Misokatsu64 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Οποιος θελει μπορει να ψηφισει εδω περα για ποιο τα 3 παιχνιδια (Sonic Mania, Wonder Boy και Puyo Puyo Tetris) θα ηθελε να δει στο Dreamcast. @@TheDCJunkyard Σε καποιες απο αυτες τι ημερες θα γινει και σελιδα υπογραφων για το παιχνιδι που θα παρει τις περισσοτερες ψηφους ελπιζωντας να κυκλοφορησει στο Dreamcast. 1
Le Perv Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Δε καταλαβα γιατι πρεπει να επιλεξουμε ενα απο αυτα τα παιχνιδια.
leftxand Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Μια ερώτηση παιχνιδιά στο dreamcast πως γράφουμε? πήρα αδεια cd 800 mb αλλα το αντιγραφικο μου το βλεπει σαν 700 mb
Le Perv Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Eιναι μπερδεμα το γραψιμο Dreamcast αντιγραφων. Πολυ πιο δυσκολο απ' οτι λενε. Βεβαια ο καθενας εχει και διαφορετικη γνωμη. Τι προτεινω εγω? 1. Ελαχιστα παιχνιδια απαιτουν 800+ CD. 2. Παρε πολλα αδεια CD. Παρε πολλα 700 και λιγα 800 (φυλαξε τα 800 για τα παιχνιδια που το απαιτουν) 3. Γραφω με Discjuggler. 4. MODE 2 5. Offset 0 6. Block 2336 7. TOC CD-i (ή CD-XA) 8. Speed η χαμηλοτερη που υποστηριζει 9. Overburn enabled (τικαρεις το κουτακι) 10. Οχι RAW WRITE Mετα απο 18 χρονια που εχω την κονσολα, μολις φετος κατεληξα σε αυτες τις ρυθμισεις. Απειρα χαλασμενα CD. Δυσκολια να τα διαβασει κτλ. Καμια φορα ειναι ΚΑΚΟ image και οπως και να το γραψεις δε το παιζει. Οπως ειπα, με αυτα ΝΙΩΘΩ ΕΓΩ οτι ειναι οι καλυτερες ρυθμισεις. Το δικο μου Dreamcast πλεον δε ζοριζεται να τα διαβασει. Ετσι ακουγεται τουλαχιστον το δικο μου. Και πλεον δεν ακολουθω κανενα online οδηγο. Ακολουθω την εμπειρια μου. Τιποτε αλλο. 1
NickTG Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Μπέρδεμα να γράψεις για το Dreamcast? Την πρώτη φορά που έγραψα το Shenmue για να μην βγάζω το αυθεντικό έπαιξε αμέσως ακολουθώντας τον πρώτο οδηγό που βρήκα.
Le Perv Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Δεν ειπα οτι δε παιζουν. Ειπα οτι "ακουγονται" οτι παιζουν καλυτερα και ειναι πιο ευκολο και πιο γρηγορο να διαβασει τα tracks. Στα 700 CD ειδα τεραστια διαφορα, οταν πιο πριν τα μισα 700 ειχαν προβληματα. Δεν εχω το αλαθητο. Εγω (για τον εαυτο μου) θεωρω οτι ειναι οι καλυτερες ρυθμισεις μεχρι στιγμης που εχω δοκιμασει. Αλιμονο. Δεν υποχρεωνω να ακολουθησει το δικο μου τροπο. Ας τον δοκιμασει... αν θελει. Και να συγκρινει, γιατι οχι?
Le Perv Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Ερχεται... μονο στο PS4. H αληθεια να λεγεται, αυτο δε το περιμενα. https://www.youtube.com/watch?v=q8mrKxZRDCQ Kαι το πολυαναμενομενο Yakuza 6, με την καινουρια μηχανη. Παλι μονο PS4 https://www.youtube.com/watch?v=vk3Q7HcUGbk
segaboy Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=NPnCBe0cLos αν ξεκινησει ο κοσμος να παιζει sega στα κινητα θα γινει το ελα να δεις απο τροχαια ατυχηματα! η γνωμη μου παντος ειναι να τα αφησει αυτα η sega και να φτιαξει επιτελους μια νεα κονσολα που θα επικεντρωνεται και στο retro gaming.
Le Perv Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 (επεξεργασμένο) Thread, arise from the ashes! Καινουρια καμπινα απο τη SEGA? Μηπως ειναι το SEGA Touring Car Championship 2 ? Επεξ/σία 22 Ιουλίου 2017 από Le Perv
Misokatsu64 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Δεν ειπα οτι δε παιζουν. Ειπα οτι "ακουγονται" οτι παιζουν καλυτερα και ειναι πιο ευκολο και πιο γρηγορο να διαβασει τα tracks. Στα 700 CD ειδα τεραστια διαφορα, οταν πιο πριν τα μισα 700 ειχαν προβληματα. Δεν εχω το αλαθητο. Εγω (για τον εαυτο μου) θεωρω οτι ειναι οι καλυτερες ρυθμισεις μεχρι στιγμης που εχω δοκιμασει. Αλιμονο. Δεν υποχρεωνω να ακολουθησει το δικο μου τροπο. Ας τον δοκιμασει... αν θελει. Και να συγκρινει, γιατι οχι? Γιατι δεν τα γραφεις με imgburn που ειναι και ο ευκολοτερος τροπος; Επισης θα σε προτεινα να τα γραφεις με Verbatim ISO. Για οσους ασχολουνται με το online του Dreamcast ερχονται καλα νεα! Τα παιχνιδια POD 2 και Monaco Grand Prix 2 Online τις επομενες μερες θα επιστρεψουν online μεσω του DreamPi, ενω αργοτερα θα ακολουθησει και το Speed Devils Online. Ενα δειγμα απο PSO
Steve_Sheep Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Είναι *** εκεί στην Sega. Έχουν τα ip. Έχουν σύγχρονα IP. Ένα dreamcast 2 που θα παίζει τα παιχνίδια του πρώτου επίσης και θα καιγόταν το σύμπαν σε cold flames. Και σου έρχεται η atari με ataribox.. Τι να πω..
Misokatsu64 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Είναι *** εκεί στην Sega. Έχουν τα ip. Έχουν σύγχρονα IP. Ένα dreamcast 2 που θα παίζει τα παιχνίδια του πρώτου επίσης και θα καιγόταν το σύμπαν σε cold flames. Και σου έρχεται η atari με ataribox.. Τι να πω.. Κανε υπομονη φιλε μου. Ερχεται.. 1
Steve_Sheep Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Κανε υπομονη φιλε μου. Ερχεται.. Πως πού πότε? Προς το παρόν μόνο σε κανένα παράλληλο σύμπαν. Ας πάει και σε crowdfunding αρκεί να έχει parity σε spec με τα σημερινά συστήματα. Το nostalgia είναι εκεί σε πολλούς και δεν αφορά μόνο μηχανήματα retroαναπαραγωγής.. Όπως είπα με τα ip που έχει τσακίζει κόκκαλα σήμερα η Sega. Ειδικά αν λάβουμε υπόψη και τα καινούργια που έχει στην κατοχή της και είναι τεράστια στον χώρο των PC. (total war, dawn of war). Sigh one can only hope...
Le Perv Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Αφηστε τα ονειρα κι ετοιμαστειτε για SONIC Mania και Yakuza Kiwami. Καντε 70 ευρω μασουρι. Ερχονται Aυγουστο... Θεου θελοντος και SEGA . Υ.Γ. Δε νομιζω να φτανουν. Κρατηστε 100 ευρω καβατζα για σιγουρια. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα