Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 498
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ωχ! τα βαφτιστικα μου ρουχαλακια :-)

Eχε χαρη που ειμαι ωλο-γερος (35-36). Αλλιως θα το φοραγα. Ουτε εχω και παιδι.

Φτου!!!!

Να το ειχα αυτο το μπουφαν στα 90ς...

Ειχα ενα παρομοιο Nike. Μπλε-κιτρινο με γυαλιστερο υφασμα.

Με αυτο πηγαινα για φλιπερακια.

Εποχες arcade Virtua Striker, NBA Jam, Sega Rally, ManxTT κτλ...  1994-1995 περιπου. Μπορει και λιγο αργοτερα.

Mια αριολ@ καθηγητρια με ειχε δωσει στους γονεις μου οταν με ειδε εκει.

Αργουσα να παω για μαθημα. 20-30 λεπτα αργοτερα.

Εγινε σεισμος σπιτι μου. Δε θα το ξεχασω.

Ωραια χρονια!

Δημοσ.

Eχε χαρη που ειμαι ωλο-γερος (35-36). Αλλιως θα το φοραγα. Ουτε εχω και παιδι.

Φτου!!!!

Να το ειχα αυτο το μπουφαν στα 90ς...

Ειχα ενα παρομοιο Nike. Μπλε-κιτρινο με γυαλιστερο υφασμα.

Με αυτο πηγαινα για φλιπερακια.

Εποχες arcade Virtua Striker, NBA Jam, Sega Rally, ManxTT κτλ...  1994-1995 περιπου. Μπορει και λιγο αργοτερα.

Mια αριολ@ καθηγητρια με ειχε δωσει στους γονεις μου οταν με ειδε εκει.

Αργουσα να παω για μαθημα. 20-30 λεπτα αργοτερα.

Εγινε σεισμος σπιτι μου. Δε θα το ξεχασω.

Ωραια χρονια!  

δηλαδη σε εδωσε κανονικα η ρουφιανα? επρεπε να της βαλεις μπλανκο στην καρεκλα :devil: . και εγω θυμαμαι τις εποχες εκεινες [ειμαι λιγο ποιο παλιουρας απο σενα] που καθε καφενειο,μπαρακι και καφετερεια ακομα και στα χωρια ειχε απο κανα δυο ηλεκτρονικα και μαζευομασταν οι πιτσιρικαδες σαν τις μελισσες στο μελι γυρω απο ενα coin op ,εποχες shinobi,golden axe,wonder boy,double dragon,toki,street fighter 2,mortal kombat 1-2,final fight,carrier airwing,rastan,midnight resistance,out run,pacman,tetris,arkanoid,p.o.w,bubble bubble,snow bross,tenkan world cup,kung fu,pocket gal[το μπιλιαρδο που εγδυνες τις γκομενες] κτλ,ειπαμε ειμαι δυο χρονια παλιοτερος στα 38.  τοτε παιζοντας ενα τετοιο arcade η κοινωνια θεωρουσε λες και καναμε καμια παρανομια και σε μερικα καφενεια παιζαμε στην τζοντα με τον φοβο της αστυνομιας γιατι και καλα μονο οι μεγαλοι επιτρεποταν να παιζουν,βεβαια για να λεμε και αληθειες μερικα μαγαζια που ειχαν ηλεκτρονικα ειχαν και κακη φημη. εγω τοτε τις περισσοτερες φορες εβλεπα τους αλλους να παιζουν γιατι δεν ειχα αρκετο χαρτζιλικι για ηλεκτρονικα και γενικα ημουν τραγικος παικτης και μου τελειωναν γρηγορα τα λιγα εικοσαρικα που ειχα[ ναι τοτε επαιρναν νομισμα 20 δραχμων], ο λογος που βγαζω τα ποθημενα μου τωρα στα γεραματα οπως φαινεται με το mame και το console gaming . 

• Like 1
Δημοσ.

Κι εγω τα προλαβα αυτα τα μηχανηματα. Βεβαια τοτε ειχα πολυ πιο περιορισμενο χαρτζιλικι.

Οταν εγινα 14-15 χρονων και ξεπεταχτηκα, τοτε ημουν φανατικος.

Επαιζα 3-4 παιχνιδια μονιμα.

Κολλησα το μικροβιο στην παρεα και μετα παιζαμε διπλά.

Επικες οι μαχες.

Τα καφενεια με τα arcade Shinobi, Bubble-Bobble, Pacman, Street Fighter κτλ.

τα πετυχαινες μεχρι πριν 10-15 χρονια.

Συγκεκριμενα θυμαμαι σε καποιο χωριο στα Καλαβρυτα.

Χρονο-καψουλα μερικα χωρια!  :-D

• Like 1
Δημοσ.

Έδινα πόνο και εγώ με 20 αρικα δραχμές τότε στο metal slug και γύρω μου 6 7 άτομα. Θα σέβεστε!!

Χαχαχα

Tα σεβη μας

ll-0.png?w=580&h=539

• Like 2
Δημοσ.

Κι εγω τα προλαβα αυτα τα μηχανηματα. Βεβαια τοτε ειχα πολυ πιο περιορισμενο χαρτζιλικι.

Οταν εγινα 14-15 χρονων και ξεπεταχτηκα, τοτε ημουν φανατικος.

Επαιζα 3-4 παιχνιδια μονιμα.

Κολλησα το μικροβιο στην παρεα και μετα παιζαμε διπλά.

Επικες οι μαχες.

Τα καφενεια με τα arcade Shinobi, Bubble-Bobble, Pacman, Street Fighter κτλ.

τα πετυχαινες μεχρι πριν 10-15 χρονια.

Συγκεκριμενα θυμαμαι σε καποιο χωριο στα Καλαβρυτα.

Χρονο-καψουλα μερικα χωρια!  :-D

θυμαμαι οταν πρωτοβγηκε το mk2[το περιμεναν ολοι με αγωνια μετα την επιτυχια του πρωτου mk] το 95 νομιζω στο μεγαλυτερο arcade μαγαζι του ηρακλειου στην κρητη το olympus [ πολυ μεγαλη αιθουσα για την εποχη ] ,μιλαμε ολα τα ηλεκτρονικα αδεια συμπεριλαμβανομενου του θρυλικου virtua fighter 2 και αυτο διοτι ολοι ηταν γυρω απο το mk2,επρεπε ουσιαστικα απο τον πολυ κοσμο να κανεις προκρατηση και οχι για να παιξεις αλλα να βλεπεις τους αλλους να παιζουν! αργοτερα οταν βγηκε στο mega drive το αγορασα στην full τιμη κατευθειαν παραγγελνοντας το απο την αθηνα [μαζευα χαρτζιλικι και εγω δεν ξερω ποσο καιρο]. ενας φιλος μου που ειχε amiga1200 και απαξιωνε το mega drive, οταν το ειδε του τρεχανε τα σαλια και μου ζητησε να του δανεισω [ ναι τοτε δανειζαμε μεταξυ μας] το μηχανημα με το παιχνιδι για λιγες μερες και ελιωσε στο παιχνιδι, βλεπεις ο ανθρωπος ηταν στερημενος, αυτος επαιζε τοτε super frog [το εκθειαζε κιολας] και εγω sonic 1-2,αυτος body blows,shadow of the beast και εγω streets of rage 1-2 και shadow of the beast[ναι εχει βγει και στο md].

Tα σεβη μας

ll-0.png?w=580&h=539

αυτος τωρα προσκυναει την αγια sega η τις ζαρτιερες και το φουστανι? :-)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προσφατα μιλουσα με αγγλο για το F355, το arcade με τις 3 οθονες.

Ειπα οτι εχω στην κατοχη μου εκτυπωση απο το μηχανημα. Απο τοτε.

Το χαρτι ειναι εγχρωμο με χαρτη της πιστας.

Τα σημεια που φρεναρα.

Την Αγωνιστικη γραμμη μου.

Την ταχυτητα που κουμπωνα.

Την ταχυτητα που πηγαινα.

Χρονους ανα sector.

Τον καλυτερο χρονο μου.

Ουτε κι εγω δε θυμαμαι τι αλλο.

Μου λεει οτι το ξερει πολυ καλα το μηχανημα κι οτι λεω λαμακιες.

Λεω το εχω μπροστα μου το χαρτι.

Ψαχνομαστε κι οι δυο και βλεπουμε οτι ο εκτυπωτης αφαιρεθηκε στα μηχανηματα της Αμερικης.

Στα της Ευρωπης και Ιαπωνιας προαιρετικος.

Η εκτυπωση που εχω στα χερια μου, δεν υπαρχει πουθενα σε ολο το ιντερνετ.

Μονο πολυ μικρες φωτο απο προσπεκτους του μηχανηματος.

Τετοια μηχανηματα εφερνε ο Νικολετατος στη Πατρα.

Φουλ εξτρα.

Οταν εγινε θεμα απο τον Τριανταφυλλοπουλο, ειχα στεναχωρηθει παρα πολυ. Μα παρα πολυ.

Επεξ/σία από Le Perv
  • Like 1
Δημοσ.

Τι εποχες και εκεινες! Le Perv πρεπει να ημαστε ιδια ηλικια! Εμεις στην Δραμα ειχαμε αρκετα ουφαδικα και δεν θα ξεχασω οταν ενας φιλος μου μου ειπε οτι ειδε το ΜΚ2 σε ενα απο τα arcades που συχναζαμε(Παντα θα εβρισκα καποιον να με βαλει μεσα ως φιλος η συγγενης) οταν πηγα και το ειδα ειχα μεινει με ανοικτο το στομα.χαχαχα
Ειχα προλαβει και τα ηλεκτρονικα με 10 δραχμες αλλα το 20ρικο πηγαινε συννεφο! Εκτος απο MK επαιζα πολυ Daytona, Sega Rally, Virtua Fighter 1-2, The House Of The Dead, Ενα με φουτουριστικες μηχανες παλι απο την Sega. Στις αρχες του 97 τσιμπαω ενα saturn και αγοραζω σχεδον οτι arcade ειχε κυκλοφορησει απο Sega. Γαματες εποχες!

• Like 1
Δημοσ.

Τι εποχες και εκεινες! Le Perv πρεπει να ημαστε ιδια ηλικια! Εμεις στην Δραμα ειχαμε αρκετα ουφαδικα και δεν θα ξεχασω οταν ενας φιλος μου μου ειπε οτι ειδε το ΜΚ2 σε ενα απο τα arcades που συχναζαμε(Παντα θα εβρισκα καποιον να με βαλει μεσα ως φιλος η συγγενης) οταν πηγα και το ειδα ειχα μεινει με ανοικτο το στομα.χαχαχα

Ειχα προλαβει και τα ηλεκτρονικα με 10 δραχμες αλλα το 20ρικο πηγαινε συννεφο! Εκτος απο MK επαιζα πολυ Daytona, Sega Rally, Virtua Fighter 1-2, The House Of The Dead, Ενα με φουτουριστικες μηχανες παλι απο την Sega. Στις αρχες του 97 τσιμπαω ενα saturn και αγοραζω σχεδον οτι arcade ειχε κυκλοφορησει απο Sega. Γαματες εποχες!

τα πρωτα arcades που κυκλοφορησαν στα τελη του 70 και αρχες του 80 στην πλειοψηφια τους ειχαν σαν θεμα το διαστημα,εξωγηινους,διαστημοπλοια κτλ. οπως τα space invaders,gallaga,asteroids κτλ ,ο λογος που βγηκε το παρατσουκλη ουφαδικα και μαντεψε πως λεγανε οσους τα επαιζαν . μετα βεβαια ηρθε η sega και μεταμορφωσε τους gamers απο ουφο σε κατι ποιο κουλ που δεν σηκωνει αστεια οπως νιτζα,κοναν,φερραρι,τοπ γκαν,ραλιστας,πολυγωνικος φαπερ και μπατσος και ενα σιφουνας που ισα προλαβαινεις να δεις οτι ειναι κατι μπλε με υφακι, α ξεχασα και τον μπεμπη με τα παμπερς που σφαζει τερατακια με ενα σουγια πινοντας μπυρα και κοκταιλ :-)

• Like 1
Δημοσ.

καλά δεν ήρθε μόνο η sega.... taito,namco,konami,dateast,nintendo,midway και προφανώς SNK

ναι εχεις δικιο[εξαλου χιουμορ κανω],αλλα μην ξεχναμε οτι  η sega ηταν παντα μπροστα απο την εποχη της τεχνολογικα οσο αφορα τα arcades απο την αρχη σχεδον μεχρι και το τελος της εποχης τους. ουσιαστικα ηταν και θα ειναι το νουμερο ενα brand name στα coin ops ,μαζι βεβαια με την capcom [ξεχασες την κυριοτερη] για να μην την αδικησουμε. εγω παντως προσωπικα τις namco,snk και midway χωρις να τις αδικησω [εξαλου εχουν βγαλει πολλα απο τα αγαπημενα μου παιχνιδια] τις κατατασω μετα τις sega και capcom,την nitendo δεν την αναφερω καν γιατι εκτος απο το θρυλικο donkey kong στα arcades δεν φτουραει μπροστα στις υπολοιπες,στις κονσολες βεβαια τα πραγματα ειναι διαφορετικα, δεν κρυβω μαλιστα οτι η πρωτη μου αγαπη ηταν το game boy μεχρι και σημερα [μαζι με το mega drive και saturn]. την konami την εκτιμω ιδιαιτερα στις κονσολες. και η taito δε λεω,μεγαλη δυναμη στα coin ops αλλα ποτε δε με συγκινουσε. επισης ξεχασαμε και την θρυλικη tecmo [double dragon,ninja gaiden].

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...