαρωνω. Ποτε δεν ειναι αρκετο μονο ενα. :-)

Δημοσ.

Γυρισα απο δουλεια και το δοκιμασα.... Δουλεψε χωρις χιονια. Σα να μην εχει τιποτα. 

Το αφηνω αναμμενο να το παρακολουθησω.

Αναβω υπολογιστη..... Παλι του νουνου το πανηγυρι στα χιονια (χιονοθιελλα).

Σβηνω υπολογιστη..... Καιρος Μυκονου.

WTF?  :shock:

Απεκτησε ιδιοτροπια.

Μονο ενας segaboy θα με βοηθουσε τωρα,  να μας ελεγε τη συμπερυφορα του δικου του εργαλειου.

Θα μπει και θ' απαντησει το φιλαρακι, καποια στιγμη. Να 'ναι καλα οπου κι αν ειναι.

Υ.Γ.

Πρεπει να παρω αλλο ενα να εχω, να τα καμαρωνω. Ποτε δεν ειναι αρκετο μονο ενα. :-)

ρε μπας εχει αλεργια στα windows -microsoft η εχει τσακωθει το master system  με το pc? η εχει υποταση? :-) στα σοβαρα τωρα,κατι μου λεει οτι δεν παιρνει το μηχανημα τα μεγιστα-βελτιστα βολτ η αμπερ οταν λειτουργει καποια αλλη ηλεκτρικη συσκευει ταυτοχρονα η το rf εγινε τοσο ευαισθητο και κανει ηλεκτρομαγνητικες παρεμβολες με το παραμικρο οταν λειτουργουν και αλλες συσκευες πλησιον.        αλλα και εσυ βρε παιδακι μου τι τα θες τα πολλα-πολλα πειραγματα?

Δημοσ.

αλλα και εσυ βρε παιδακι μου τι τα θες τα πολλα-πολλα πειραγματα?

Με ετρωγε ο πωπουλης μου για ζημια. Και με λαχταρισε τοσο πολυ, που θα το θυμαμαι για μια ζωη. Φτηνα τη γλιτωσα.

Βεβαια τα χειροτερα τα εχω κανει με το Dreamcast. Απορω πως δουλευει ακομα.

Περα απο την πλακα ομως, θα παρω κι ενα δευτερο Master. Αυτο θελω να το κανω RGB ή Composite κατα προτιμηση (εχει δωρεαν bilinear filtering). Toν αλλο μηνα, που θα πληρωθω.

Οχι πως με χαλαει το RF. Αλλα για λιγο καλυτερα.

Δημοσ.

Βρε φιλε μου μακρια απο συσκευες που εχουν μετασχηματιστες κ σταθεροποιητες....κ εσυ μπορει να μεινεις.στον τοπο........

Δημοσ.

Βρε φιλε μου μακρια απο συσκευες που εχουν μετασχηματιστες κ σταθεροποιητες....κ εσυ μπορει να μεινεις.στον τοπο........

Το παλικάρι το βλέπω δυνατό, δεν παθαίνει τίποτα ;) 

Δημοσ.

Στο Mega+Master ο μετασχηματιστης ειναι εξω. Ειναι μικρα τα ρευματα (τασεις).

Βεβαια ΔΕΝ ειναι νομος οτι οταν ειναι εξω ειναι ασφαλες να το πιασεις, γιατι θα μπορουσε να σηκωνει την ταση μερικες χιλιαδες Βολτ μεσα του (π.χ. να αναψει λαμπες φθοριου σε αλλες συσκευες).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...