Le Perv Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Δεν εχω χωρο. Που να το βαλω? Γινεται της ποπης απο καλωδια. Ασε τα κασσετακια. Θα γινει Ο χαμος. Το αφηνω για τους φανατικους, ή αυτους που μεγαλωσαν με το μηχανημα. Εγω δυστυχως με κατι κονσολες χειρος (της συμφορας) ημουν. Τελος παντων. Τωρα ψαχνω να δω γιατι εχει ηλεκτρονικο θορυβο το Saturn. Δεν ειναι κοινο προβλημα. Το εχουν καποιες κονσολες. Σε ενα φορουμ πεταξε καποιος την ιδεα για χαλασμενο varistor MOV. Ειναι το στρογγυλο μπλε εξαρτημα, στον διακοπτη του ρευματος ειναι κολλημενο. Προστατευει τη συσκευη απο κεραυνους κι αλλες αποτομες αυξησεις του ρευματος. Θα δοκιμασω να το βγαλω τελειως για να δω αν δουλευει χωρις θορυβο. Εχει και το dreamcast τετοιο εξαρτημα. Ξεκιναω.... Υ.Γ. Οχι δε φταιει αυτο. Μειωθηκε μεν, αλλα ακομα τ ακουω. Εστω και λιγοτερο. Κατεληξα στο συμπερασμα οτι φταιει το RGB Scart. Καθε φορα που εμφανιζεται εντονα χρωματισμενη οθονη (ασπρη...) γινεται ο χαμος απο θορυβο. Φορτωνει 3-4 καλωδια με ρευμα και δημιουργουν παρεμβολες στον ηχο. Καποιοι λενε οτι το καλωδιο απο Consolegoods δεν εχει προβλημα. Η πλακα ειναι οτι δεν προλαβα την παραγγελια μου κι ερχεται δεμα χωρις το καλωδιο, Δευτερα-Τριτη. Ας ειναι. Στην επομενη. Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2016 από Le Perv
Arikado Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Το πιο φθηνο everdrive για megadrive κανεις καποια ιδεα?
Le Perv Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Καποιος αμερικανος ανεφερε τη λεξη ever drive (για mega drive) και διπλα κολλησε το νουμερο 140 δολλαρια. Με τα μεταφορικα, φπα, τελωνια, σουΠαΜουΠες.... να μη φτασει τα 200 ευρω? Δεν εψαξα. Τι να ψαξω? Βρισκουνε και κανουνε. Εχει εξελιχθει σε μοδα η συλλογη αρχαιοτητων, απ οτι καταλαβαινω. Καλο μεν γιατι βρισκεις πολλα πραγματα. Αλλα ακριβα.
Arikado Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Χαχαχαχαχα! Καταλαβα τι εννοεις εννοεις! Ναι ειναι οντως πανακριβα! Επισης κανεις που να χρησιμοποιει sd cd (το στικακι για να τρεχεις iso στο Dreamcast)? Ισως η πιο φθηνη λυση μεχρι στιγμης αν και θα ηθελα να δοκιμασω καποια πατεντα για να τα κανω να τρεχουν απο σκληρο! Αν και εχω βρει αυτο για οποιον ενδιαφερεται!
segaboy Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Χαχαχαχαχα! Καταλαβα τι εννοεις εννοεις! Ναι ειναι οντως πανακριβα! Επισης κανεις που να χρησιμοποιει sd cd (το στικακι για να τρεχεις iso στο Dreamcast)? Ισως η πιο φθηνη λυση μεχρι στιγμης αν και θα ηθελα να δοκιμασω καποια πατεντα για να τα κανω να τρεχουν απο σκληρο! Αν και εχω βρει αυτο για οποιον ενδιαφερεται! στο ελλαδισταν ναι,σου πιανουν τον μπιπ!!! κανονικοτατα.στο αμερικα και japan τα retro games kai consoles τα εχουν με το κιλο,εκει βρισκεις καλα παιχνιδακια και με 1-2 δολαρια εκτος βεβαια απο τα σπανια η ειδικες εκδοσεις που ειναι και εκει ακριβα.στην ελλαδα πολλοι σου φορτωνουν στην τιμη που τα δινουν το ταχυδρομικο κοστος εαν το παραγγελνες απο το εξωτερικο.
Daredevil Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Το πιο φθηνο everdrive για megadrive κανεις καποια ιδεα? δεν είναι το official από τον krizz παίζει όμως σχεδόν τα πάντα στα 31ε https://www.aliexpress.com/store/2385005?spm=2114.13010608.0.0.loerAm 1
Arikado Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 δεν είναι το official από τον krizz παίζει όμως σχεδόν τα πάντα στα 31ε https://www.aliexpress.com/store/2385005?spm=2114.13010608.0.0.loerAm Το εχεις? Επισης ειναι δυνατο το save feature η οχι? Κοιταζω και δε μπορω να βρω κατι!
Daredevil Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 ναι κάνει save κλπ, την έχω παραγγείλει , βασικές διαφορές δεν πρόκειται να κάνει updates γιατί τα updates έχουν kill code, ανάλογα το ver έχουν ή όχι pause button για τα master system games (στη ουσία αυτά πού δεν έχουν απλά δεν έχουν κολλήσει το button) το mega key είναι software κι όχι hardware. 1
Arikado Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 ναι κάνει save κλπ, την έχω παραγγείλει , βασικές διαφορές δεν πρόκειται να κάνει updates γιατί τα updates έχουν kill code, ανάλογα το ver έχουν ή όχι pause button για τα master system games (στη ουσία αυτά πού δεν έχουν απλά δεν έχουν κολλήσει το button) το mega key είναι software κι όχι hardware. Επειδη δε καταλαβαινω πολλα απο αυτα που λες Απλα ελληνικα?
Le Perv Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Λυστε την απορια του φιλου Arikado, να μαθουμε κι εμεις. Και να προσθεσω στο τραπεζι μια χαζη απορια που εχω? Πως ξεσκονιζετε? Ειναι πολλες οι κονσολες, πολλα τα ραφια, πολυ η σκονη. Με πουπουλα? Swiffer? Για ριξτε ιδεες.
Arikado Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Λυστε την απορια του φιλου Arikado, να μαθουμε κι εμεις. Και να προσθεσω στο τραπεζι μια χαζη απορια που εχω? Πως ξεσκονιζετε? Ειναι πολλες οι κονσολες, πολλα τα ραφια, πολυ η σκονη. Με πουπουλα? Swiffer? Για ριξτε ιδεες. Φτερου! :D 1
Arikado Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Επισης μια ακομη ερωτηση! Τη χρησιμοπειτε για τα games στο Dreamcast. Προσωπικα το κυριοτερο αντιγραφες αν και ξερω πως αδυνατιζοθν το laser μεχρι που στο τελος δε διαβαζει τπτ. Προσφατα εγινα κατοχος ενως sd adapter για το dreamcast αλλα τα πιο πολλα games ειτε δεν τρεχουν ειτε τρεχουν πολυ αργα λογο serial port και ειναι πολυ ελαχιστα εκεινα που λειτουργουν κανονικα! Περα απο το gdemu που ειναι πανακριβο ποια αλλη λυση θα προτεινατε?
Le Perv Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Φτερου! :D Χαχαχαχα! Κι εγω αυτο σκεφτομαι σα λυση. Ειμαι διπλα σε δρομο. Επισης μια ακομη ερωτηση! Τη χρησιμοπειτε για τα games στο Dreamcast. Προσωπικα το κυριοτερο αντιγραφες αν και ξερω πως αδυνατιζοθν το laser μεχρι που στο τελος δε διαβαζει τπτ. ... Περα απο το gdemu που ειναι πανακριβο ποια αλλη λυση θα προτεινατε? Επειδη εχουν γραφτει πολλα, ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ πανω στο θεμα, θα προσπαθησω να το διελευκανω οσο το δυνατον απο προσωπικη εμπειρια.Τη δικη μου γνωμη λοιπον... Παντα, ΜΑ ΠΑΝΤΑ χρησιμοποιουμε 800 MB CD. Σχεδον ολα τα παιχνιδια ειναι 700MB+. Ειναι λυπηρο, γιατι δε βρισκονται ευκολα τετοια CD ευκολα στην αγορα πλεον. Προσοχη- καποιες μαρκες αγραφων των 700ιων μπορουν να υποστηριξουν παραπανω MB απο τα προβλεπομενα. (Π.χ. τα Verbatim σε σχεση με τα TDK) Αυτο ομως δε σημαινει οτι μπορουμε να γραψουμε και να περιμενουμε να τα αναγνωριζει με ανεση το GD-drive. Ετσι λοιπον, αν δεν αναγνωριστει ενα CD 700MB, που δουλεψε πριν μιση ωρα - ανοιγοκλεινουμε το καπακι του drive - ανοιγοκλεινουμε το ρευμα στην κονσολα - με ανοιχτο καπακι και σβηστη κονσολα, περιστρεφουμε με ταχυτητα το δισκο και αναβουμε το dreamcast. Μεχρι που καποια στιγμη, απο τυχη το διαβαζει. Κι εγω αυτα εκανα τοσα χρονια. Μυαλο αργησα να βαλω. Καποια παλι παιχνιδια δεν υποστηριζουν εξοδο vga. Δεν περιμενουμε να τρεξουν με καποιο μαγικο κολπο. Παρατηρηστε κι εσεις οτι τα 800MB+ CD τα διαβαζει ανετα. Χωρις προσπαθεια. Χωρις να πειραξουμε το lazer. Σε αντιθεση με τα 700. Υ.Γ. γραφω με 16χ ταχυτητα, γιατι δεν υπαστηριζει χαμηλοτερη. Mode 2 Offset 0 Block 2336 TOC CD-XA 1
Arikado Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Χαχαχαχα! Κι εγω αυτο σκεφτομαι σα λυση. Ειμαι διπλα σε δρομο. Επειδη εχουν γραφτει πολλα, ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ πανω στο θεμα, θα προσπαθησω να το διελευκανω οσο το δυνατον απο προσωπικη εμπειρια. Τη δικη μου γνωμη λοιπον... Παντα, ΜΑ ΠΑΝΤΑ χρησιμοποιουμε 800 MB CD. Σχεδον ολα τα παιχνιδια ειναι 700MB+. Ειναι λυπηρο, γιατι δε βρισκονται ευκολα τετοια CD ευκολα στην αγορα πλεον. Προσοχη- καποιες μαρκες αγραφων των 700ιων μπορουν να υποστηριξουν παραπανω MB απο τα προβλεπομενα. (Π.χ. τα Verbatim σε σχεση με τα TDK) Αυτο ομως δε σημαινει οτι μπορουμε να γραψουμε και να περιμενουμε να τα αναγνωριζει με ανεση το GD-drive. Ετσι λοιπον, αν δεν αναγνωριστει ενα CD 700MB, που δουλεψε πριν μιση ωρα - ανοιγοκλεινουμε το καπακι του drive - ανοιγοκλεινουμε το ρευμα στην κονσολα - με ανοιχτο καπακι και σβηστη κονσολα, περιστρεφουμε με ταχυτητα το δισκο και αναβουμε το dreamcast. Μεχρι που καποια στιγμη, απο τυχη το διαβαζει. Κι εγω αυτα εκανα τοσα χρονια. Μυαλο αργησα να βαλω. Καποια παλι παιχνιδια δεν υποστηριζουν εξοδο vga. Δεν περιμενουμε να τρεξουν με καποιο μαγικο κολπο. Παρατηρηστε κι εσεις οτι τα 800MB+ CD τα διαβαζει ανετα. Χωρις προσπαθεια. Χωρις να πειραξουμε το lazer. Σε αντιθεση με τα 700. Υ.Γ. γραφω με 16χ ταχυτητα, γιατι δεν υπαστηριζει χαμηλοτερη. Mode 2 Offset 0 Block 2336 TOC CD-XA Ποσο καιρο χρησιμοποιεις το Dreamcast με αντιγραφες? Δε σου εχει βγαλει ακομα καποιο θεμα το laser?
villasg Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 ΝΑΙ Α ρε εποχες με dreamcast και Rio Hazuka .......... οποιος καταλαβε καταλαβε ............ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα