Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βρηκα τσιπακι απο Αγγλια. Επειδη απαγορευεται απο τους ορους του paypal, η συναλλαγη θα γινει μεσω τραπεζης.

Πως να του πω να το στειλει?

Πως θα φτασει στα χερια μου?

DHL, ταχυδρομιο, κατι αλλο?

Δεν εχω ιδεα.

η γνωμη μου ειναι να παρεις την καινουργια καρτα που εχει βγει και μπαινει στην memory cart slot και σου επιτρεπει να παιζεις αντιγραμενα. απο οτι εχω ακουσει λογω αυτης της καρτας θα δουμε αμεσα να μειωνωνται και η απαραδεκτες υψηλες τιμες των αυθεντικων παιχνιδιων σιγα σιγα.

• Απαντ. 498
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καινουρια καρτα που εχει βγει?

Εχω μεινει ακομα στα Action Replay και στα τσιπακια.

Μιλας για everdrive, δηλ SD-card με iso?

Δωσε κανενα link.

Δημοσ.

Καινουρια καρτα που εχει βγει?

Εχω μεινει ακομα στα Action Replay και στα τσιπακια.

Μιλας για everdrive, δηλ SD-card με iso?

Δωσε κανενα link.

https://www.youtube.com/watch?v=6BH9xx4IyTw καπου διαβασα οτι εχει βγει καρτα που κανει απευθειας αυτη την δουλεια ,δηλαδη εχει μεσα λογισμικο pseudo saturn που  παρακαμπτει το verification οπως ακριβως το τσιπακι ,αλλα δεν θυμαμαι που ακριβως το ειδα.εξαιτιας αυτης της καρτας συζητιεται οτι θα αρχισουν να πεφτουν λογικα και  οι τιμες στα παιχνιδια.

Δημοσ.

Ειναι αυτο που ξερω. Οι καρτες δεν ειναι καινουριες. Ειναι 20 χρονων. Απλα τωρα τις flash-αρουν.

Αν υπαρχει κατι αλλο πιο καινουριο ομως, μετα το βιντεο του τυπου που χρησιμοποιει usb stick με isos, τοτε το συζηταμε. Αλλα το βιντεο ειναι του Ιουνιου του 2016. Πολυ νωρις για εξελιξεις.

Τελος παντων, για να μη τα πολυλογω, εχω την εντυπωση οτι το Action Replay ειναι μαπα. Δε νομιζω να αντεξει πανω απο χρονο. Ειναι κακιστης ποιοτητας.

Ειναι και πανασχημο να μενει μονιμα καρφωμενο.

Ειναι ακριβο.

Πρεπει να παρω 2, για να χω το κεφαλι μου ησυχο.

Το τσιπακι ειναι ακριβο κι αυτο, αλλα μπαινει μεσα στην κονσολα. Εξομοιωνει το ring code στο δισκακι.

Εχω την εντυπωση οτι ειναι καλυτερη επιλογη, μακροπροθεσμα.

Δεν εχει region unlocker. Δεν πειραζει. Τα patch-αρω.

Δεν εχει extra μνημη. Δε μ ενδιαφερει.

Δεν εχει backup memory. Αυτο ειναι το μονο προβλημα.

Ειναι απαραδεκτο, να υπαρχουν saturn χωρις τσιπακι. Λυπαμαι που το λεω, αλλα ετσι ειναι.

Το δικο μου ειναι ολοκαινουριο. Το εφαγε η αποθηκη. Ακομα κι οι βιδες δεν ανοιχτηκαν ποτε. Εγω το ξεπαρθενιασα.

Καθαριστηκε. Πηρα φωτογραφιες. Το ξανα-εκλεισα.

Ετοιμαζομαι να κανω την παραγγελια για τσιπακι.

Δεν παει αλλο.

Δημοσ.

Ειναι αυτο που ξερω. Οι καρτες δεν ειναι καινουριες. Ειναι 20 χρονων. Απλα τωρα τις flash-αρουν.

Αν υπαρχει κατι αλλο πιο καινουριο ομως, μετα το βιντεο του τυπου που χρησιμοποιει usb stick με isos, τοτε το συζηταμε. Αλλα το βιντεο ειναι του Ιουνιου του 2016. Πολυ νωρις για εξελιξεις.

Τελος παντων, για να μη τα πολυλογω, εχω την εντυπωση οτι το Action Replay ειναι μαπα. Δε νομιζω να αντεξει πανω απο χρονο. Ειναι κακιστης ποιοτητας.

Ειναι και πανασχημο να μενει μονιμα καρφωμενο.

Ειναι ακριβο.

Πρεπει να παρω 2, για να χω το κεφαλι μου ησυχο.

Το τσιπακι ειναι ακριβο κι αυτο, αλλα μπαινει μεσα στην κονσολα. Εξομοιωνει το ring code στο δισκακι.

Εχω την εντυπωση οτι ειναι καλυτερη επιλογη, μακροπροθεσμα.

Δεν εχει region unlocker. Δεν πειραζει. Τα patch-αρω.

Δεν εχει extra μνημη. Δε μ ενδιαφερει.

Δεν εχει backup memory. Αυτο ειναι το μονο προβλημα.

Ειναι απαραδεκτο, να υπαρχουν saturn χωρις τσιπακι. Λυπαμαι που το λεω, αλλα ετσι ειναι.

Το δικο μου ειναι ολοκαινουριο. Το εφαγε η αποθηκη. Ακομα κι οι βιδες δεν ανοιχτηκαν ποτε. Εγω το ξεπαρθενιασα.

Καθαριστηκε. Πηρα φωτογραφιες. Το ξανα-εκλεισα.

Ετοιμαζομαι να κανω την παραγγελια για τσιπακι.

Δεν παει αλλο.

εγω παντος αν μου λεγανε για τσιπαρισμενο μηχανημα δεν θα το επαιρνα γιατι σημαινει οτι εχει πειραχτει και δεν ξερεις τι θα σου τυχει.

Δημοσ.

Τι να τυχει? Ισα-ισα σημαινει οτι δεν εχει ζοριστει το cd drive. Ποτε ή ελαχιστα.

Παιρνει αξια το μηχανημα. Κοιτα ποσο πουλανε τα τσιπαρισμενα ps1 και ποσο τα ατσιπαριστα.

30 ευρω τα ατσιπαριστα.

60 ευρω τα τσιπαρισμενα.

Τα ατσιπαριστα saturn 60-80 ευρω.

Τα τσιπαρισμενα saturn... δε ξερω. Εγω θα το πουλαγα 100-120 ευρω. Αν το εβρισκα τοσο, θα τα πληρωνα ανετα.

(Αλλα δεν το πουλαω. Καλυτερα να μου κοπουν τα χερια.)

Υ.Γ. να γραψω ποιες ειναι οι πρωτες μου εντυπωσεις απο 4-5 παιχνιδια κραχτες?

- Saturn Bomberman, πολυ ωραιο. Αξιζει.

- Tomb raider (Japanese), ωραιο. Αλλα πολυ αργο λογω Pal.

- Manx TT, μετριο. Πριν 20+ χρονια μ αρεσε στο arcade. Στο saturn, μμμμ. Μπορει να μη θυμαμαι καλα.

- Sega Rally, αριστουργημα. Πολυ καλυτερο απο το Dreamcast. Παιχνιδι για oscar. Μονο τα γραφικα. Δεν πειραζει.

- Daytona Usa Circuit edition (japanese), χαλια αδιορθωτα. Καμια σχεση. Παιξτε το στο dreamcast. Eκει ειναι η arcade εμπειρια.

- Shinobi X, φανταστικο. Τα b-movie cutscenes του δινουν ακομα μεγαλυτερη αξια.

- Burning Rangers, γραφικα ωραια. Voice over πολυ καλο. Gameplay απαραδεκτο. Συγγνωμη, δεν καταλαβαινω σε ποιο κοινο απευθυνεται. Απο την sonic team περιμενα περισσοτερα. Κριμα.

Προσωπικη αποψη.

Εχω βουνο ακομα μπροστα μου.

Δημοσ.

Τι να τυχει? Ισα-ισα σημαινει οτι δεν εχει ζοριστει το cd drive. Ποτε ή ελαχιστα.

Παιρνει αξια το μηχανημα. Κοιτα ποσο πουλανε τα τσιπαρισμενα ps1 και ποσο τα ατσιπαριστα.

30 ευρω τα ατσιπαριστα.

60 ευρω τα τσιπαρισμενα.

Τα ατσιπαριστα saturn 60-80 ευρω.

Τα τσιπαρισμενα saturn... δε ξερω. Εγω θα το πουλαγα 100-120 ευρω. Αν το εβρισκα τοσο, θα τα πληρωνα ανετα.

(Αλλα δεν το πουλαω. Καλυτερα να μου κοπουν τα χερια.)

Υ.Γ. να γραψω ποιες ειναι οι πρωτες μου εντυπωσεις απο 4-5 παιχνιδια κραχτες?

- Saturn Bomberman, πολυ ωραιο. Αξιζει.

- Tomb raider (Japanese), ωραιο. Αλλα πολυ αργο λογω Pal.

- Manx TT, μετριο. Πριν 20+ χρονια μ αρεσε στο arcade. Στο saturn, μμμμ. Μπορει να μη θυμαμαι καλα.

- Sega Rally, αριστουργημα. Πολυ καλυτερο απο το Dreamcast. Παιχνιδι για oscar. Μονο τα γραφικα. Δεν πειραζει.

- Daytona Usa Circuit edition (japanese), χαλια αδιορθωτα. Καμια σχεση. Παιξτε το στο dreamcast. Eκει ειναι η arcade εμπειρια.

- Shinobi X, φανταστικο. Τα b-movie cutscenes του δινουν ακομα μεγαλυτερη αξια.

- Burning Rangers, γραφικα ωραια. Voice over πολυ καλο. Gameplay απαραδεκτο. Συγγνωμη, δεν καταλαβαινω σε ποιο κοινο απευθυνεται. Απο την sonic team περιμενα περισσοτερα. Κριμα.

Προσωπικη αποψη.

Εχω βουνο ακομα μπροστα μου.

σου προτεινω να τσεκαρεις-virtua fighter 1,2-fighting vipers-last bronx-street fighter alpha 2-road rash-exhumed-quake-duke nukem 3d-nights-virtua on-worldwide soccer 97,98-ultimate mortal kombat 3-puzzle fighter 2-story of thor 2-gun griffon-atlantis-discworld 2-die hard trilogy-alien trilogy-magic carpet-wipe out 2097-cyber speedway-grid runner-tohshinden ura-soviet strike-thunderhawk 2-sky target-crusader no remorse-primal rage-space hulk-amok-adretti racing.  τα παραπανω τα εχω κιολας οπως και τα tomb raider-daytona sce-manx tt-sega rally. τωρα γουστα ειναι αυτα πχ το sky target εχει μετριοτατα γραφικα στο saturn κα στην αρχη απογοητευει αλλα μου αρεσει το arcade gameplay που εχει κτλ. να ξερεις παντος οτι εφοσον εχει συνηθισει το ματι σου τα γραφικα ποιο συνχρονων παιχνιδιων οπως επισης και τους χειρισμους,τα παιχνιδια στο saturn μπορει να σου ξινισουν στην αρχη.

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ. Θα τα τσεκαρω. Δε μ ενδιαφερουν τα γραφικα. Αν κι η ρετριλα στα γραφικα του μ αρεσουν πολυ. Γι αυτο το πηρα. Το παλιο gameplay το εχω ζησει. Δε με ξενιζει.

Ο

Εχω ενα προβλημα με την κονσολα. Ηρθε με scart, να ναι καλα το παλικαρι. Στον ηχο ομως εχω ηλεκτρονικο θορυβο, αρκετο. Αλλαξα θεση στην κονσολα. Περασα τα καλωδια απο αλλου. Δε μπορω να το μειωσω.

Να ανησυχω? Ειναι κοινο προβλημα?

Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ. Θα τα τσεκαρω. Δε μ ενδιαφερουν τα γραφικα. Αν κι η ρετριλα στα γραφικα του μ αρεσουν πολυ. Γι αυτο το πηρα. Το παλιο gameplay το εχω ζησει. Δε με ξενιζει.

Ο

Εχω ενα προβλημα με την κονσολα. Ηρθε με scart, να ναι καλα το παλικαρι. Στον ηχο ομως εχω ηλεκτρονικο θορυβο, αρκετο. Αλλαξα θεση στην κονσολα. Περασα τα καλωδια απο αλλου. Δε μπορω να το μειωσω.

Να ανησυχω? Ειναι κοινο προβλημα?

ναι το κανει και εμενα κυριως στα μενου της κονσολας και θελει να το βγαλεις και βαλεις παλι μεχρι να το διορθωσεις. γενικα εχω ξανακουσει για τετοια θεματα στο σκαρτ καλωδιο του saturn.το δικο μου μαλιστα απο την αρχη που το πηρα δειχνει την εικονα λιγο ποιο αριστερα απο το κανονικο.αν σου κανει flickering και περιεργα χρωματα στην εικονα το σκαρτ θελει καθαρισμα με λιγο λαδακι για ηλεκρονικες επαφες.επισης για να κανεις save στα παιχνιδια το μηχανημα στηριζει battery save[ παιρνει μπαταρια ιδια με αυτες των game cartridges] και δεν χρειαζεσαι αμεσα καρτα μνημης.

Δημοσ.

Κι εμενα ακριβως το ιδιο κανει. Δειχνει την εικονα λιγο πιο αριστερα.

Flickering δεν εχω.

Ο ηχος εχει περισσοτερο θορυβο οταν ασπριζει η οθονη, γινονται εκρηξεις.

Αν βρω καλωδιο rf/component (πως το λενε?), το πηρα. Δεν ειναι φτιαγμενη η κονσολα για scart. Θα χασει ομως σε χρωματα και ποιοτητα ηχου.

Και το dreamcast δεν ειναι φτιαγμενο για vga. Εχει λαθος αναλογια η εικονα. Πολυ ιδιοτροπο μηχανημα στην εικονα του.

Το καταργησα κι αυτο.

Τωρα πρεπει να συνηθισω τη θολουρα.

Δημοσ.

Κι εμενα ακριβως το ιδιο κανει. Δειχνει την εικονα λιγο πιο αριστερα.

Flickering δεν εχω.

Ο ηχος εχει περισσοτερο θορυβο οταν ασπριζει η οθονη, γινονται εκρηξεις.

Αν βρω καλωδιο rf/component (πως το λενε?), το πηρα. Δεν ειναι φτιαγμενη η κονσολα για scart. Θα χασει ομως σε χρωματα και ποιοτητα ηχου.

Και το dreamcast δεν ειναι φτιαγμενο για vga. Εχει λαθος αναλογια η εικονα. Πολυ ιδιοτροπο μηχανημα στην εικονα του.

Το καταργησα κι αυτο.

Τωρα πρεπει να συνηθισω τη θολουρα.

παντως εκτος τα μικροπροβληματα που αναφεραμε το saturn με το scart καλωδιο του εχει crystal clear ποιοτητα εικονας ακομα και σε hd tv.

Δημοσ.

Χμμ, δε μπορω να αποφασισω αν ειναι καλυτερα ή οχι. Εχει τα καλα του, εχει και τα κακα.

Θα μιλησω μονο για το dreamcast, που ειχα δυνατοτητα επιλογης. Εξαρταται απο το παιχνιδι.

Υπαρχουν στιγμες που βοηθα η θολουρα. Πχ στα beat em up της capcom εχει καλυτερη εικονα το rf.

Στα ραλακια ομως ειναι προβλημα μεγαλο. Εκει ειναι πολυ καλυτερο το vga.

Για το saturn, χωρις να εχω δει, υποθετω οτι θα ηταν προτιμοτερο το rf για τα περισσοτερα παιχνιδια.

Καπου θα βρω ενα. Ολοι το πετανε, εγω θα το παρω. :)

Δημοσ.

Χμμ, δε μπορω να αποφασισω αν ειναι καλυτερα ή οχι. Εχει τα καλα του, εχει και τα κακα.

Θα μιλησω μονο για το dreamcast, που ειχα δυνατοτητα επιλογης. Εξαρταται απο το παιχνιδι.

Υπαρχουν στιγμες που βοηθα η θολουρα. Πχ στα beat em up της capcom εχει καλυτερη εικονα το rf.

Στα ραλακια ομως ειναι προβλημα μεγαλο. Εκει ειναι πολυ καλυτερο το vga.

Για το saturn, χωρις να εχω δει, υποθετω οτι θα ηταν προτιμοτερο το rf για τα περισσοτερα παιχνιδια.

Καπου θα βρω ενα. Ολοι το πετανε, εγω θα το παρω. :)

με το rf το μονο που θα καταφερεις ειναι να γινει λιγοτερο εμφανες το αντιεσθητικο εφε πλεγματος που χρησιμοποιει το saturn αντι διαφανειων στα περισσοτερα παιχνιδια.

Δημοσ.

Φιλε μου αγορασε το AR 4-1 για το Saturn δε παθαινει απολυτος τπτ!Ενα χρονο το εχω σχεδον και παιζει τα παντα ανεξαρτητα απο Region κλπ.

Επισης κυκλοφορησαν μετα το 2006 γτ δεν official licenced την Sega.

Αυτο που θελεις ειναι να δεις αυτο!

Μη κανεις το λαθος και ξοδειψεις πολλα χρηματα σε γνησια games καθως οι πιο καλη τιτλοι ειναι πανακριβοι!

το AR ειναι μια πολυ καλη αγορα και απολαμβανεις ακομα καλυτερα τιτλους που ειναι στην κυριολεξια διαμαντια!

Edit:Συγνωμη δεν ειδα πως ηταν ηδη τσιπαρισμενο!

Καλο Gaming! ^_^

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν προλαβα ακομα να το τσιπαρω. :)

1. Το μαγαζι το βρηκα. Τσεκ.

2. Το τσιπακι το βρηκα. Τσεκ.

3. Συνεννοηθηκαμε μεσω mail. Τσεκ

Μενει να πεταχτω στην τραπεζα να πληρωσω, απο την μερια μου.

Εχει ο καλλιτεχνης και Action Replay. Αλλα δε το εμπιστευομαι καθολου, προσωπικα. Ναι ειναι εξυπηρετηση. Αλλα διαβασα πολλα κουλα για δαυτο. Και για τσιπακια διαβασα, αλλα οχι σε τετοιο ποσοστο.

Αυτο που μ αρεσει στο τσιπ (modchip V3) ειναι οτι μπορω να το κρυψω, ερχεται με καλωδιο-ταινια. Μονο 1 κολληση για 5 βολτ.

Γινεται χαμος με τα action replay. Το ξερω. Ολοι με τετοια ειναι.

Επεξ/σία από Le Perv

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...