Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στη Βραζιλία πάντως κάνει θραύση ακόμα η sega! Eχει πουλήσει 8 εκατομμύρια master system και 3 εκατομμύρια mega drive μέσω της tectoy. Μέσω διαφορετικών εκδόσεων πωλούνται ακόμα και σήμερα οι 2 κονσόλες στα ράφια των καταστημάτων! Εχει χορτάσει σεγκα η βραζιλιάνικη φτωχολογιά στις φαβέλλες. Ισως καπου, καπως, καποτε να κυκλοφορήσει τη νεα της σπουδαία κονσόλα. Όλα γινονται σ' αυτή τη ζωή! 

http://www.sport-chicas.gr/el/cat-tech-games/master_system_brazil

cm7nz9cwzjptiyfgtzvr.jpg

• Απαντ. 498
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

βρε που την εχω ξαναδει? που την εχω ξαναδει?

Για την κοπελα λες?

Εγω δε ξερω. Εψαχνα για SEGA wallpaper κι επεσα πανω της.

To wallpaper δε το ανεβασα. Ειναι τυπικα μαυρο με μπλε γραμματα.

Εχω φαει τρελο σκαλωμα με τις ασιατισες τα τελευταια 10 χρονια. Τρελο ομως. Ελπιζω να μου κανει ο Θεος δωρο μια, καποια στιγμη (πριν πεθανω).

Kανενα wallpaper της προκοπης? Ας ειναι κι απο παιχνιδια. 1080ρ αναλυση.

Y.Γ. Για μαζεμενα SEGA gifs 

http://www.whipassgaming.com/genesisreviews/segalogofun_vol2.html

WVhiB3U.jpg?1

davis-cup-world-tour-1993.jpg?be1132

keith-apicary-dreamcast-2.jpg

Δημοσ.

Για την κοπελα λες?

Εγω δε ξερω. Εψαχνα για SEGA wallpaper κι επεσα πανω της.

To wallpaper δε το ανεβασα. Ειναι τυπικα μαυρο με μπλε γραμματα.

φανταζεσαι,με καθε dreamcast η κοπελα δωρο!! :devil: παντως με που την ειδα την ερωτευτικα κιολας και θελω να την παντρευτω!!θα αυτοσυστηθω ως segaboy , λετε να πιασει?
  • Like 1
Δημοσ.

φανταζεσαι,με καθε dreamcast η κοπελα δωρο!! :devil: παντως με που την ειδα την ερωτευτικα κιολας και θελω να την παντρευτω!!θα αυτοσυστηθω ως segaboy , λετε να πιασει?

H κοπελα ειναι cougar, τωρα. Ειναι διαφημιση Mega drive.

Η Sega κι οι διαφημισεις της! Παντα στα ακρα αυτη η εταιρια.

Χτες επαιζα Virtua Fighter στο Dreamcast.

Με σαπιζε στο ξυλο η CPU. Μιλαμε εφαγα ΤΟ ξυλο. Επεσα κατω απο τα γελια. Χρονια ειχα να φαω τοσο γρηγορο ξυλο.

Μετα θυμομουν τους κωλους στις διαφημισεις. Γελια.

Στο τελος αφου δεν προλαβαινα να παρω ανασα, ακουγα τα τραγουδια του παιχνιδιου, να ηρεμησω.

Ειναι ΟΛΑ midi. Μου εκανε τεραστια εντυπωση, για τοσο συγχρονο παιχνιδι.

Τεσταρα τις midi δυνατοτητες της κονσολας.

Στο saturn πιο παιχνιδι εχει midi μουσικη? Θελω να χαζεψω και μ εκεινο το μηχανημα.

• Like 1
Δημοσ.

H κοπελα ειναι cougar, τωρα. Ειναι διαφημιση Mega drive.

Η Sega κι οι διαφημισεις της! Παντα στα ακρα αυτη η εταιρια.

Χτες επαιζα Virtua Fighter στο Dreamcast.

Με σαπιζε στο ξυλο η CPU. Μιλαμε εφαγα ΤΟ ξυλο. Επεσα κατω απο τα γελια. Χρονια ειχα να φαω τοσο γρηγορο ξυλο.

Μετα θυμομουν τους κωλους στις διαφημισεις. Γελια.

Στο τελος αφου δεν προλαβαινα να παρω ανασα, ακουγα τα τραγουδια του παιχνιδιου, να ηρεμησω.

Ειναι ΟΛΑ midi. Μου εκανε τεραστια εντυπωση, για τοσο συγχρονο παιχνιδι.

Τεσταρα τις midi δυνατοτητες της κονσολας.

Στο saturn πιο παιχνιδι εχει midi μουσικη? Θελω να χαζεψω και μ εκεινο το μηχανημα.

την κοβω για μιλφαρα τωρα.το vf3 το εχω και εγω,το εχω τερματισει μια φορα με τον lau.το saturn εχει εκπληκτικα μενου μουσικης που μπορεις να μιξαρεις και να κανεις διαφορα,επισης εχει την επιλογη να δεις ενα γαματο demo οπου ουσιαστικα το κεντρικο μενου της κονσολας ειναι πιλοτηριο διαστημοπλοιου που ταξιδευει στο διαστημα [δειχνει το σκαφος και εξωτερικα].

Δημοσ.

Αααααα, πρεπει να το ελεγξω. Δεν το ηξερα.

Στο Saturn το καλυτερο ειναι που πετας το CD του παιχνιδιου στο CD player κι ακους τη μουσικη του παιχνιδιου.

Δεν υπαρχει μεγαλυτερη εξυπηρετηση.

Για τη σειρα virtua fighter, καποιοι τη θεωρουν την καλυτερη beat em up (fighter) ολων των εποχων. Τεινω να συμφωνησω. Δεν ειμαι βεβαιος.

Αν ειχε εξομοιωτη αμορτισερ στηθους, οπως τα dead or alive, king of fighters και απ' οτι βλεπω στο ps3 εχει πλεον και το Soul Calibur, δε θα υπηρχε αμφιβολια.

Λιγο πιο kinky να το εκαναν.

Τωρα τρεχω να το βρω στο ps3/ps4.

Δημοσ.

Αααααα, πρεπει να το ελεγξω. Δεν το ηξερα.

Στο Saturn το καλυτερο ειναι που πετας το CD του παιχνιδιου στο CD player κι ακους τη μουσικη του παιχνιδιου.

Δεν υπαρχει μεγαλυτερη εξυπηρετηση.

Για τη σειρα virtua fighter, καποιοι τη θεωρουν την καλυτερη beat em up (fighter) ολων των εποχων. Τεινω να συμφωνησω. Δεν ειμαι βεβαιος.

Αν ειχε εξομοιωτη αμορτισερ στηθους, οπως τα dead or alive, king of fighters και απ' οτι βλεπω στο ps3 εχει πλεον και το Soul Calibur, δε θα υπηρχε αμφιβολια.

Λιγο πιο kinky να το εκαναν.

Τωρα τρεχω να το βρω στο ps3/ps4.

τα virtua fighter εχουν ταυτοχρονα τον ποιο απλο χειρισμο με το ποιο πολυπλοκο και μεγαλο βαθος gameplay σε σχεση με τα αλλα beat em up.υπαρχει και το virtua fighter 4-evolution στο ps2 να ξερεις.το μονο κατα την γνωμη μου προβλημα που εχει η σειρα διαχρονικα ειναι οτι δεν προσθετουν καθε φορα και πολλα πραγματα.δες και τα last bronx-fighting vipers στο saturn και αυτα αξιζουν.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι, εχει απλο χειρισμο. Ειναι γρηγορο οσο μπορει για να βλεπεται κι ολας.

Εχει ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΝΟ. Το οποιο το κανει να μη μπορει ο ασχετος (σαν κι εμενα, εκατομμυρια) να καταλαβει πως δι@0λο κανεις block. Ειναι τεραστιο προβλημα να μη μπορεις να καταλαβεις πως δουλευει ο μηχανισμος του block.

Ειναι κι ο λογος που το street fighter και mortal kombat ειναι σε καθε σπιτι, σε καθε κονσολα.

Παρα πολλα κουμπια αλλα απλουστατο block. Ο ασχετος μπορει να απωθησει και τον πιο εμπειρο.

Κριμα πραγματικα.

Τωρα παιζω Street Fighter X Tekken στο ps3.

Θυμηθηκα Capcom Vs Marvel... συγκινηση.

Στην ουσια ειναι το SF4 με μηχανισμους μαχης του street fighter, αφου προσθεσουμε τους χαρακτηρες του tekken.

Το περιμενα αναποδα. Tekken με χαρακτηρες του SF. Εκει θα ηταν πρωτοτυπο.

Καλο ειναι ομως. Μ αρεσει εστω κι ετσι.

Δημοσ.

Ναι, εχει απλο χειρισμο. Ειναι γρηγορο οσο μπορει για να βλεπεται κι ολας.

Εχει ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΝΟ. Το οποιο το κανει να μη μπορει ο ασχετος (σαν κι εμενα, εκατομμυρια) να καταλαβει πως δι@0λο κανεις block. Ειναι τεραστιο προβλημα να μη μπορεις να καταλαβεις πως δουλευει ο μηχανισμος του block.

Ειναι κι ο λογος που το street fighter και mortal kombat ειναι σε καθε σπιτι, σε καθε κονσολα.

Παρα πολλα κουμπια αλλα απλουστατο block. Ο ασχετος μπορει να απωθησει και τον πιο εμπειρο.

Κριμα πραγματικα.

Τωρα παιζω Street Fighter X Tekken στο ps3.

Θυμηθηκα Capcom Vs Marvel... συγκινηση.

Στην ουσια ειναι το SF4 με μηχανισμους μαχης του street fighter, αφου προσθεσουμε τους χαρακτηρες του tekken.

Το περιμενα αναποδα. Tekken με χαρακτηρες του SF. Εκει θα ηταν πρωτοτυπο.

Καλο ειναι ομως. Μ αρεσει εστω κι ετσι.

οχι βρε συ,εχει κανονικα block. ta standar controls ειναι block,kick,punch και evade απο το vf3 και μετα.

• Like 1
Δημοσ.

οχι βρε συ,εχει κανονικα block. ta standar controls ειναι block,kick,punch και evade απο το vf3 και μετα.

Κομμενο το Street Fighter. Τελος. Με εχει επηρρεασει αρνητικα.

Θα καω στο Virtua μεχρι να το μαθω. Τσαντιστηκα.

Υ.Γ. Σκ@τ@. Μονο τα χαστουκια μπορω να μπλοκαρω.

Στο μονο που ειμαι επιτυχημενος ειναι στα evade.

Γινονται ομηρικες μαχες, τρωω ξυλο με το κοντεϊνερ.

Εσπασε η πολυθρονα απο την προσπαθεια. Χαχαχα.

Και μαμω τα παιχνιδια ειναι. Μ αρεσουν πολυ.

Δημοσ.

Κομμενο το Street Fighter. Τελος. Με εχει επηρρεασει αρνητικα.

Θα καω στο Virtua μεχρι να το μαθω. Τσαντιστηκα.

Υ.Γ. Σκ@τ@. Μονο τα χαστουκια μπορω να μπλοκαρω.

Στο μονο που ειμαι επιτυχημενος ειναι στα evade.

Γινονται ομηρικες μαχες, τρωω ξυλο με το κοντεϊνερ.

Εσπασε η πολυθρονα απο την προσπαθεια. Χαχαχα.

Και μαμω τα παιχνιδια ειναι. Μ αρεσουν πολυ.

εγω στο ps3 παιζω τωρα to fallout new vegas[gamato!!] το street fighter 4 καλο ειναι αλλα εκτος απο τα hd γραφικα ειναι μια απο τα ιδια.αν εχεις mega drive η μεσω emulator παιξε οπωσδηποτε streets of rage 1,2,3 θα με θυμηθεις.

Δημοσ.

New Vegas ενα απο τα καλυτερα παιχνιδια. Ολα τα fallout, για μενα ειναι must.

Το new vegas το σταματησα προς το τελος, που αναγκαστηκα να επιλεξω clan. Με καμια δε συμφωνουσα. Το παρατησα.

Streets of rage δεν εχω παιξει καθολου. Το φορτωνω αμεσως στον emulator. Για να δω...

Γιατι κονσολα δε με βλεπω να παιρνω.

Θελω 150 ευρω για ever drive καρτα. Δε σφαξανε.

Αν βγει κανενα mega drive mini, official, το πηρα.

Εννοειται.

Hdmi, καλο ηχο και χειριστηρια της Sega.

Απο ps3, θελω το mass effect 1. Μου λειπει απο τη σειρα.

Και αρκετα beat em ups (fighters). Εχω λιγα, 4-5 μονο. Δε ξαναπαιρνω street fighter και τις "διαφορες γευσεις" του. Με κουρασε.

Δημοσ.

New Vegas ενα απο τα καλυτερα παιχνιδια. Ολα τα fallout, για μενα ειναι must.

Το new vegas το σταματησα προς το τελος, που αναγκαστηκα να επιλεξω clan. Με καμια δε συμφωνουσα. Το παρατησα.

Streets of rage δεν εχω παιξει καθολου. Το φορτωνω αμεσως στον emulator. Για να δω...

Γιατι κονσολα δε με βλεπω να παιρνω.

Θελω 150 ευρω για ever drive καρτα. Δε σφαξανε.

Αν βγει κανενα mega drive mini, official, το πηρα.

Εννοειται.

Hdmi, καλο ηχο και χειριστηρια της Sega.

Απο ps3, θελω το mass effect 1. Μου λειπει απο τη σειρα.

Και αρκετα beat em ups (fighters). Εχω λιγα, 4-5 μονο. Δε ξαναπαιρνω street fighter και τις "διαφορες γευσεις" του. Με κουρασε.

εχω τερματισει το fallout 3 ,πολυ καλο αλλα με ξενερωσε το αποτομο και αδοξο τελος. αυτες οι επανεκδοσεις retro κονσολων για εμενα δεν πολυαξιζουν μιας και ουσιαστικα ειναι emulators [με ολα τα ενδεχομενα προβληματα που εχουν].παρε ενα αυθεντικο mega drive, δεν ειναι ιδιαιτερα ακριβο και εχουν βγει καλωδια εικονας που δειχνουν μια χαρα σε hd tv,επισης τα περισσοτερα παιχνιδια του ειναι αρκετα φτηνα.υπαρχουν και cartridges me games compilations [mega games series].εχω το mega games 2 που περιεχει τα streets of rage 1,golden axe και revenge of shinobi και μπορεις να το βρεις και στα 10- 15 ευρω μονο το cartridge.τα streets of rage τα θεωρω πολυ ανωτερα απο τα final fight και double dragon.το καλυτερο ειναι το 2 μετα το 1 και μετα κατα την γωμη μου το 3 μιλαμε τωρα για οτι καλυτερο εχει κανει  η sega στα πλαγιου scroling beat em up,βρωμοξυλο μετα μουσικης[tehno-rave].

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...