Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποσο καιρο χρησιμοποιεις το Dreamcast με αντιγραφες?

Δε σου εχει βγαλει ακομα καποιο θεμα το laser?

Εχει να διαβασει γνησιο CD 15χρονια.

Ακομα να πεθανει το laser. Ειναι το μονο που δουλευει σωστα.

Η υπολοιπη κονσολα, ολο και κατι μου εχει βγαλει. Με εχει στεναχωρησει παρα πολλες φορες. Δεν υπερβαλω.

800MB CD για το dreamcast.

700MB CD για το Saturn.

Νομος.

Αυτο με τα μεγαλα CD, δε το ξεκαθαριζουν πολλοι. Το ελεγε μονο ενας, σε ξενο φορουμ. Περναει στα ψιλα. Κι ειναι το πιο σημαντικο.

Υ.Γ. επομενη δουλεια μου ειναι η μετατροπη ΟΛΩΝ τωv dreamcast αντιγραφων μου σε μεγαλα. Παση θυσια.

• Απαντ. 498
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για όσους είναι retro ,

Σήμερα το Βραδάκι θα έχει ωραίο LIVEακι, ένα πολύ μικρό αλλά παρεϊστικο κανάλι στο youtube.

Το θέμα σήμερα θα είναι το Mega Drive!!!

Όσοι πιστοι retroρομαντικοί retromaniax SEGAκιδες προσέλθετε !

H αναγγελία του live:

https://www.youtube.com/watch?v=UtYecRjFtwE

• Like 1
Δημοσ.

Εχει να διαβασει γνησιο CD 15χρονια.

Ακομα να πεθανει το laser. Ειναι το μονο που δουλευει σωστα.

Η υπολοιπη κονσολα, ολο και κατι μου εχει βγαλει. Με εχει στεναχωρησει παρα πολλες φορες. Δεν υπερβαλω.

800MB CD για το dreamcast.

700MB CD για το Saturn.

Νομος.

Αυτο με τα μεγαλα CD, δε το ξεκαθαριζουν πολλοι. Το ελεγε μονο ενας, σε ξενο φορουμ. Περναει στα ψιλα. Κι ειναι το πιο σημαντικο.

Υ.Γ. επομενη δουλεια μου ειναι η μετατροπη ΟΛΩΝ τωv dreamcast αντιγραφων μου σε μεγαλα. Παση θυσια.

Χθες που δοκιμασα καποια γνησια παιζουν για καποια ωρα και μετα σταματανε.

Βεβαια την πηρα μεταχειρισμενη πριν απο κανα 6μηνο.τις αντιγραφες τις τρεχει φωτια χωρις κανενα προβλημα!

Δημοσ.

Παιζω εδω και 4-5 μερες (οχι σερρι, Θεος φυλαξει) το Tokyo extreme Racer 2 στο Dreamcast.

Εχω ξεμεινει με ενα παλιο-Corolla με 114 αλογα τοσες μερες.

Δεν την παλευεω αλλο. Εχει γινει μαρτηριο.

Ειναι χειροτερο κι απο Gran Turismo. Μαζευω ενα-ενα τα ευρω μπας και καταφερω να αναβαθμισω τον κινητηρα μου.

Με αυτο το ρυθμο, βλεπω να παιζω μεχρι τα 70 μου χρονια και βλεπουμε.

Τι κανω λαθος? Υπαρχουν κι ορια στην ταλαιπορια.

Ποιο το νοημα? Τι θελει να πει ο ποιητης?

Θα κερδισω κατι αν το υποστω μεχρι τελους? Καποιο ηθικο διδαγμα?

Αχ μωρη Ιαπωνια με την ανωμαλια σου, ωρες-ωρες. Καποιες φορες το τραβατε μεχρι εκει που δεν παιρνει.

Δημοσ.

Εχω φαει τα νιατα μου στο gran turismo

Ειναι παιχνιδι που θελει ωωωωρες ολοκληρες

Δεν εχω χρονο να ασχοληθω τοοοοσο πολυ.

Ωραιο το gran turismo, η αληθεια ειναι ομως οτι παιζω 1-2 αγωνες για να ξεκουραστω. Οχι να σαπισω στην πολυθρονα. Φτανω μεχρι ενος σημειου με τα ξεκλειδωματα. Αλλα φτανω καπου. Γινομαι γρηγοροτερος.

Αυτο το "@#%&$*-@%" το Tokyo Xtreme Racer 2 στο Dreamcast, το παραξυλωσε. Το ξεφτιλισε θα ελεγα. Ειναι χειροτερο μαρτυριο. Με επιασε η μεση μου χτες. Τετοιο πραγμα δεν εχω ξαναδει.

Με εχει αφησει με ενα σαπιο κορολλα του 1985, 1600 cc, 114 αλογα ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ.

Χτες ηθελα να κανω ζημια απο την κουραση και την απογοητευση.

Οποιος δεν εχει dreamcast, ειναι ιδιο με το Drift King του Saturn (χωρις το drift κομματι). Υπαρχει το Drift king και στο PS1. Μονο που δε θυμαμαι πως αλλιως το ονομασαν.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν εχω χρονο να ασχοληθω τοοοοσο πολυ.

Ωραιο το gran turismo, η αληθεια ειναι ομως οτι παιζω 1-2 αγωνες για να ξεκουραστω. Οχι να σαπισω στην πολυθρονα. Φτανω μεχρι ενος σημειου με τα ξεκλειδωματα. Αλλα φτανω καπου. Γινομαι γρηγοροτερος.

Αυτο το "@#%&$*-@%" το Tokyo Xtreme Racer 2 στο Dreamcast, το παραξυλωσε. Το ξεφτιλισε θα ελεγα. Ειναι χειροτερο μαρτυριο. Με επιασε η μεση μου χτες. Τετοιο πραγμα δεν εχω ξαναδει.

Με εχει αφησει με ενα σαπιο κορολλα του 1985, 1600 cc, 114 αλογα ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ.

Χτες ηθελα να κανω ζημια απο την κουραση και την απογοητευση.

Οποιος δεν εχει dreamcast, ειναι ιδιο με το Drift King του Saturn (χωρις το drift κομματι). Υπαρχει το Drift king και στο PS1. Μονο που δε θυμαμαι πως αλλιως το ονομασαν.

και που να δεις το metropolis street racer καψωνια που σου κανει ,παιχνιδαρα μεν, αλλα για να φτασεις να ξεκλειδωσεις τα καλα αυτοκινητα θα εχεις γινει παππους!!! εχω παιξει  και το πρωτο tokio highway ,ειναι ακριβως το ιδιο με το δευτερο αλλα με λιγοτερο content και ποιο απλα γραφικα ,εχει και τα ιδια θεματα που ανεφερες αλλα περιεργως ειναι εθιστικο [εχει και super smooth frame rate].βασικα εαν εχεις παιξει ενα παιχνιδι της σειρας τα εχεις παιξει ουσιαστικα ολα.

και που να δεις το metropolis street racer καψωνια που σου κανει ,παιχνιδαρα μεν, αλλα για να φτασεις να ξεκλειδωσεις τα καλα αυτοκινητα θα εχεις γινει παππους!!! εχω παιξει  και το πρωτο tokio highway ,ειναι ακριβως το ιδιο με το δευτερο αλλα με λιγοτερο content και ποιο απλα γραφικα ,εχει και τα ιδια θεματα που ανεφερες αλλα περιεργως ειναι εθιστικο [εχει και super smooth frame rate].βασικα εαν εχεις παιξει ενα παιχνιδι της σειρας τα εχεις παιξει ουσιαστικα ολα.

tokio highway challenge ειναι η pal ονομασια του tokio extreme racer για τυχον αποριες.

tokio highway challenge ειναι η pal ονομασια του tokio extreme racer για τυχον αποριες.

ολα τα λεφτα ειναι οι γελοιες ονομασιες που εχουν οι αντιπαλοι οδηγοι-συμμοριες στα tokio highway challenge[extreme racer] 1-2.

Δημοσ.

κατεβασα πριν κανα 3 ωρο της κονσολες μου απο το παταρι , ενταξη θρυλικες εποχες με το dreamcast  to συνδεσα και παιζω τωρα .

Ανεβασα και 2 βιντεακια ετσι για την παρτη μας

• Like 2
Δημοσ.

κατεβασα πριν κανα 3 ωρο της κονσολες μου απο το παταρι , ενταξη θρυλικες εποχες με το dreamcast  to συνδεσα και παιζω τωρα .

Εγω τις εχω κατεβασει καιρο. Δε παιζω τιποτε αλλο.

Καθε μερα dreamcast, saturn και ps3. Θα μαζεψω ομως κι αλλες αρχαιολογιες.

Τωρα που το σκεφτομαι.... λεω να ανεβασω το ps4 στο παταρι. Τσαμπα πιανει χωρο.

@segaboy

Το metropolis, ποτε δε μ αρεσε. Ουτε στα νιατα του, ουτε τωρα. Το θεωρουσα παντα απο τα χειροτερα ραλακια.

Ακομα να καταλαβω τι του βρισκετε. Βεβαια γουστα ειναι αυτα.

Το V-rally2 το ευχαριστηθηκα περισσοτερο τοτε.

Το tokyo racer 1 δε τρεχει ευκολα. Ειναι 700MB το cd του. Μεχρι να το αναγνωρισει θα με γκαστρωσει. Πρεπει να το φτιαξω καποια στιγμη.

Υ.Γ. πηρα Yakuza 3 και 4 για το ps3. Μοιαζουν πολυ με το Shenmue (θυμιζουν περισσοτερο). Λες και χρησιμοποιουν ιδια, πιο συγχρονη engine απο το Shenmue. Δε το περιμενα.

Και βρηκα και το NBA JAM για το ps3. Ειναι αντιγραφη του παλιου. Εξεπλαγην κι εδω.

Οσο περναει ο καιρος τοσο πιο πολυ αρεσει στα ματια μου, το ps3. Μπραβο τους. Ισως η τελευταια γενια που αξιζει.

Δημοσ.

Καλησπερα, ψαχνω απεγνωσμενα VGA Cable για το Dreamcast, εχει κανεις καμια ιδεα που μπορει να το βρω εδω Ελλαδα?

Δημοσ.

Καλησπερα, ψαχνω απεγνωσμενα VGA Cable για το Dreamcast, εχει κανεις καμια ιδεα που μπορει να το βρω εδω Ελλαδα?

To kuro υπαρχει τουρκια. Εδω μονο απο γνωστους. Δες Αμαζον. εν τω μεταξυ

https://www.my24shop.gr/index.php?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_product_id=22298&Itemid=0

https://www.amazon.com/Tomee-Sega-VGA-Cable-Sound-Adapter/dp/B00HPU96FI

η φτιαχνεις δικο σου ξηλωνοντας ενα καλωδιο ps2 / ενα vga 

https://www.facebook.com/Cabous.Dreamcast.VGA.cables

Δημοσ.

To kuro υπαρχει τουρκια. Εδω μονο απο γνωστους. Δες Αμαζον. εν τω μεταξυ

https://www.my24shop.gr/index.php?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_product_id=22298&Itemid=0

https://www.amazon.com/Tomee-Sega-VGA-Cable-Sound-Adapter/dp/B00HPU96FI

η φτιαχνεις δικο σου ξηλωνοντας ενα καλωδιο ps2 / ενα vga 

https://www.facebook.com/Cabous.Dreamcast.VGA.cables

Σε ευχαριστω παρα πολυ για τις προστασεις σου!

Αλλα πως μπορω να φτιαξω το δικο μου?

Ψαχνω για καποιος οδηγο αλλα δε μπορω να βρω τπτ!

Εχετε να προτεινεται κατι? :)

Δημοσ.

Αυτο ειχα κανει κι εγω. Χειροποιητο VGA.

Ξερετε που κατεληξα μετα απο μερες δουλειας?

Με ενα Dreamcast με τρυπες (αδειες γιατι το καταργησα), σηκωμενους χαλκους στη motherboard και το modem στα σκουπιδια.

Ειναι πολυ λεπτο-δουλεια. ΝΑΙ δουλευει.

Αλλα αν παθει οτιδηποτε αλλο η κονσολα (τυχαια reset) ανοιξε-κλεισε, τραβιουνται καλωδια, ξεκολλανε χαλκοι, ειναι το πρωτο που εμποδιζει την προσβαση στο εσωτερικο. Ειναι πιο δυσκολο να βρεις το πιθανο προβλημα που ενδεχεται να παρουσιαστει.

Προχτες εφερα απο Αγγλια ενα VGA box. 20-25 ευρω το πηρα. Δε θυμαμαι ακριβως γιατι εφερα κι αλλα πραγματα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...