Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 498
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ας κάνει ότι θέλει, εγώ θέλω απλά να πετύχει,

γιατί αν βγάλει νεα κονσόλα και έχει την ιστορία του DC, καλυτερα να κάτσει στα αυγά της.

Δημοσ.

θα γουσταρατε να επιστρεψει με μια νεα κονσολα;

Για ποιό λόγο; Για ν' αποτύχουν πάλι εμπορικά; Ήδη με το ζόρι κρατιούνται ως third party company.

Δημοσ.

Η καρδιά λέει ναι αλλά η πραγματικότητα και το τι κυκλοφορεί η SEGA τα τελευταία χρόνια θα έλεγα όχι. Είπαμε, τρίτος παίκτης στο ίδιο παιχνίδι δεν χωράει, απόλυτα αποδεδειγμένο όλα τα χρόνια μέχρι τώρα. Πρέπει η κάθε μηχανή να προσφέρει κάτι δικό της, οτιδήποτε άλλο θα πατώσει από τη δύναμη των πρώτων δυο. 

• Like 2
Δημοσ.

Τι λέτε ρε σεις;

Θα είναι όλο DLC στο hardware...

USB port DLC 7,99

2nd CPU core 3,99

CPU Core season pass (core 2~7) 39,99

κτλ....

να μας λείπει! 

Ας δώσει τους τίτλους της στο xbone/ps4 

Δημοσ.

βασικα υπαρχει ενα θεματακι...σε 7 μερες αν δεν κανω λαθος θα ανακοινωσει κατι νεο οχι σε software αλλα σε hardware..και δεν ειναι φημες...

απλα δεν ξερω αν θα ειναι κονσολα..αν ειναι ομως κονσολα,κατα ενα ποσοστο 80% την τσιμπησα..

Για ποιό λόγο; Για ν' αποτύχουν πάλι εμπορικά; Ήδη με το ζόρι κρατιούνται ως third party company.

δεν ξερω τι λες φιλαρακι αλλα τα 10.000.000 κομματια dreamcast που πουληθηκαν απο το 99 εως το 2001 δεν θεωρουνται εμπορικη αποτυχια..γιατι σταματησαν βεβαια την παραγωγη δεν ξερω..αν ομως εκαναν ενα facelift στους μοχλους(2 αναλογικους αντι για εναν ας πουμε)και στο μεγεθος των μοχλων,πιστευω θα πουλαγαν αρκετα κομματια...για να ειμαστε ρεαλιστες ισως οχι οσo πουλησε το ps2,αλλα θα κρατιοντουσαν στην αγορα

επισης να συμπληρωσω οτι ειμαι sega fanboy..αλλα αυτο μαλλον το καταλαβατε..η εταιρια ηταν πολυ μπροστα..εμεις ημασταν ανωριμοι καταναλωτες..που θα ηταν τωρα η sony αν δεν επαιζε *** στην nintendo και ουσιαστικα της εκλεβε το playstation;;ποια εταιρια κυκλοφορησε πρωτη 32 και 128 bit μηχανηματα;;ποια υποστηριξε πρωτη windows και internet σε μηχανημα της;;ποια εβαλε πρωτη σκληρο δισκο σε κονσολα αντι για memory cards;;η sega..ακομα και καλαμι ψαρεματος ειχε για to sega bass fishing σαν περιφερειακο πολυ πριν <<πρωτοτυπησει>> η nintendo με το wii..εγω ανετα την θελω στην αγορα για να μην τρωμε οτι μας σερωιρουν οι υπολοιποι

Δημοσ.

Η ανακοίνωση δεν θα γίνει απο τη Sega, αλλά απο την SEGA Dreamcast 2 super group.

Πολύ παραπληροφόρηση έπεσε τις τελευταίες μέρες με αυτό το θέμα..

• Like 1
Δημοσ.

Η ανακοίνωση δεν θα γίνει απο τη Sega, αλλά απο την SEGA Dreamcast 2 super group.

Πολύ παραπληροφόρηση έπεσε τις τελευταίες μέρες με αυτό το θέμα..

εχεις δικιο..απλα εχει γινει petition σε συνεννοηση με την sega και εχουν μαζεψει γυρω στις 25000 ατομα..και ελπιζουμε για το καλυτερο

Δημοσ.

Yeah το γνωρίζω. ;)

Είχανε πεί στις 25,000 υπογραφές θα κάνουν δύο νέες προτάσεις στη Sega. Τώρα το αν θα καταλήξουν κάπου.. Άγνωστο δυστυχώς.

Υπομονή λίγο έμεινε ακόμη.

ετσι..γιατι αν ξαναμπει στην αγορα θα ξαναμπει δυνατα και θα δουμε ωραια πραγματα

Δημοσ.

τα add ons ηταν τραγικα...

Μην κάνει τα λάθη με τα add-on κονσολών, θα μπεί μέσα πάλι..

Ένα μικρό μάθημα ιστορίας. Συνεννόηση μηδέν..

τα add ons ηταν τραγικα...και προσωπικη μου αποξη ειναι πως την εφαγαν οι ιαπωνικες *** την sega..γτ δεν ξερω αν το γνωριζεις αλλα ειναι αμερικανικη εταιρια..

Δημοσ.

Πολλά την έφαγαν..

Το video τα λέει όλα, είναι ενδιαφέρον ειδικά αν είσαι fan.

ειμαι..μεγαλωσα με sega και την γουσταρω πολυ..αυτη την arcade αισθηση στισ κονσολες μονο η sega την εδινε..και σε ευχαριστω για το video..το εχω δει και παλιοτερα

by the way για το dreamcast βγαζουν ακομα παιχνιδια και καλα μαλιστα..37 τιτλοι μονο για το 2015

• Like 1
Δημοσ.

Ο μόνος λόγος να αγοραζα πάλι κονσόλα αρκεί ή μαμά sega να μάθαινε από τα λάθη της, επίσης πιστεύω λόγο του ντόρου και της αξίας που έχει πάρει το dreamcast ίσως να τα πήγαινε καλά ποιος ξέρει είμαστε πολλοί αλλά νομίζω δεν θα ξαναφτιάξει κονσόλα ή sega

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...