Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Mεγάλωσα από μικρός με μόνο τις κονσόλες Sega σπίτι μου(master system ,mega drive, saturn, dreamcast) και τη λατρεύω όσο καμία άλλη εταιρία, ανεξάρτητα από τον δρόμο που έχει πάρει τώρα. Θα ήθελα να ήταν τουλάχιστον όπως η Nintendo , να βγάζει τη δικιά της κονσόλα , να έχει τα δυνατά δικά της studio παραγωγής όπως είχε παλιότερα και ας μην έκανε τόσες πωλήσεις όπως το playstation ή το Χbox. 

Πάντως τώρα τελευταία έχουν αρχίσει και ανεβαίνουν πολύ τα οικονομικά της. Αν συνεχίσει έτσι δεν αποκλείεται κάποια στιγμή να δούμε hardware ξανά που θα μας κάνει να πέσουν τα δόντια και γιατί όχι και dreamcast 2, το οποίο μην εκπλαγείτε, αν βγει θα ξεκινήσει με αφετηρία τουλάχιστον 10 εκατομμύρια πωλήσεις, από ανθρώπους νοσταλγικούς όπως όλοι εμείς και θα σαρώσει! έγραψα και ένα μικρό ενημερωτικό κομμάτι για τη παρελθοντική μου λατρεία , όποιος θέλει ας το διαβάσει...

http://www.sport-chicas.gr/el/cat-tech-games/sega_economics

• Like 2
  • Απαντ. 498
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πιο πιθανό είναι να ξανακάνει Ολυμπιακούς η Ελλάδα, παρά να ξαναβγάλει κονσόλα η SEGA δυστυχώς... 1,6 δις είναι στραγάλια, όταν ένα deal με την AMD για semi-custom APU κοστίζει παραπάνω.

edit: Τώρα είδα ότι τα κέρδη είναι εκατομμύρια, όχι δις... ούτε για αστείο λοιπόν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν το δω με πιο ψυχραιμη ματια, το καλοσκεφτω, καλυτερα να μη βγαλει τιποτα. Θα κινηθει εναντιον κολοσσων, αν βγαλει. Τις κονσολες των αλλων τις εχουμε ετσι κι αλλιως. Ειναι αξιοπρεπεστατες κι αυτες.

Να βγαλει κανενα σωστο παιχνιδι στις υπαρχουσες.

Ερχεται Sonic (το καλο) το 17. Καλυτερα να σπερνει κι αυτο, οπως εσπερνε και το Generations. Αλλωστε μιλανε για Generations 2. Κι εγω απο το trailer αυτο καταλαβαινω.

Καλα θα κανει να ειναι 60fps.

Υ.Γ. Τωρα ειδα οτι ερχεται και ταινια Sonic. Παραγωγη της Sony pictures.

Επεξ/σία από Le Perv
  • Like 1
Δημοσ.

Τι κονσολαρα ειναι αυτο το Saturn, ρε παιδια?
Μηχανημα για καθαροαιμη διασκεδαση, και μονο.
Με εχει αφησει αφωνο.
Εχω μεινει *** με 3-4 παιχνιδια.

-Ultimate Mortal Kombat 3 (επαιζα το arcade, τω καιρω εκεινο)
-Sega Rally (αριστουργημα, μαλλον το καλυτερο παιχνιδι της κονσολας κι ενα απο τα καλυτερα arcade ραλακια)
-Sega touring car championship (αυτο δε το ηξερα καν, ηταν arcade? Πανδυσκολο αλλα εθιστικοτατο. Πρεπει να το συνηθισω)

Προσπαθω να τραβηξω απο το ρευμα την κονσολα και δε με αφηνει η συνειδηση μου. Σε 2-3 ωρες το πολυ την ξαναναβω για να παιξω. Κατι σα ναρκωτικο ειναι. Ανεβαζει τους χτυπους της καρδιας.
Δε θα αντεξει στα χερια μου. Θα χαλασει απ την πολυ χρηση.

Μ αρεσει τοσο πολυ που σκεφτομαι να παρω και το Ps1.
Τι να μου κανουν τα ps3 και ps4? Το σοβαρεψανε πολυ το θεμα και χαθηκε η διασκεδαση.

• Like 1
Δημοσ.

Με εχει αφησει αφωνο.

Εχω μεινει λαμακας με 3-4 παιχνιδια.

-Sega Rally (αριστουργημα, μαλλον το καλυτερο παιχνιδι της κονσολας κι ενα απο τα καλυτερα arcade ραλακια)

-Sega touring car championship (αυτο δε το ηξερα καν, ηταν arcade? Πανδυσκολο αλλα εθιστικοτατο. Πρεπει να το συνηθισω)

Προσπαθω να τραβηξω απο το ρευμα την κονσολα και δε με αφηνει η συνειδηση μου. Σε 2-3 ωρες το πολυ την ξαναναβω για να παιξω. Κατι σα ναρκωτικο ειναι. Ανεβαζει τους χτυπους της καρδιας.

Τι να μου κανουν τα ps3 και ps4? Το σοβαρεψανε πολυ το θεμα και χαθηκε η διασκεδαση.

πως σου φαινεται το ultimate mk3? εγω εχω την εντυπωση οτι εχει αρκετα bugs και glitches αλλα σε γενικες γραμμες ειναι πολυ καλο για home port. για 2d beat em up κοιτα και το street fighter alpha 2 ειναι απλα τελειο. για εμενα προσωπικα απο τα alltime αγαπημενα μου ειναι το road rash, συνδιαζει οδηγηση στα ορια,ξυλο και τρελες ροκιες [ειναι η ιδια εκδοση που ειχε βγει στο 3do].

• Like 1
Δημοσ.

Bugs στο Ultimate δεν ειδα. Ζορια που φορτωνει τα fatalities ειδα. Κολλαει την εικονα για 1-2 δευτερα. Κατα τα αλλα ειναι πολυ γρηγορο. Ετσι το θυμαμαι.

Το road rush δε το κατεβασα. Θα το κατεβασω καποια στιγμη, ξεμεινα απο CD.

Αυτο που δεν ηξερα ειναι το Fighters remix. Επος.

Εκανα λαθος ομως, που εκραξα το Daytona. Κατεβασα τη γιαπωνεζικη εκδοση. Φτιαξανε τα γραφικα και χαλασανε τα physics.

Η ευρωπαϊκη εκδοση ειναι μια χαρα. Καμια σχεση.

Οποιος ειχε την κονσολα οταν ηταν πιτσιρικας, ητανε παρα πολυ τυχερος. Τοτε εγω δεν ειχα στον ηλιο μοιρα.

Καλλιο αργα παρα ποτε.

Κανενα καλο 2D, segaboy?

Υ.Γ. με ταυλωσε σημερα το μηχανημα. Εκατσα κι εβαλα στο πισι emulator για το Sega model 2. Τιμονιερες, ηχεια....

Εγινε μαχη με τα arcade της Sega. Πορωθηκα. Συγκρινα και τα ports τους στο Saturn. Αρκετα καλες εμπειριες. Αλλο απο τα γραφικα και τα frames, δεν απογοητευει σε αισθηση. Μπραβο τους που τα καταφεραν τοσο καλα σε τοσο αδυναμο μηχανημα.

Βλεπω πολλα παραπονα για το Sega Touring Cars Championship (STCC). Και καλα οτι εχει αποτομο τιμονι στο saturn.

Το ιδιο αποτομο ειναι και στο arcade με τιμονιερα.

Σε δυσκολια δεν εχουν μεγαλη διαφορα. Και τα 2 παλουκια ειναι.

Για τα physics του οτι ειναι χαλια. Καθολου χαλια. Εχει arcade physics μοναδικα. Πολυ χειροτερα εχει το daytona. Κι ολοι το αγαπαμε. Το STCC θελει προσοχη στα γκαζια του και στο τιμονι.

Eχει και soundtracks που σου χαρασονται στο μυαλο.

Ειναι απο τα καλυτερα ραλακια της Sega. Μαζι με sega rally και daytona.

Παρεξηγημενο παιχνιδι.

Δημοσ.

Bugs στο Ultimate δεν ειδα. Ζορια που φορτωνει τα fatalities ειδα. Κολλαει την εικονα για 1-2 δευτερα. Κατα τα αλλα ειναι πολυ γρηγορο. Ετσι το θυμαμαι.

Το road rush δε το κατεβασα. Θα το κατεβασω καποια στιγμη, ξεμεινα απο CD.

Αυτο που δεν ηξερα ειναι το Fighters remix. Επος.

Εκανα λαθος ομως, που εκραξα το Daytona. Κατεβασα τη γιαπωνεζικη εκδοση. Φτιαξανε τα γραφικα και χαλασανε τα physics.

Η ευρωπαϊκη εκδοση ειναι μια χαρα. Καμια σχεση.

Οποιος ειχε την κονσολα οταν ηταν πιτσιρικας, ητανε παρα πολυ τυχερος. Τοτε εγω δεν ειχα στον ηλιο μοιρα.

Καλλιο αργα παρα ποτε.

Κανενα καλο 2D, segaboy?

Υ.Γ. με ταυλωσε σημερα το μηχανημα. Εκατσα κι εβαλα στο πισι emulator για το Sega model 2. Τιμονιερες, ηχεια....

Εγινε μαχη με τα arcade της Sega. Πορωθηκα. Συγκρινα και τα ports τους στο Saturn. Αρκετα καλες εμπειριες. Αλλο απο τα γραφικα και τα frames, δεν απογοητευει σε αισθηση. Μπραβο τους που τα καταφεραν τοσο καλα σε τοσο αδυναμο μηχανημα.

Βλεπω πολλα παραπονα για το Sega Touring Cars Championship (STCC). Και καλα οτι εχει αποτομο τιμονι στο saturn.

Το ιδιο αποτομο ειναι και στο arcade με τιμονιερα.

Σε δυσκολια δεν εχουν μεγαλη διαφορα. Και τα 2 παλουκια ειναι.

Για τα physics του οτι ειναι χαλια. Καθολου χαλια. Εχει arcade physics μοναδικα. Πολυ χειροτερα εχει το daytona. Κι ολοι το αγαπαμε. Το STCC θελει προσοχη στα γκαζια του και στο τιμονι.

Eχει και soundtracks που σου χαρασονται στο μυαλο.

Ειναι απο τα καλυτερα ραλακια της Sega. Μαζι με sega rally και daytona.,Παρεξηγημενο παιχνιδι.

umk3 σε μερικες πιστες δεν ακουγεται ο εκφωνητης, οι καινουργιες πιστες επαναλαμβανονται συνεχως για ενα μισαωρο και οι αυθεντικες εμφανιζονται μετα με την σειρα [λες και παιζει μουσικος δισκος] και η ιδια διαδικασια επαναλαμβανεται απο την αρχη,επισης σε ενα απο τα fatalities της sonia τα παιζει τελειως η οθονη. το megamix ειναι μια μιξη του virtua fighter 2 με to fighting vipers ουσιαστικα. 2d μπορω να σου προτεινω αρκετα αλλα συνηθως σου προτεινω games που εχω και ξερω σιγουρα τι παιζει με αυτα πχ αν σου αρεσουν τα puzzle action 2d rpg κοιτα το story of thor 2,gamato επισης ειναι το guardian heroes ως beat em up 2d rpg [αυτο δεν το εχω].το daytona sce ειναι σε ολα καλυτερο απο την πρωτη εκδοση εκτος ομως απο το gameplay που ειναι απλως διαφορετικο σε σχεση με το arcade και σαφως καλυτερο σε ολα απο το sega tourning cars .το τελευταιο εχει κακο frame rate ,controls ,παραμορφωση στα πολυγωνα για χατηρι της υπερβολικης εσθισης της ταχυτητας που εχει[λες και οδηγας πυραυλο].δες και το swagman ειναι isometric action puzzle adventure platform ,ειναι και απο τα ποιο ακριβα-σπανια saturn games.

Δημοσ.

Και εγω ως Sega fan θα γουσταρα παρα πολυ εαν η SEGA εβγαζε μια καινουργια κονσολα η ενα νεο φορητο. 

Επειδη ασχολουμαι πιο πολυ με το Dreamcast τα τελευταια χρονια οσον αφορα τα καινουργια παιχνιδια και το online του, σημερα ειχαμε την εκπληξη ενος παιχνιδιου που οι servers του επεστρεψαν online. Μιλαω για το Alien Front Online. 

Εδω υπαρχει ενα βιντεο οπου μπορειτε να δειτε μια ονλαιν μαχη.

Με το Dreamcast μπορειτε να συνδεθειτε ονλαιν μεσω PC-DC Server, Raspberry Pi (DreamPi)  και ΒΒΑ.

https://dreamcast.online/now/   Εδω μπορειτε να δειτε ποιος ειναι ονλαιν μεσω του raspberry.

Αλλα παιχνιδια που παιζουν ονλαιν ειναι : 

1. Phantasy Star Online / Phantasy star Online V2 NTSC/PAL

2. Planet Ring PAL

3. Quake 3 Arena NTSC/PAL

4. Maximum Pool NTSC

5. The Next Tetris : Online Edition NTSC

6. PBA Bowling 2001 NTSC

7. 4X4 Evo NTSC

8. Toy Racer PAL

www.dreamcastlive.net , www.dreamcast-talk.com Για περισσοτερα νεα περι του Dreamcast. 

Δημοσ.

Ωραιος. Σε ευχαριστω.

Το daytona το γιαπωνεζικο ειναι τοσο διαφορετικο απο το arcade, που ακολουθω διαφορετικες γραμμες σε σχεση με το αυθεντικο arcade. Σαν port ειναι παναθλιο για μενα. Το κατεστρεψαν.

Το ευρωπαϊκο εχει ακριβως το ιδιο gameplay. Ιδια physics. Ιδιες γραμμες. Στα γραφικα εχει μεγαλο προβλημα ομως.

Στο sega touring car εχει κανει λαθος η Sega που το ονομασε touring. Δεν ειναι touring.

Δινει την αισθηση οτι εχουν 1200+ αλογα τα αυτοκινητα. Ειναι και τετρακινητα.

Δεν απαιτει συνεχεια γκαζια για να εισαι γρηγορος.

Δεν πρεπει να ακουμπας το γκαζι οταν στριβεις, εχει τεραστια υποστροφη. Βολευει να drift-αρεις στη στροφη.

Ειναι ιδιοτροπο κι εθιστικο.

Ειναι κλασσικο παιχνιδι sega. Ή θα το λατρεψεις ή θα το μισησεις. Δεν υπαρχει μεση οδος.

Ολα σχεδον τα παιχνιδια της sega ειναι ετσι. Κι ο sonic θελει συνηθεια να τον αγαπησεις. Και το daytona και το sega rally 1+2 θελουν συνηθεια.

Ειναι πολυ γρηγορα, πολυ δυσκολα, πολυ απλα κι εθιστικα.

@Misokatsu64

Πως μπαινετε με το dreamcast online? Θα τρελαθω στο τελος.

Ειδα κατι πατεντες σε ενα βιντεο και μ επιασε το κεφαλι μου.

Χρειαζοταν ενα pi κι ενα χειροποιητο εξομοιωτη dialup γραμμης. Μιλαμε για καλλιτεχνιες...

Δυστυχως η υπομονη μου κι οι γνωσεις μου δε φτανουν ως εκει.

Δημοσ.

Με εχει αφησει αφωνο.

Εχω μεινει *** με 3-4 παιχνιδια.

Λοιπον επειδη και γω ειμαι λατρης του sega saturn ξεκιναμε!

Αν θες καλα games για το Saturn υπαρχουν απειρα!

ξεκινα με Panzer Dragoon 1& 2 (Rail Shooter), Panzer Dragoon Saga (RPG) Eπος!

Astal(platform με υπεροχο σχεδιασμο)

Nights into dreams, Dragon Force Srpg πολυ ιδιατερο!

Shining Fore 3 scenario 1,2,3  (τα 2-3 εχουν μεταφραστει και εχουν japan voice acting)

Resident Evil ναι η εκδοση του Saturn εχει πολλα καλουδια σε σχεση με την κοινη του PS1

Alberts Odyssey, Shinining the Holy Arc (απλα απιστευρα RPG εξισου!

Τσεκαρε το Deep Fear Survival Horror με εκπληκτικη ατμοσφαιρα, Enemy Zero εινα πολυ ιδιαιτερο Survival Horror.

Virtual On (mech heaven απλα), 

Burning Rangers, Sonic Jam (ενα compilation απο Sonic Games τσεκαρε το αξιζει πιστεψε με!)

Virtual Cop 1& 2 παιζοντε και με το controller.

Saturn Bomberman ερωτας!

Sega Ages Vol1 εχει πολλα κλασσικα games της Sega οπως Outrun κλπ

Radiant Silvergun (Shootem up)

Sega Rally Championship

Αυτα ειναι μονο μερικα απο αυτα που θα βρεις!

Υπαρχουν ακομα 10αδες games που αξιζουν για ολα τα γουστα και πααααααααααρα πολλα imports που δεν χρειαζεται και ιδιαιτερη γνωση απο japanese!

• Like 1
Δημοσ.

Saturn για τη βιτρινα. To απολυτο μηχανημα.

ηξερα οτι τα φετιχ των ιαπωνων ηταν ο γκοτζιλα και το καραοκε, τωρα ειναι και το στερεοσαταρνοκε!! :-D αν πετουσε και φωτιες και γινοταν και ρομποτ με λειζερ,νιντζα και sega genesis μαζι και ολο εγκατεστημενο σε μια σεβρολετ με καροτσα σιγουρα θα ηταν σιγουρα πατεντα του lord κarnage! :ph34r:

ηξερα οτι τα φετιχ των ιαπωνων ηταν ο γκοτζιλα και το καραοκε, τωρα ειναι και το στερεοσαταρνοκε!! :-D αν πετουσε και φωτιες και γινοταν και ρομποτ με λειζερ,νιντζα και sega genesis μαζι και ολο εγκατεστημενο σε μια σεβρολετ με καροτσα σιγουρα θα ηταν σιγουρα πατεντα του lord κarnage! :ph34r:

α! ξεχασα, να ειχε και κανουλα για να βγαζει βαρελισια μπυρα!

α! ξεχασα, να ειχε και κανουλα για να βγαζει βαρελισια μπυρα!

και dvd και full pack συνδρομητικη! με ολα αυτα θα το προτιμουσα καλυτερα και απο γκομενα! :X

• Like 1
Δημοσ.

Και μιας και πιασαμε τα τραγουδια... Βουαλα Το ΕΠΙΣΗΜΟ τραγουδι του Dreamcast  :shock:

Οh Dreamcast, Oh!

Τωρα καταλαβα γιατι απετυχε η SEGA. Τους φαγανε οι "τανες".

Aν εβλεπα αυτο το βιντεο τοτε, δεν υπηρχε περιπτωση να δωσω λεφτα στον κυριο.

Δημοσ.

Και μιας και πιασαμε τα τραγουδια... Βουαλα Το ΕΠΙΣΗΜΟ τραγουδι του Dreamcast  :shock:

Τωρα καταλαβα γιατι απετυχε η SEGA. Τους φαγανε οι "τανες".

Aν εβλεπα αυτο το βιντεο τοτε, δεν υπηρχε περιπτωση να δωσω λεφτα στον κυριο.

ιαπωνικα παρατραγουδα! ο κατμαν τους λειπει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...