Daredevil Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 παντος ολες αυτες οι retro κονσολες ειχαν καλα και πρωτοποριακα γραφικα για την εποχη τους, το θεμα ειναι οτι απο την σκοπια του σημερα οπου το ματι εχει συνηθησει τα συνχρονα γραφικα ολα αυτα τα retro games φαινονται παλαιολιθικα για τα γουστα των νεωτερων gamers, αν και ειναι τωρα της μοδας το retro gaming, ολο και περισσοτεροι νεοι gamers που δεν τα ζησανε ανακαλυπτουν ολους αυτους τους θησαυρους που εθεσαν τις βασεις των συνχρονων games .ατομα οπως την αφεντια μου που μεγαλωσαμε με αυτα τα μηχανηματα εκτιμουμε ακομα τα παλια καλα παιχνιδια σαν το παλιο καλο κρασι και με μεγαλες δοσεις νοσταλγιας των παιδικων και εφηβικων μας χρονων. η γνωμη μου ειναι να παρεις to mega drive ,εχει απειρως περισσοτερα και καλυτερα παιχνιδια,ψαξτο λιγο και θα με θυμηθεις. η αν εχεις την δυνατοτητα και τα δυο,επισης για να ξερεις υπαρχει το master system converter για το mega drive ωστε να παιζεις σε αυτο τα παιχνιδια του ms αν και ειναι λιγο ακριβουτσικο. ριξε μια ματια εδωhttps://www.youtube.com/watch?v=UXTcV5aNq_8 μολις τωρα το ειδα. Εδώ κι ένα ωραίο άρθρο.
Tilemaxx Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Δεν θα ήθελα να ξανακυκλοφορήσει γιατί πάλι άπατη θα πάει, πάλι τσάμπα R&D/marketing, και αυτή τη φορά θα είναι η οριστική τους ταφόπλακα. Ας μείνουν στα σίγουρα που είναι τώρα και τα πάνε μια χαρά.
Daredevil Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Δεν θα ήθελα να ξανακυκλοφορήσει γιατί πάλι άπατη θα πάει, πάλι τσάμπα R&D/marketing, και αυτή τη φορά θα είναι η οριστική τους ταφόπλακα. Ας μείνουν στα σίγουρα που είναι τώρα και τα πάνε μια χαρά. θα υπήρχε μία περίπτωση μόνο, αν και στο παρελθόν δεν προχώρησε , συνεργασία ms-sega, η 1η πάει ακόμα άπατη στην ιαπωνία η 2η θα έμπαινε πάλι στον χώρο του hardware με εγγυημένη την μην αποτυχία
segaboy Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Εδώ κι ένα ωραίο άρθρο. το εχω δει το συγκεκριμενο,ριξε μια ματια στο utube videos classic game room,implant game reviews,iretro games sega channel,retro snow reviews,game sack και project coe για ρετρο παιχνιδια κριτικες.
Daredevil Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 το εχω δει το συγκεκριμενο,ριξε μια ματια στο utube videos classic game room,implant game reviews,iretro games sega channel,retro snow reviews,game sack και project coe για ρετρο παιχνιδια κριτικες. εγώ προσωπικά τις έχω ζήσει στο ψιλοfull αυτές τις εποχές και κάτω από την tv μαζί με το ps4/vr switch, έχω ένα md1 (με το καλό τσιπ ήχου ) με evercard, ena dreamcast, ena gc, n64 ps2, ps1 ( τα χβοχ-χβοχ360 τα έχω χαρίσει αφού τα έλιωσα πρώτα) αυτά που θέλω ακόμα για πιο πολύ συλλεκτικούς λόγους είναι, jaguar+cd, neogeo, 32x, segacd,
segaboy Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 εγώ προσωπικά τις έχω ζήσει στο ψιλοfull αυτές τις εποχές και κάτω από την tv μαζί με το ps4/vr switch, έχω ένα md1 (με το καλό τσιπ ήχου ) με evercard, ena dreamcast, ena gc, n64 ps2, ps1 ( τα χβοχ-χβοχ360 τα έχω χαρίσει αφού τα έλιωσα πρώτα) αυτά που θέλω ακόμα για πιο πολύ συλλεκτικούς λόγους είναι, jaguar+cd, neogeo, 32x, segacd, παλια ειχα 32x ,για περιπου 10+ καλα παιχνιδακια που εχει αξιζει να το εχεις και μη πολυακους τις κακιες φημες για το συγκεκριμενο μηχανημα ,το θεμα ειναι οτι ειναι δυσκολο να το βρεις εδω περα [μηχανημα +παιχνιδια] και σε λογικη τιμη,στην αμερικη βεβαια το βρισκεις ευκολα και σχεδον τσαμπα οπως και τα dreamcast. σου συνιστω να ψαχτεις και για κανενα saturn για τα exclusives που εχει κυριως μιας και εχεις ps1. παλια ειχα 32x ,για περιπου 10+ καλα παιχνιδακια που εχει αξιζει να το εχεις και μη πολυακους τις κακιες φημες για το συγκεκριμενο μηχανημα ,το θεμα ειναι οτι ειναι δυσκολο να το βρεις εδω περα [μηχανημα +παιχνιδια] και σε λογικη τιμη,στην αμερικη βεβαια το βρισκεις ευκολα και σχεδον τσαμπα οπως και τα dreamcast. σου συνιστω να ψαχτεις και για κανενα saturn για τα exclusives που εχει κυριως μιας και εχεις ps1. και το sega cd αξιζει αν μπορεις να το βρεις ,εχει αρκετα διαμαντακια στην συλλογη του και πολλα που δεν ειναι ευρεως γνωστα.
Daredevil Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 α δεν το έγραψα ε? ναι κι ένα saturn έχω στο 32χ έχει βγει το καλύτερο mk2 και nba jam ναι , αλλά όπως λες Ευρώπη είναι ακριβό. το Sega cd πιστεύω ότι ήταν το πιο παρεξηγημένο μηχάνημα της sega.
x.ristos1980 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Ειχα master system με εγκατεστημενο το Alex kid in miracle world.απιστευτο λιωσιμο και εκνευρισμος.πριν απο αυτο ειχα nes.το master system ηταν ο λογος που το nes επιασε αραχνες.καλυτερα κ πιο πολυχρωμα γραφικα τοτε και παιχνιδαρες..spy vs spy,sonic,dynamite dux κλπ. Πολυ καλη σκεψη επισης η σκεψη του daredevil για συνεργασια ms-Sega.θα βλεπαμε μεγαλα πραγματα 1
Le Perv Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 έχω ένα md1 (με το καλό τσιπ ήχου ) Νομιζεις (-ουμε) οτι εχεις το καλο τσιπ ηχου! Καποιοι διαφωνουν. π.χ. "basically the best version of the FM chip is inside the early model 2 consoles, which ironically are renowned for having the worse sound! The horrible quality of the sound however has nothing to do with the chip but rather with the lackluster amplification circuit Sega used in those consoles" Πηγη: Site: MegaDriveSound Chip Με εχει μπερδεψει τοσο πολυ το θεμα με τον ηχο ΚΑΙ την εικονα στα διαφορα mega drive, που τρελαθηκα. 1
Daredevil Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 ε οκ υπάρχουν soundclips στο yiutube για να κρίνεις αλλά ανάλογα με το region και το hw rev αλλαζουν τα αποτελέσματα εδώ πολύ αναλυτικά
Le Perv Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Παλι καλα που δεν ασχολουμαστε με τον ηχο σε Master System, Saturn, Dreamcast. Θα μας κλεινανε σε τρελαδικο. Το ρημαδι το Mega Drive, 28 χρονια μετα κι ακομα δε ξερουμε τι μας γινεται. Ψαχνομαι μηνες να βρω το καταλληλο. Εχω διαβασει εγκυκλοπεδιες. Kαπου διαβασα καλο τρολαρισμα: "Ειδε η Sega οτι τα σκατωσε με τον ηχο στο Mega Drive και λεει Φακ Ιτ! Θα βαλουμε ολοκληρο επεξεργαστη στο Saturn μονο για τον ηχο!" Χαχαχαχαχα Κατεληξε το Saturn να εχει 10 επεξεργαστες! 1
segaboy Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 α δεν το έγραψα ε? ναι κι ένα saturn έχω στο 32χ έχει βγει το καλύτερο mk2 και nba jam ναι , αλλά όπως λες Ευρώπη είναι ακριβό. το Sega cd πιστεύω ότι ήταν το πιο παρεξηγημένο μηχάνημα της sega. το κυριοτερο προβλημα με το mega cd ηταν οτι ειχε πολλα fmv παιχνιδια που εκτος απο λιγες εξαιρεσεις δεν ηταν και οτι καλυτερο. το κυριοτερο προβλημα με το mega cd ηταν οτι ειχε πολλα fmv παιχνιδια που εκτος απο λιγες εξαιρεσεις δεν ηταν και οτι καλυτερο. εμενα μου αρεσε και το doom στο 32x αντιθετα με την πλειοψηφια,το ειχα τοτε που πρωτοβγηκε και ηταν η πρωτη μου ενασχοληση με το συγκεκριμενο παιχνιδι,εξαλου τοτε ηταν και η μοναδικη home εκδοση μαζι με το jaguar και αξιοπρεπη εκδοση για τα τοτε δεδομενα. 1
Daredevil Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Παλι καλα που δεν ασχολουμαστε με τον ηχο σε Master System, Saturn, Dreamcast. Θα μας κλεινανε σε τρελαδικο. Το ρημαδι το Mega Drive, 28 χρονια μετα κι ακομα δε ξερουμε τι μας γινεται. Ψαχνομαι μηνες να βρω το καταλληλο. Εχω διαβασει εγκυκλοπεδιες. Kαπου διαβασα καλο τρολαρισμα: "Ειδε η Sega οτι τα σκατωσε με τον ηχο στο Mega Drive και λεει Φακ Ιτ! Θα βαλουμε ολοκληρο επεξεργαστη στο Saturn μονο για τον ηχο!" Χαχαχαχαχα Κατεληξε το Saturn να εχει 10 επεξεργαστες! άστα να πάνε είχα κάνει ολόκληρη μελέτη και μετά ψάξιμο στο ebay να βρω non ts md 1......, τώρα θέλω και hardware upscaler για όλα αυτά αλλά θέλει 300+ 1
Le Perv Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 άστα να πάνε είχα κάνει ολόκληρη μελέτη και μετά ψάξιμο στο ebay να βρω non ts md 1......, τώρα θέλω και hardware upscaler για όλα αυτά αλλά θέλει 300+ Κι εγω στην ιδια φαση ειμαι. Περιπου γιατι θελω κι everdrive. Συνολο 500+ ευρω. Αλλα επειδη παρα εχει γινει το κακο με το "κυνηγι για τον τελειο ηχο, εικονα", εχω παραιτηθει. Εκνευριζομαι οσο δεν παει οταν βλεπω βιντεο που συγκρινουν τα πιξελ. Τοτε που τα παιζαμε, μας ενοχλουσε το RF signal? Οχι. Εγω θυμαμαι το dreamcast (απο το Δεκεμβριο 1999) οτι το ειχα σε RF. Tα τελευταια χρονια με χαλαει το RF και δε το γουσταρω. Η λυση ειναι μια. Παλια τηλεοραση. Τελος. Υ.Γ. Ανεφερες οτι NBA JAM και MK2 του 32Χ ειναι τα καλυτερα απο ολες τις κονσολες. Τι γινεται με το port στο Saturn. Δεν ειναι καλο? Δε το εχω ψαξει.
Daredevil Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 meh είναι λίγο καλύτερο από την ver του psx http://segaretro.org/Mortal_Kombat_II ε για παλιά tv πλέον δεν υπάρχει χώρος 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα