Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

...δεν κρυβω μαλιστα οτι η πρωτη μου αγαπη ηταν το game boy μεχρι και σημερα [μαζι με το mega drive και saturn]. την konami την εκτιμω ιδιαιτερα στις κονσολες...

Τη Νιντεντο την εμαθα απο το gameboy.

Ολοι ειχαν απο ενα (εκτος απο μενα  :-D ). Αλλα μου το εδιναν οι φιλοι μου και επαιζα για μερες.

Ενα ωλοπαιδο (κακομαθημενο πλουσιοπαιδο) ειχε το GameGear, ενας απο την κατασκηνωση. Ειχε πεσει το σαγονι μου στο πατωμα. Εγχρωμο και φορητο δεν ειχα ξαναδει τοτε. Αν θυμαμαι καλα επαιζε καποιο Batman.

Δε μας αφηνε να το ακουμπησουμε.

Λες και μας το εδειχνε για να τον ζηλεψουμε.

Απο τοτε το σιχαινομαι σα μηχανημα. Οχι οτι δε μου αρεσε. Αλλα το ειχα συνδυασει με το παλικαρακι.

Θεωρουσα οτι το Gameboy ειναι του λαου. Και το GameGear των κακομαθημενων πλουσιοπαιδων.

Ακομα και τωρα που ειμαι 35-36 χρονων, ειναι το μονο μηχανημα που δε θελω να αποκτησω.

Εχω αγνοια τι παιχνιδια εχει. Αν αξιζουν.

Kι ας εχω ολα τα roms.

• Like 2
  • Απαντ. 498
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ρε τι περιέγραψες τώρα!!!!! Δεν υπάρχουν πλέον αυτά τα πράγματα! Πραγματικά άλλη εποχή εντελώς...

• Like 1
Δημοσ.

Ολοι ειχαν απο ενα (εκτος απο μενα  :-D ). Αλλα μου το εδιναν οι φιλοι μου και επαιζα για μερες.

Ενα ωλοπαιδο (κακομαθημενο πλουσιοπαιδο) ειχε το GameGear, ενας απο την κατασκηνωση. Ειχε πεσει το σαγονι μου στο πατωμα. Εγχρωμο και φορητο δεν ειχα ξαναδει τοτε. Αν θυμαμαι καλα επαιζε καποιο Batman.

Απο τοτε το σιχαινομαι σα μηχανημα. Οχι οτι δε μου αρεσε. Αλλα το ειχα συνδυασει με το παλικαρακι.

Θεωρουσα οτι το Gameboy ειναι του λαου. Και το GameGear των κακομαθημενων πλουσιοπαιδων.

Ακομα και τωρα που ειμαι 35-36 χρονων, ειναι το μονο μηχανημα που δε θελω να αποκτησω.

Kι ας εχω ολα τα roms.

το παιδί με το gamegear είχε μήπως καμιά σακούλα μπαταρίες μαζί του, κι ένα σκίαστρο? :P  κι γω gmb είχα με το Tetris bundle αγορασμένο ή καλοκαίρι 89 ή 90 :) όπως όλη η παρέα τότε και ανταλλάζαμε κασέτες μαζί με NES clone φυσικά....

Δημοσ.

Kι ας εχω ολα τα roms.

μαλλον του πλουσιοπαιδου δεν  του περισσευαν χρηματα για νεες μπαταριες ,για αυτο δεν το εδινε :-) το game gear θελει καθε μιαμιση ωρα 6 μπαταριες, απο οτι εχω ακουσει ισα που προλαβαινεις να τερματισεις το sonic 1 πριν τελειωσουν! παντως εχει αρκετα διαμαντακια στην βιβλιοθηκη του και αξιζει να το αποκτησεις, τα sonic 1-2,shinobi 1-2,wonder boy 1 και dragons trap,out run,batman returns,castle of ilusion,streets of rage 1-2, aleste,chackan,gunstar heroes και πολλα αλλα ειναι εκπληκτικα για φορητο μηχανημα της εποχης,ριξε μια ματια σε καποιο emulator να μου πεις την γνωμη σου. αρκει βεβαια να βρεις σε λογικη τιμη μηχανημα με αλλαγμενους πυκνωτες εικονας και ηχου, εκτος βεβαια εαν παρεις καποιο με χωρις εικονα η πολυ ξεφτισμενη και χωρις ηχο σε τιμη χωμα και αλλαξεις μονος σου τους πυκνωτες.επισης το game gear να συνοδευεται και με καποιο μετασχηματιστη ρευματος για να μην αγοραζεις καθε λιγο νεες μπαταριες.                                                                                                                                                           πριν απο λιγο καιρο επεσε στα χερια μου ενα δανεικο με προοπτικη αγορας σε πολυ δελεαστικη τιμη με τρια  top παιχνιδια, βεβαια το πλαστικο της οθονης ηταν σε μετρια κατασταση αλλα τα πληκτρα ηταν οκ και το παιδι ειχε βαλει καινουργιους πυκνωτες[συνολικα το μηχανημα ηταν σε καλη κατασταση]. το μονο προβλημα ηταν το σχετικα εντονο vertical ghosting της lcd οθονης [το εχουν σχεδον ολα τα game gear] και ηταν ποιο εμφανες στο sonic 2 και collums που για τα δικα μου γουστα ειναι καπως ενοχλητικο πχ στο castle of illusion δεν το παρατηρουσες ιδιαιτερα. τελικα με τα ιδια λεφτα πηρα στη θεση του καποια παιχνιδακια για md και snes.  παντος το ξανασκεφτικα και με τη πρωτη ευκαιρια λεω να αποκτησω ενα αν το το ξαναβρω σε τετοια ευκαιρια.

Δημοσ.

μαλλον του πλουσιοπαιδου δεν  του περισσευαν χρηματα για νεες μπαταριες ,για αυτο δεν το εδινε :-) το game gear θελει καθε μιαμιση ωρα 6 μπαταριες, απο οτι εχω ακουσει ισα που προλαβαινεις να τερματισεις το sonic 1 πριν τελειωσουν! παντως εχει αρκετα διαμαντακια στην βιβλιοθηκη του και αξιζει να το αποκτησεις, τα sonic 1-2,shinobi 1-2,wonder boy 1 και dragons trap,out run,batman returns,castle of ilusion,streets of rage 1-2, aleste,chackan,gunstar heroes και πολλα αλλα ειναι εκπληκτικα για φορητο μηχανημα της εποχης,ριξε μια ματια σε καποιο emulator να μου πεις την γνωμη σου. αρκει βεβαια να βρεις σε λογικη τιμη μηχανημα με αλλαγμενους πυκνωτες εικονας και ηχου, εκτος βεβαια εαν παρεις καποιο με χωρις εικονα η πολυ ξεφτισμενη και χωρις ηχο σε τιμη χωμα και αλλαξεις μονος σου τους πυκνωτες.επισης το game gear να συνοδευεται και με καποιο μετασχηματιστη ρευματος για να μην αγοραζεις καθε λιγο νεες μπαταριες.                                                                                                                                                           πριν απο λιγο καιρο επεσε στα χερια μου ενα δανεικο με προοπτικη αγορας σε πολυ δελεαστικη τιμη με τρια  top παιχνιδια, βεβαια το πλαστικο της οθονης ηταν σε μετρια κατασταση αλλα τα πληκτρα ηταν οκ και το παιδι ειχε βαλει καινουργιους πυκνωτες[συνολικα το μηχανημα ηταν σε καλη κατασταση]. το μονο προβλημα ηταν το σχετικα εντονο vertical ghosting της lcd οθονης [το εχουν σχεδον ολα τα game gear] και ηταν ποιο εμφανες στο sonic 2 και collums που για τα δικα μου γουστα ειναι καπως ενοχλητικο πχ στο castle of illusion δεν το παρατηρουσες ιδιαιτερα. τελικα με τα ιδια λεφτα πηρα στη θεση του καποια παιχνιδακια για md και snes.  παντος το ξανασκεφτικα και με τη πρωτη ευκαιρια λεω να αποκτησω ενα αν το το ξαναβρω σε τετοια ευκαιρια.

πουλούσε ένα παιδί εδώ στις αγγελίες ένα με, γυάλινη αλλαγμένη οθόνη με led κι αλλαγμένους πυκνωτές αν θυμάμαι καλά, αλλά νομίζω ότι τελικά στο psvita Μου με emulator θα τα παίξω καλύτερα....

Δημοσ.

αλλά νομίζω ότι τελικά στο psvita Μου με emulator θα τα παίξω καλύτερα....

Ναι. Οι emulators εχουν φτασει σε αλλο επιπεδο εξομοιωσης.

Παιζω το Sonic1 στο master system.

Οταν πεφτουν τα τουβλακια απο τη γεφυρα, λαγκαρει το μηχανημα.

Παιζεις emulator και λαγκαρει κι αυτος στο ιδιο σημειο.

Ισως λιγο παραπανω σε χρονο (κλασματα του δευτερολεπτου περισσοτερο).

Απιστευτο!

Η μονη διαφορα ειναι το input lag. Εστω κι αυτο το απειρο-ελαχιστο, το καταλαβαινεις ομως.

Μιλαμε για τριχες, που κανουν τη διαφορα σε απαιτητικα παιχνιδια.

Αν δεν εχεις το μηχανημα ή το παιχνιδι, ειναι μια πολυ καλη επιλογη.

Δημοσ.

πουλούσε ένα παιδί εδώ στις αγγελίες ένα με, γυάλινη αλλαγμένη οθόνη με led κι αλλαγμένους πυκνωτές αν θυμάμαι καλά, αλλά νομίζω ότι τελικά στο psvita Μου με emulator θα τα παίξω καλύτερα....

στο utube εχω δει να παρουσιαζουν modified game gear με ενσωματωμενη συνχρονη lcd οθονη που εχουν κρυσταλινη ποιοτητα γραφικων οπως τα συνχρoνα handhelds.ταυτοχρονα αυτη η πατεντα αυξανει δραματικα την διαρκεια των μπαταριων.επισης εχουν και υποδοχη για συνδεση με tv. 

Δημοσ.

στο utube εχω δει να παρουσιαζουν modified game gear με ενσωματωμενη συνχρονη lcd οθονη που εχουν κρυσταλινη ποιοτητα γραφικων οπως τα συνχρoνα handhelds.ταυτοχρονα αυτη η πατεντα αυξανει δραματικα την διαρκεια των μπαταριων.επισης εχουν και υποδοχη για συνδεση με tv. 

https://www.youtube.com/watch?v=KxF8ufHtUnA

Back-to-the-Future1-322x268.jpg

Δημοσ.

το game gear παιζει και τα παιχνιδια του master system με την χρηση official adaptor απο την sega αν δεν το ηξερες, ετσι και αλλιως εχουν σχεδον το ιδιο hardware, απο τον τυπο της τοτε εποχης θυμαμαι που ελεγαν οτι εχει περισσοτερες hardware δυνατοτητες το game gear apo το master system.επισης με καποιο περιφεριακο απο την sega γινεται και τηλεοραση [πιανει καναλια αναλογικου σηματος].

• Like 1
Δημοσ.

επισης με καποιο περιφεριακο απο την sega γινεται και τηλεοραση [πιανει καναλια αναλογικου σηματος].

Θα παρω ενα και θα συνδεσω το Dreamcast με το RF στην τηλεοραση του GameGear. 

Και μετα θα ανεβασω φωτο. :-D

Να δειτε ποσο μπροστα ηταν η SEGA.

Για να μη συνδεσω το PS4 kαι γραφτει η SEGA στο βιβλιο Γκινες.

Game Gear δε θα παρω ποτε. Ουτε καν Gameboy.

Δε μ ' αρεσουν τα φορητα. 

Εχω ενα DSi και PSP.

Μονο οταν ξεσκονιζω τα θυμαμαι.

• Like 1
Δημοσ.

Θα παρω ενα και θα συνδεσω το Dreamcast με το RF στην τηλεοραση του GameGear. 

Και μετα θα ανεβασω φωτο. :-D

Να δειτε ποσο μπροστα ηταν η SEGA.

Για να μη συνδεσω το PS4 kαι γραφτει η SEGA στο βιβλιο Γκινες.

Game Gear δε θα παρω ποτε. Ουτε καν Gameboy.

Δε μ ' αρεσουν τα φορητα. 

Εχω ενα DSi και PSP.

Μονο οταν ξεσκονιζω τα θυμαμαι.

αν τα κανεις αυτα θα εχουμε τα sega dreamgear και segasony psgear-hd :-) παντως ολα αυτα τα παλια φορητα τα αξιζουν τα λεφτα τους και με το παραπανω,εγω τα τελευταια δυο χρονια ξανα αποκτησα το πρωτο gameboy και προσπαθω να ξανα αναβιωσω την παλια μου συλλογη [το ιδιο προσπαθω και με το mega drive],μεχρι τωρα μου μενουν λιγα παιχνιδακια για να το πετυχω. στο mega drive τα πραγματα ειναι ποιο δυσκολα γιατι μερικα απο τα παλια μου παιχνιδια [τα ειχα δωσει ο βλακας] που θελω να ξανααποκτησω ειναι σημερα πανακριβα ως retro αξιες. επισης και το atari lynx αξιζει ,ενας φιλος μου τα παλια τα χρονια ειχε ενα και ξερω πως ειναι, απο τα τρια handheld της εποχης του ειχε το ισχυροτερο hardware[και καλυτερο κατασκευαστικα απο το gg] λιγα δυστιχως παιχνιδια αλλα αψογες εκδοσεις των xybots,double dragon,ninja gaiden.

Δημοσ.

Εγω προσφατα πηρα ενα Master System 2. Αυτο το τερατακι.

Το εχω ερωτευτει! Μου φενεται οτι ειναι το πιο αδυναμο αλλα το πιο αγαπημενο μου. Κι ας μην εχω παιχνιδια. Μονο Sonic 1 στη μνημη.

Εχει πεσει κι ενα Mega drive 2 στα χερια μου.

Απο παιχνιδια δεν εχω ΤΙΠΟΤΑ! Χαχαχαχα.

Αλλα αυτος ο ερωτας με το Master... Δε ξερω τι εχει.

Απλα το αγαπαω τοσο πολυ.

Κι ας εχει κακο D-pad (μετριο ειναι).

Δε θελω να παρω τιποτε αλλο. Τιποτα.

Μονο παιχνιδια για το Master θελω.

Δε με νοιαζει κανενα μηχανημα πλεον. Μονο το Master.

Συγχωρηστε με αν ειμαι λιγο μηδενιστικος για τα αλλα μηχανηματα.

(Το master model 1 δεν μου εκατσε. Δεν πειραζει καθολου.

Νιωθω το ιδιο και για το 2.)

Ετσι μου 'ρχεται να πουλησω το Ps4 μου. Και να δωσω ολα τα λεφτα μου σε παιχνιδια Master. Δε μπορω να συγκρατηθω!

Αρρωστησα.

Δημοσ.

Εγω προσφατα πηρα ενα Master System 2. Αυτο το τερατακι.

Το εχω ερωτευτει! Μου φενεται οτι ειναι το πιο αδυναμο αλλα το πιο αγαπημενο μου. Κι ας μην εχω παιχνιδια. Μονο Sonic 1 στη μνημη.

Εχει πεσει κι ενα Mega drive 2 στα χερια μου.

Απο παιχνιδια δεν εχω ΤΙΠΟΤΑ! Χαχαχαχα.

Αλλα αυτος ο ερωτας με το Master... Δε ξερω τι εχει.

Απλα το αγαπαω τοσο πολυ.

Κι ας εχει κακο D-pad (μετριο ειναι).

Δε θελω να παρω τιποτε αλλο. Τιποτα.

Μονο παιχνιδια για το Master θελω.

Δε με νοιαζει κανενα μηχανημα πλεον. Μονο το Master.

Συγχωρηστε με αν ειμαι λιγο μηδενιστικος για τα αλλα μηχανηματα.

(Το master model 1 δεν μου εκατσε. Δεν πειραζει καθολου.

Νιωθω το ιδιο και για το 2.)

Ετσι μου 'ρχεται να πουλησω το Ps4 μου. Και να δωσω ολα τα λεφτα μου σε παιχνιδια Master. Δε μπορω να συγκρατηθω!

Αρρωστησαω

τα παιχνιδια του master system παντος ειναι απο τα πιο φτηνα ,.για να πω την αληθεια και εγω το σκεφτομαι με την πρωτη ευκαιρια να παρω ενα,ετσι και αλλιως ειναι αρκετα φτηνο,αρκει μονο να βρισκω τα παιχνιδια που με ενδιαφερουν για το μηχανημα.το κακο για μενα ειναι οτι το master system εχει πολλα παιχνιδια που ειναι απλα χειροτερες εκδοσεις ιδιων τιτλων του mega drive και κατα την γνωμη μου αξιζει να τα εχεις μονο στα 16bit. να ξερεις οτι αν ξεμινεις απο χειριστηριο μπορεις να χρησιμοποιησεις του mega drive[λειτουργουν και στο atari2600]

Δημοσ.

Το πηρα πολυ φτηνα απο εδω. Απο τις αγγελιες.

Μπορουσα να μη το παρω μιας κι εχω Mega drive 2 και με ενα μετατροπεα (που δεν εχω) να τα παιζω εκει.

Αλλα δεν ειχα το χειριστηριο του master. Το χειριστηριο ειναι ολα τα λεφτα. Ειναι πολυ μικρουλι, καμια σχεση με το τεραστιο κρουασαν του Mega. Με μετρια αισθηση D-pad.

Αλλα κανεις δουλεια.

Καλα εκανα που το πηρα τελικα (ειχε παρα πολυ καλη τιμη, οσο το χειριστηριο σκετο). Εβαλα και γρασσο πλαστικων στην πορτα. Ειναι ευαισθητη πολυ και σπαει πανευκολα, στο 2ο μοντελο.

Αν το παρεις, προσεξε η πορτα (τζαμακι) να μην εχει γρατσουνιες βαθιες. Αν εχει, σημαινει οτι εχει σπασει\φθαρει και ακουμπαει στο πλαισιο.

Παρε αυτο με την καθαροτερη πορτα. Σημαινει οτι εχει την λιγοτερη χρηση!

Παιχνιδια που θα βρουμε?

Εδω ειναι προβλημα. Εμενα μου φαινονται τσιμπημενες οι τιμες.

Σιγα-σιγα. Εχουμε χρονο.

Δημοσ.

Το πηρα πολυ φτηνα απο εδω. Απο τις αγγελιες.

Μπορουσα να μη το παρω μιας κι εχω Mega drive 2 και με ενα μετατροπεα (που δεν εχω) να τα παιζω εκει.

Αλλα δεν ειχα το χειριστηριο του master. Το χειριστηριο ειναι ολα τα λεφτα. Ειναι πολυ μικρουλι, καμια σχεση με το τεραστιο κρουασαν του Mega. Με μετρια αισθηση D-pad.

Αλλα κανεις δουλεια.

Καλα εκανα που το πηρα τελικα (ειχε παρα πολυ καλη τιμη, οσο το χειριστηριο σκετο). Εβαλα και γρασσο πλαστικων στην πορτα. Ειναι ευαισθητη πολυ και σπαει πανευκολα, στο 2ο μοντελο.

Αν το παρεις, προσεξε η πορτα (τζαμακι) να μην εχει γρατσουνιες βαθιες. Αν εχει, σημαινει οτι εχει σπασει\φθαρει και ακουμπαει στο πλαισιο.

Παρε αυτο με την καθαροτερη πορτα. Σημαινει οτι εχει την λιγοτερη χρηση!

Παιχνιδια που θα βρουμε?

Εδω ειναι προβλημα. Εμενα μου φαινονται τσιμπημενες οι τιμες.

Σιγα-σιγα. Εχουμε χρονο.

ποσο τα αγορασες αν επιτρεπεται? σαν μηχανημα ξερω οτι ειναι απο τα ποιο ανθεκτικα, το χειριστηριο του ξερω οτι χαλαει σχετικα ευκολα. αν θες να σου πω ενα μαγαζακι που μπορεις να βρεις κατι τις σε καλες τιμες αλλα δεν ξερω αν επιτρεπεται η διαφημιση στο φορουμ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...