Le Perv Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Tι ειναι Virtua Fighter? Δε θελετε να ενημερωθειτε? Ενεργοποιηστε του υποτιτλους. Aν θελετε ποσταρω και τα βιντεο για τα Virtua 2, 3... 2
Misokatsu64 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Για αυτους που θελουν να βλεπουν καινουργιους τιτλους στο Dreamcast μπορειτε να υποστηριξετε καποια projects που βγαινουν ανα καιρους. https://www.kickstarter.com/projects/620660310/in-the-line-of-fire και https://www.megafounder.com/tanglewood Ειχε επιτυχια για την mega drive εκδοση αλλα για λιγο δεν μπορεσε να πετυχει για την εκδοση του Dreamcast οπου ο δημιουργος εδωσε μια ευκαιρια ακομα για μεχρι τον Φεβρουαριο ωστε ο στοχος ειναι να πιασει τις 70,000 λιρες εναντι του 55,000 που ειναι τωρα.
dugudugu Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Τώρα o Τραμπ will make Sega great again!!! Είχε πάει και στη πρεμιέρα του mega drive στις ΗΠΑ του 1989 ο Δονάλδιος... Είναι μεγάλος Sega fan...Στο λινκ υπάρχει και το βίντεο: http://www.sport-chicas.gr/el/cat-tech-games/Donald_Trump_sega Hρθε η ώρα να φτιάξει το Dreamcast 2 που όλοι ονειρευόμαστε!!!
segaboy Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Τώρα o Τραμπ will make Sega great again!!! Είχε πάει και στη πρεμιέρα του mega drive στις ΗΠΑ του 1989 ο Δονάλδιος... Είναι μεγάλος Sega fan...Στο λινκ υπάρχει και το βίντεο: http://www.sport-chicas.gr/el/cat-tech-games/Donald_Trump_sega Hρθε η ώρα να φτιάξει το Dreamcast 2 που όλοι ονειρευόμαστε!!! αυτο πρωτη φορα το ακουω, μαλλον καποιο οικονομικο συμφερον θα ειχε! τωρα με αυτον προεδρο θα φτιαξουν στην αμερικη το νεο virtua cop κου κλουξ κλαν edition που θα κερδιζει οποιος πυροβολει τους περισσοτερους ενχρωμους η μεξικανους,ε ρε του αμοιρους τη τους περιμενει!
Le Perv Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Για πειτε βρε παλικαρια με τα Saturn, σας δουλευει αψογα το Action Replay σας? Εμενα μονο κανει σχεδια? Ξεκιναει το boot, φορτωνει το firmware της καρτας. Ολα καλα σαν memory backup, region unlocker. Οταν ομως ειναι να δουλεψει ως εξτρα μνημη 4ΜΒ ή 1ΜΒ, δουλευει 1/10 με 1/20. Για τετοια ποσοστα επιτυχιας μιλαμε. Κι οταν καταφερει να δουλεψει, δημιουργουνται glitches στα γραφικα. Σα να χανεται η επαφη με την μνημη. Για προβληματα στα γραφικα εχω ακουσει. Το εχουνε πολλοι. Αλλα να μην αναγνωριζει παντα την μνημη RAM, δεν εχω διαβασει. Λεπτομερειες για μενα. Το save backup με ενδιαφερει περισσοτερο. Παρα η εξτρα μνημη RAM. Y.Γ. καθαρισα τις επαφες οσο μπορουσα. Το μονο που μενει να κοιταξω ειναι αν ταιριαζει η πυκνοτητα των δοντιων της motherboard με την καρτα. Κατι πρεπει να γινεται εκει.
segaboy Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Για πειτε βρε παλικαρια με τα Saturn, σας δουλευει αψογα το Action Replay σας? Εμενα μονο κανει σχεδια? Ξεκιναει το boot, φορτωνει το firmware της καρτας. Ολα καλα σαν memory backup, region unlocker. Οταν ομως ειναι να δουλεψει ως εξτρα μνημη 4ΜΒ ή 1ΜΒ, δουλευει 1/10 με 1/20. Για τετοια ποσοστα επιτυχιας μιλαμε. Κι οταν καταφερει να δουλεψει, δημιουργουνται glitches στα γραφικα. Σα να χανεται η επαφη με την μνημη. Για προβληματα στα γραφικα εχω ακουσει. Το εχουνε πολλοι. Αλλα να μην αναγνωριζει παντα την μνημη RAM, δεν εχω διαβασει. Λεπτομερειες για μενα. Το save backup με ενδιαφερει περισσοτερο. Παρα η εξτρα μνημη RAM. Y.Γ. καθαρισα τις επαφες οσο μπορουσα. Το μονο που μενει να κοιταξω ειναι αν ταιριαζει η πυκνοτητα των δοντιων της motherboard με την καρτα. Κατι πρεπει να γινεται εκει. καπου εχω διαβασει οτι ενας σεβαστος αριθμος παιχνιδιων παρουσιαζουν ασυμβατοτητες με τις memory cards 2 kai 4mb και ετσι παρουσιαζουν τετοια προβληματα στα γραφικα, καλο ειναι να εχεις τρεις διαφορετικες καρτες για καθε περιπτωση και συνδιασμο ,δηλαδη all region σκετη, 2mb kai 4mb all region cards.
Le Perv Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δε το εθεσα σωστα. Υπαρχουν φορες που φορτωνει το παιχνιδι και δεν εμφανιζει glitches. Αλλες φορες εμφανιζει ελαχιστα. Αλλες γινεται Ο χαμος. Τις περισσοτερες δεν αναγνωριζει τη μνημη και το παιχνιδι δε ξεκιναει καν. Ολα αυτα στο ιδιο παιχνιδι. Εμενα μου μυριζει προβλημα με τις επαφες. Ή με το βυσμα της καρτας στην motherboard. Δε παταει καλα, θελει reflow. Το πιθανοτερο και πιο οφθαλμοφανες, πιο πυκνες επαφες στο AR απο τις γνησιες καρτες. Χανει στιγμιαια τη RAM και γι αυτο καταστρεφονται τα γραφικα. Δε μπορω να παρω γνησιες RAM για να επιβεβαιωθω. Αν και πρεπει. Εφτασε τα 150 ευρω η κονσολα! Σκετη ειχε μονο 60 ευρω Κωλοκαρτες οι AR! Υ.Γ. και πλεον τρεχει σε Composite καλωδια. Τσαμπα antialiasing! Χανει λιγο σε ενταση χρωματων. Αλλα ειναι καλυτερα στο ματι μου γενικοτερα. Ειναι πιο απαλα. Με το Scart, τα pixels μου γρατσουνανε τα ματια.
segaboy Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δε το εθεσα σωστα. Υπαρχουν φορες που φορτωνει το παιχνιδι και δεν εμφανιζει glitches. Αλλες φορες εμφανιζει ελαχιστα. Αλλες γινεται Ο χαμος. Τις περισσοτερες δεν αναγνωριζει τη μνημη και το παιχνιδι δε ξεκιναει καν. Ολα αυτα στο ιδιο παιχνιδι. Εμενα μου μυριζει προβλημα με τις επαφες. Ή με το βυσμα της καρτας στην motherboard. Δε παταει καλα, θελει reflow. Το πιθανοτερο και πιο οφθαλμοφανες, πιο πυκνες επαφες στο AR απο τις γνησιες καρτες. Χανει στιγμιαια τη RAM και γι αυτο καταστρεφονται τα γραφικα. Δε μπορω να παρω γνησιες RAM για να επιβεβαιωθω. Αν και πρεπει. Εφτασε τα 150 ευρω η κονσολα! Σκετη ειχε μονο 60 ευρω Κωλοκαρτες οι AR! Υ.Γ. και πλεον τρεχει σε Composite καλωδια. Τσαμπα antialiasing! Χανει λιγο σε ενταση χρωματων. Αλλα ειναι καλυτερα στο ματι μου γενικοτερα. Ειναι πιο απαλα. Με το Scart, τα pixels μου γρατσουνανε τα ματια. τι να σου πω ,δεν ξερω, εκτος αν θελουν ενα απλο καθαρισμα οι επαφες.
pc gamer 1992 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Tι θυμήθηκα τώρα, εποχές όπου καιγόμουν με το master system και το saturn της SEGA
Le Perv Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=_XxiT0X8Ob8
Le Perv Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Tι θυμήθηκα τώρα, εποχές όπου καιγόμουν με το master system και το saturn της SEGA Το master system για το Ninja Gaiden. + μουσικη To saturn για το Shinobi X. + μουσικη Το mega drive για το Shinobi 3. Το dreamcast γιατι δεν εχει νιντζα? Ή εχει και το αγνοω? Εγκληματησαν, αν δεν εχει.
segaboy Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Το master system για το Ninja Gaiden. + μουσικη To saturn για το Shinobi X. + μουσικη Το mega drive για το Shinobi 3. Το dreamcast γιατι δεν εχει νιντζα? Ή εχει και το αγνοω? Εγκληματησαν, αν δεν εχει. γιατι πολυ απλα εμεις που το εχουμε και συντηρουμε ειμαστε νιντζα! εχει τον gagemaru στο vf3 παντος αν μετραει . νομιζω οτι ηταν να βγουν τα shinobi και nightshade που τελικα κυκλοφορισαν για ps2 λογω σταματηματος του dreamcast. απο game gear ξερει κανενας? επεσε δανεικο στα χερια μου ενα πριν λιγο καιρο. αν και ειχε προσφατα αλλαγμενους πυκνωτες εικονας και ηχου παρατηρησα ενα θεματακι στην εικονα που με προβληματησε. παρουσιαζει vertical ghost lines που ειναι περισσοτερο εμφανης σε παιχνιδια οπως το sonic 2 και collums.απο οτι εχω δει στο διαδυκτιο το εχω δει και σε αλλα μηχανηματα. τωρα ειναι θεμα της lcd οθονης απο κατασκευης η χρειαζεται αλλαγη και σε αλλους πυκνωτες η φτιαξιμο κτλ?
Le Perv Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 απο game gear ξερει κανενας? επεσε δανεικο στα χερια μου ενα πριν λιγο καιρο. αν και ειχε προσφατα αλλαγμενους πυκνωτες εικονας και ηχου παρατηρησα ενα θεματακι στην εικονα που με προβληματησε. παρουσιαζει vertical ghost lines που ειναι περισσοτερο εμφανης σε παιχνιδια οπως το sonic 2 και collums.απο οτι εχω δει στο διαδυκτιο το εχω δει και σε αλλα μηχανηματα. τωρα ειναι θεμα της lcd οθονης απο κατασκευης η χρειαζεται αλλαγη και σε αλλους πυκνωτες η φτιαξιμο κτλ?Με μπερδευει το "ghost". Καταλαβαινω το "vertical lines" μονο. Τελος παντων. Εγω θα δοκιμαζα να βγαλω τα πλαστικα καπακια, για να μου δωσει προσβαση στην οθονη. Αφου δωσω τροφοδοσια για να αναψει το κονσολακι, θα πιεζα περιμετρικα την οθονη (ελαφρως να μη σπασει). Αν εξαφανιστουν οι καθετες γραμμες, ειναι προβλημα της οθονης. Αν οχι, θα ψαχνομουν αλλου. Εμπειρια δεν εχω με game gear. Τοτε ειχα εγχρωμη φορητη τηλεοραση με παρομοια τεχνολογια στην οθονη. Ειχα τετοια προβληματα, που δε καταφερα ποτε να λυσω, αν κι ημουν πιτσιρικας.
lazaroslion Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 φυσικα θα θελαμε να ξανακυκλοφορησει αφου ειναι απο τις τοπ κονσολες (για εμενα προσωπικα)
segaboy Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Με μπερδευει το "ghost". Καταλαβαινω το "vertical lines" μονο. Τελος παντων. Εγω θα δοκιμαζα να βγαλω τα πλαστικα καπακια, για να μου δωσει προσβαση στην οθονη. Αφου δωσω τροφοδοσια για να αναψει το κονσολακι, θα πιεζα περιμετρικα την οθονη (ελαφρως να μη σπασει). Αν εξαφανιστουν οι καθετες γραμμες, ειναι προβλημα της οθονης. Αν οχι, θα ψαχνομουν αλλου. Εμπειρια δεν εχω με game gear. Τοτε ειχα εγχρωμη φορητη τηλεοραση με παρομοια τεχνολογια στην οθονη. Ειχα τετοια προβληματα, που δε καταφερα ποτε να λυσω, αν κι ημουν πιτσιρικας. εννοω δαφανες καθετες λευκες προεκτασεις των γραφικων στο υποβαθρο [backround] εξου και το ghosting,οπως ακριβως δειχνουν τα γραφικα με rf καλωδιο σε crt τηλεορασεις σε παλιες κονσολες[ το κλασικο θεμα που εχουν οι rf antena συνδεσεις].
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα