logistoulis Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Οχι δε φταιει η Sony. Οχι δε φταιει η SEGA. Φταιει η ατιμη κοινωνια που η SONY ηταν "κρατος" κι η SEGA ενα μικρο χωριο. Σοβαρα το λεω. Τοτε καταλαβα το μεγεθος της SONY σαν εταιρια. Και πανω απ 'ολα σοβαρη εταιρια. Δε μπορουσε να τα βαλει η SΕGA με το θεριο. η sony ήρθε ουρανοκατέβατη όπως ήρθαν και άλλες μεγάλες εταιρείες και απέτυχαν επίσης η sony δεν κέρδισε μόνο με τα γραφικά της αλλά με τη συνολικά καλύτερη δουλειά της η οποία έχει και διάρκεια και ελάχιστα σκαμπανευάσματα (μόνο εξαίρεση στη καλή της πορεία είναι ουσιαστικά το vita και θα δούμε πώς θα πάει και το vr, αν και αυτό είναι γενικότερη αποτυχία/επιτυχία όπως τα kinect κτλ.. ) ξεκίνησε να πλασάρεται σαν lifestyle gadget την τότε εποχή (για όσους θυμούνται), όμως έριξε πολλή δουλειά στο να προσφέρει ποιοτικό gaming που είναι και το βασικό για αυτό και διατήρησε το κόσμο της η nintendo για παράδειγμα έχει μετρήσει κάμποσες αποτυχίες, η ms αυτή τη στιγμή μπορείς να πεις ότι βρίσκεται σε φάση αποτυχίας και στη πρώτη της κονσόλα αν και υπήρξε επιτυχία δεν πρέπει να έβγαλε και πολλά κέρδη (μόνο το 360 σάρωσε ουσιαστικά) η sega απλά δεν άντεξε τις δύο συνεχόμενες αποτυχίες, αλλά και μεγαλύτερη να ήταν πόσες θα μπορούσε να αντέξει; πόσοι έχουν αντέξει στο χώρο των κονσολών να ρίχνουν λεφτά σε πηγάδι χωρίς πάτο; τη nindendo για παράδειγμα αν δε πιάσει το switch πού τη βλέπεις μελλοντικά; 1
KilliK Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 well said, logistoulis, ακριβως οπως το πες ειναι. 1
Le Perv Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Συμφωνω logistoulis. Για την αποτυχια του vita, δε φταιει η Sony. Φταινε οι ιδιοι οι developers των τιτλων, που αντιμετωπιζουν το φορητο gaming, και τις ιδιες τις δημιουργιες τους, ως δευτερης κλασης. Οχι απο αποψης δυναμης της εκαστοτε κονσολας, αλλα απο αποψη ποσοτητας και ποιοτητας περιεχομενου. Αλλη βαρυτητα δινουν στα φορητα, αλλη στις "σταθερες" κονσολες. Η Sony το μονο που φταιει ειναι η ντροπη των propriety καρτων μνημων της. Αυτη ειναι η μονη ξεφτιλα της. Για τη Nintendo δε θα μιλησω. Δε γνωριζω. Μας εχει διαψευσει αρκετες φορες. Κι απ οτι φενεται τη στηριζουνε τ αμερικανακια. Δε νομιζω να τα παει ασχημα με το switch. Εχει ελπιδες. Η SEGA, δε βουλιαξε με το Dreamcast και το Saturn. Δεν εβαλε λουκετο. Απλως αναδιπλωθηκε. Μικρυνε την εταιρια στο ελαχιστο, ελαχιστοποιεισαι τα εξοδα για να επιβιωσει. Παραιτηθηκε απο το hardware, που δε το κατασκευαζε η ιδια, αλλα αγοραζε τσιπακια (κτλ) απο YAMAHA, HITACHI, SAMSUNG, SONY... Aλλωστε παντα κυνηγουσε τις φτηνοτερες συμφωνιες με τους τριτους κατασκευαστες για να μιωσει το κοστος. Εξου και οι πολλες παραλλαγες της ιδιας κονσολας. Αλλαζε σα τα πουκαμισα το hardware. Στο τελος κατεληξε να παραγει παιχνιδια της για τις αντιπαλες κονσολες. Με εξεφτιλιστικες συμφωνιες, αφηνοντας τους πελατες του Dreamcast ξεκρεμαστους. Κανοντας port τα βαρια χαρτια της σε XBOX, PS2, Gamecube, Gameboy.... Ακομα χρωσταει η SEGA, το Virtua Fighter 4, Shinobi, Υakuza, Gungrave (κ.α.) στο Dreamcast. Ακομα SEGA. Της τα εχω πει. Και συνεχιζω να της τα λεω οπου υπαρχει ελπιδα να τα διαβασει η μαμα SEGA. Για τους φιλους του Shinobi, μια ηλιαχτιδα φωτος http://www.shadowgangs.com/ Υπαρχουν 3 video στο youtube απο gameplay. Δε μπορω να πω οτι τρελαθηκα. Αλλα φενεται "καλουλι".
logistoulis Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Η Sony το μονο που φταιει ειναι η ντροπη των propriety καρτων μνημων της. Αυτη ειναι η μονη ξεφτιλα της. πλάκα πλάκα όπως συμμάζευα προχθές σαβούρα βρήκα ένα κουτί μιας τέτοιας με κολλημένη τιμή επάνω σε δραχμές νομίζω δε το πέταξα και δεν έχω συγκρατήσει το ποσό, αν το βρω θα ανεβάσω φωτό πάντως τα τότε save μου υπάρχουν ακόμα, τουλάχιστον ήταν αξιόπιστες
Daredevil Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Πηγη : Dreamcast Prototypes hybrid Με saturn κι αποχυμωτή? 1
Misokatsu64 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Slave! Νεος τιτλος για Dreamcast. Σε λιγο καιρο θα τελειωσει η αναπτυξη τουhttps://youtu.be/KBSe8Y2urVc
segaboy Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 hybrid Με saturn κι αποχυμωτή? εμενα τωρα γιατι μου θυμιζει αυτο δεν ξερω
Le Perv Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 (επεξεργασμένο) To mega drive εχει και τις εξατμισεις (θηρες για controller). Επεξ/σία 9 Απριλίου 2017 από Le Perv 1
segaboy Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 To mega drive εχει και τις εξατμισεις (θηρες για controller). ε,τι τυχαια το το βαφτισε η sega, mega drive? 1
Le Perv Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Εβαλα Sonic Generations να χαλαρωσω στο PS3. Μου πεταχτηκαν τα ματια εξω απο το input lag. Λαγκαρει το DS3. Σε αυτο το παιχνιδι ειναι εμφανες. Του εβαλα το usb μηπως διορθωθει. Θκατα! Ευτυχως εχω arcade stick (Hori) που δε βολευει και κατι αντιγραφες DS3 Speedlink με καλωδιo. Ευτυχως! Τα κακα των ασυρματων. Απο τη μια εξυπηρετηση, απο την αλλη μισες δουλειες σε απαιτητικα παιχνιδια. Για το Generations, τι να πω (το εχω πολλα χρονια)? Ισως το καλυτερο Sonic ever. Με υψηλη δυσκολια. Ειναι τοσο καλο, που δυσκολα θα το φτασει το καινουριο. Πολυ δυσκολα. Μακαρι να βγω ψευτης. 1
Misokatsu64 Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Με το Sonic Generations δεν εχω ασχοληθει θερμα δυστυχως ισως καποια στιγμη στο μελλον να το ξαναπαιξω. Τωρα ασχολουμε με Sonic Adventure 2 στο Dreamcast λογω των DLC που ξαναβγηκαν στην φορα οπως και το site οπου να ναι.
Le Perv Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Με το Sonic Generations δεν εχω ασχοληθει θερμα δυστυχως ισως καποια στιγμη στο μελλον να το ξαναπαιξω. Τωρα ασχολουμε με Sonic Adventure 2 στο Dreamcast λογω των DLC που ξαναβγηκαν στην φορα οπως και το site οπου να ναι. Ε? Τι, πως, που? Για δωσε πλεροφοριαι. Εχω μεινει πισω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα