x.ristos1980 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 το αυθεντικο τροφοδοτικο του snes ειναι 9-9,4v και 1.3Α λογικα δεν κανει? το mega drive απαιτει 10v 1.2A. ειναι και ac. επισης απο που μπορω να βρω ενα αρκετα καλο τροφοδοτικο για το mega drive 1 και καλυτερο καλωδιο εικονας απο το απλο rf και για τα δυο μοντελα mega drive , αθηνα οχι εξωτερικο και ποσο περιπου κοστιζουν αν ξερεις. ρωτα μια στο console club.2102810019.ειμαι χρονια πελατης και απ οσο ξεφω εχουν σχεδον τα παντα
Le Perv Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Το ξαναλεω για να εμπεδωθει καλυτερα. Τεραστια προσοχη με τα τροφοδοτικα. Δεν ειναι μονο τα μπερ και τα βολτ. Ειναι κι η πολικοτητα. Κυκλοφορει ενα μοντελ 2 στις αγγελιες, καμμενο. Ο κατοχος δε ξερει τι εχει και δεν αναβει. Αλλα εχει φωτο με ΜΗ γνησιο τροφοδοτικο. Τι να πεις? Μιλαμε για επιδημια. Παρα πολλα καμμενα. Εξαφανιζονται σιγα-σιγα. 1
segaboy Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 ρωτα μια στο console club.2102810019.ειμαι χρονια πελατης και απ οσο ξεφω εχουν σχεδον τα παντα και εγω ειμαι χρονια πελατης στο συγκεκριμενο μαγαζι. το προβλημα ειναι πολλες φορες δεν υπαρχει αυτο που ζητας και στο παραγγελνουν απο το εξωτερικο.ειναι το ποιο πληρες καταστημα και το ποιο σοβαρο στην αγορα και ιδιως σε θεματα εξυπηρετησης ειναι αριστοι οταν πας αλλα σε θεματα καλωδιων ανταλακτικων και γενικοτερα παρελκομενων retro κονσολων εχουν αρκετες ελειψεις οπως και ολοι στην ελλαδα.την επομενη φορα παντως που θα παω θα τους ρωτησω αν υπαρχει τιποτα. Το ξαναλεω για να εμπεδωθει καλυτερα. Τεραστια προσοχη με τα τροφοδοτικα. Δεν ειναι μονο τα μπερ και τα βολτ. Ειναι κι η πολικοτητα. Κυκλοφορει ενα μοντελ 2 στις αγγελιες, καμμενο. Ο κατοχος δε ξερει τι εχει και δεν αναβει. Αλλα εχει φωτο με ΜΗ γνησιο τροφοδοτικο. Τι να πεις? Μιλαμε για επιδημια. Παρα πολλα καμμενα. Εξαφανιζονται σιγα-σιγα. εγω δοκιμασα για λιγο το τροφοδοτικο του snes στο mega drive ,εχει προδιαγραφες μεσα στα πλαισια λειτουργιας του mega drive ,για την πολικοτητα μονο δεν ειμαι σιγουρος.το αποτελεσμα ηταν να μην μπορει το mega drive να πιασει σημα ακομη και με την ανιχνευση καναλιων,μολις εβαλα το τροφοδοτικο που εχω για το md επαιξε κατευθειαν. μια ερωτηση πως μπορω να ανεβασω στην συζητηση φωτο που εχω αποθηκευμενη χωρις url
keropi Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 ^ το τροφοδοτικό του SNES είναι AC και όχι DC - οπότε το megadrive δεν πρόκειται να παίξει με αυτό. (τo SNES παίζει και με DC psu)
segaboy Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 ^ το τροφοδοτικό του SNES είναι AC και όχι DC - οπότε το megadrive δεν πρόκειται να παίξει με αυτό. (τo SNES παίζει και με DC psu) ολα τα pal εναι ac ,τα αμερικανικα ειναι dc νομιζω,διαφορετικα θα το ειχα καψει. ολα τα pal εναι ac ,τα αμερικανικα ειναι dc νομιζω,διαφορετικα θα το ειχα καψει. Site: ολα τα pal εναι ac ,τα αμερικανικα ειναι dc νομιζω,διαφορετικα θα το ειχα καψει. Site: http://AC'>http://AC adaptor - Sega Retro http://segaretro.org/AC_adaptor'>http://segaretro.org/AC_adaptor ολα τα pal εναι ac ,τα αμερικανικα ειναι dc νομιζω,διαφορετικα θα το ειχα καψει. Site: http://AC adaptor - Sega Retro http://segaretro.org/AC_adaptor προσπαθω να ανεβασω την φωτο για το ιμιτασιον τροφοδοτικο που εχω για το md για να μου πειτε την γνωμη σας αλλα δεν μου την βγαζει [θελει url και εγω την εβγαλα με το tablet].
keropi Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Βασικά και τα PAL SNES μια χαρά παίζουν με ένα DC 9v/1.3+ amperes psu - το μηχάνημα έχει rectifier μέσα και ούτως ή άλλως DC το κάνει το ρεύμα που δέχεται και το στέλνει σε ένα 7805 για να γίνει 5volt και να δουλέψει το σύστημα... Τώρα γιατί στην Ευρώπη η Ν έδωσε AC psu δεν γνωρίζω. Η πολικότητα DC δεν παίζει ρόλο στο SNES (rectifier) αλλά στο megadrive παίζει: θέλει το (+) εξωτερικά και το (-) εσωτερικά στο βύσμα , το αντίθετο από το συνήθες σήμερα.
Le Perv Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Ειχα να κοιμηθω 1 εβδομαδα απο την αγωνια. Περιμενα οπως τα πιτσιρικια τον Αϊ- Bill. Σημερα ομως εγινα πατερας. Πηρα τον "Κρονο"! Εφτασε. Δε μπορω να το πιστεψω. Κοντευω να Ηεστω απ τη χαρα μου. Καλοριζικος και καλοταξιδος να ειναι. Ετσι. Γιατι ενα SEGA δεν ειναι ποτε αρκετο. Εδω ειναι Ξεκιναω προπονηση. 2
segaboy Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Ειχα να κοιμηθω 1 εβδομαδα απο την αγωνια. Περιμενα οπως τα πιτσιρικια τον Αϊ- Bill. Σημερα ομως εγινα πατερας. Πηρα τον "Κρονο"! Εφτασε. Δε μπορω να το πιστεψω. Κοντευω να Ηεστω απ τη χαρα μου. Καλοριζικος και καλοταξιδος να ειναι. Ετσι. Γιατι ενα SEGA δεν ειναι ποτε αρκετο. Εδω ειναι Kronos.jpg Ξεκιναω προπονηση. SegataPunching.gif αντε καλοπαιχνιδο!
Le Perv Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Να σται καλα παιδια. Ακομα χαρουμενος ειμαι! Δακρυσα απο χαρα, πριν. Αν και ηρθε ξεβρακωτο. Ενα χειριστηριο (model 2) κι ενα demo disk, φορτωμενο με nights, "πανθηρα-δρακο" και κατι αλλα... Δε με χαλασε. Σχεδον καινουριο. Ελαχιστες γρατσουνιες (μονο με μικροσκοπιο) και αρκετη σκονη. Δε το δοκιμασα ακομα αν εχει τσιπακι. Μ αρεσει παρα πολυ. Τρελενομαι. Περισσοτερο απο το dreamcast. Πολυ περισσοτερο. Μονο να ειχα το πρωτο μοντελο.... Δεν πειραζει. Αυτο ειναι σαν καινουριο. Ψαχνομουνα εβδομαδες για mega drive. Ψαχτηκα παρα πολυ. Κατεληξα να ψαχνω μονο για το πρωτο, αυτο που λεει "high definition". Ματαια. Πουθενα. Πετυχα το saturn ομως. Δε τρελαθηκα γιατι δεν ηξερα τιποτα για την κονσολα. Εκατσε ομως. Και μεχρι να ερθει, χαζεψα με την ιστορια της και τα παιχνιδια. Αυτο που με καιει, τωρα πια, ειναι αν ειναι καλυτερο σε παιχνιδια απο το dreamcast. Στα beat em up το dreamcast το σκιζει τον "πατερα" του. Στα υπολοιπα ομως θα γινει μαχη στηθος με στηθος. Αν και μαλλον το saturn θα κερδισει τελικα. Ναι, ειναι υβρης αυτο που λεω, αλλα μαλλον θα επαληθευτω. Για να δουμε. Απιστευτη κατασκευαστικα. Το χειριστηριο ειναι θεϊκο. Μια φορα το επιασα προ 20ετιας και το ξεχασα. Υ.Γ. το dreamcast επρεπε να το πει Saturn 2, η μαμα Sega. Τι να πω? Σφαλμα. Τι θα πει dreamcast? Τωρα το συνηθισαμε βεβαια, αλλα....
segaboy Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Να σται καλα παιδια. Ακομα χαρουμενος ειμαι! Δακρυσα απο χαρα, πριν. Αν και ηρθε ξεβρακωτο. Ενα χειριστηριο (model 2) κι ενα demo disk, φορτωμενο με nights, "πανθηρα-δρακο" και κατι αλλα... Δε με χαλασε. Σχεδον καινουριο. Ελαχιστες γρατσουνιες (μονο με μικροσκοπιο) και αρκετη σκονη. Δε το δοκιμασα ακομα αν εχει τσιπακι. Μ αρεσει παρα πολυ. Τρελενομαι. Περισσοτερο απο το dreamcast. Πολυ περισσοτερο. Μονο να ειχα το πρωτο μοντελο.... Δεν πειραζει. Αυτο ειναι σαν καινουριο. Ψαχνομουνα εβδομαδες για mega drive. Ψαχτηκα παρα πολυ. Κατεληξα να ψαχνω μονο για το πρωτο, αυτο που λεει "high definition". Ματαια. Πουθενα. Πετυχα το saturn ομως. Δε τρελαθηκα γιατι δεν ηξερα τιποτα για την κονσολα. Εκατσε ομως. Και μεχρι να ερθει, χαζεψα με την ιστορια της και τα παιχνιδια. Αυτο που με καιει, τωρα πια, ειναι αν ειναι καλυτερο σε παιχνιδια απο το dreamcast. Στα beat em up το dreamcast το σκιζει τον "πατερα" του. Στα υπολοιπα ομως θα γινει μαχη στηθος με στηθος. Αν και μαλλον το saturn θα κερδισει τελικα. Ναι, ειναι υβρης αυτο που λεω, αλλα μαλλον θα επαληθευτω. Για να δουμε. Απιστευτη κατασκευαστικα. Το χειριστηριο ειναι θεϊκο. Μια φορα το επιασα προ 20ετιας και το ξεχασα. Υ.Γ. το dreamcast επρεπε να το πει Saturn 2, η μαμα Sega. Τι να πω? Σφαλμα. Τι θα πει dreamcast? Τωρα το συνηθισαμε βεβαια, αλλα.... κατασκευαστικα ειναι πολυ καλυτερο απο τις περισσοτερες κονσολες ,οχι μονο απο το dreamcast [το παιδι του].αν βαλεις και τα παιχνιδια που κυκλοφορισαν ιαπωνια το saturn εχει απιστευτη γκαμα τιτλων καλυτερη του dreamcast σε ορισμενα ειδη.αν θες μπορω να σου προτεινω ενα σωρο καλα παιχνιδακια για το μηχανημα που μπορει να μην τα εχεις ξανακουσει.απο τα demo βεβαια εχεις παρει μια γευση τη μπορει να κανει το μηχανημα.αν ενδιαφερεσαι για mega drive μη καθεσαι να περιμενεις για hd model,δυσκολα θα βρεις και θα το χρυσοπληρωσεις, παρε ενα οποιοδηποτε model 1 δεν υπαρχει ιδιαιτερη διαφορα. και το model 2 καλο ειναι ,εχει λιγο χειροτερο ηχο αλλα δυσκολα θα το καταλαβεις και ειναι φθηνοτερο.το model 3 ξεχνα το ειναι το χειροτερο ,εκτος αν εισαι φανατικος συλλεκτης. κατασκευαστικα ειναι πολυ καλυτερο απο τις περισσοτερες κονσολες ,οχι μονο απο το dreamcast [το παιδι του].αν βαλεις και τα παιχνιδια που κυκλοφορισαν ιαπωνια το saturn εχει απιστευτη γκαμα τιτλων καλυτερη του dreamcast σε ορισμενα ειδη.αν θες μπορω να σου προτεινω ενα σωρο καλα παιχνιδακια για το μηχανημα που μπορει να μην τα εχεις ξανακουσει.απο τα demo βεβαια εχεις παρει μια γευση τη μπορει να κανει το μηχανημα.αν ενδιαφερεσαι για mega drive μη καθεσαι να περιμενεις για hd model,δυσκολα θα βρεις και θα το χρυσοπληρωσεις, παρε ενα οποιοδηποτε model 1 δεν υπαρχει ιδιαιτερη διαφορα. και το model 2 καλο ειναι ,εχει λιγο χειροτερο ηχο αλλα δυσκολα θα το καταλαβεις και ειναι φθηνοτερο.το model 3 ξεχνα το ειναι το χειροτερο ,εκτος αν εισαι φανατικος συλλεκτης. για το χειριστηριο του saturn με επαληθευσες και εσυ οτι ειναι εκπληκτικο.
Le Perv Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Το mega drive το θελω για τον ηχο. Εχω κολλησει με τον ηχο της κονσολας. Αν παρω οτιδηποτε λιγοτερο, θα το μετανιωσω. Εχεις δικιο ομως. Θα το χρυσοπληρωσω και δε ξερω αν αξιζει κι ο κοπος. Ολα αυτα για ενα YAMAHA τσιπακι. Καποιοι τα πειραζουν για να βγαλουν τον ιδιο ηχο. Αλλα δε θελω να βαλω χερι. Εβαλα χερι στο Dreamcast και κοντεψα να το καψω. Ξεκολλησαν οι χαλκοι απο το motherboard. Μιλαμε πηγα να πεθανω απο τη στεναχωρια. Ευτυχως τωρα δουλευει αριστα. Θα παρω κι αλλο ενα για backup. Τουλαχιστον ηρεμησα τωρα με το Saturn. Εχει πολυ καλο ηχο. Μ αρεσει. Yamaha? Πιθανον
segaboy Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Το mega drive το θελω για τον ηχο. Εχω κολλησει με τον ηχο της κονσολας. Αν παρω οτιδηποτε λιγοτερο, θα το μετανιωσω. Εχεις δικιο ομως. Θα το χρυσοπληρωσω και δε ξερω αν αξιζει κι ο κοπος. Ολα αυτα για ενα YAMAHA τσιπακι. Καποιοι τα πειραζουν για να βγαλουν τον ιδιο ηχο. Αλλα δε θελω να βαλω χερι. Εβαλα χερι στο Dreamcast και κοντεψα να το καψω. Ξεκολλησαν οι χαλκοι απο το motherboard. Μιλαμε πηγα να πεθανω απο τη στεναχωρια. Ευτυχως τωρα δουλευει αριστα. Θα παρω κι αλλο ενα για backup. Τουλαχιστον ηρεμησα τωρα με το Saturn. Εχει πολυ καλο ηχο. Μ αρεσει. Yamaha? Πιθανον το hd με το κοινο mega drive 1 εχουν τον ιδιο ηχο, στην ποιοτητα της rf εικονας ενδεχεται να εχει μικρη διαφορα . το hd με το κοινο mega drive 1 εχουν τον ιδιο ηχο, στην ποιοτητα της rf εικονας ενδεχεται να εχει μικρη διαφορα . στην πραγματικοτητα η κυρια διαφορα που εχει το mega drive 1 σε σχεση με το model 2 ειναι οτι το δευτερο δεν υποστηριζει στερεο ηχο ,δηλαδη ακουστικα.
Le Perv Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Εεεε? Λες? Γιατι διαβαζα οτι το "model 1 High Definition", εχει yamaha τσιπακι και stereo ηχο. Το "model 1 σκετο" δεν εχει yamaha τσιπ και mono ηχο. Απο εκει και περα το χαος. Με το model 2 και μετα, εννοω. Υπαρχει διαφορα και στην ποιοτητα. Μαλλον εκαναν λαθος, ε? Για να ψαχτω περισσοτερο.... Υ.Γ. η εικονα δε με ενδιαφερει. Δε ψαχνω "τριχες".
segaboy Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Εεεε? Λες? Γιατι διαβαζα οτι το "model 1 High Definition", εχει yamaha τσιπακι και stereo ηχο. Το "model 1 σκετο" δεν εχει yamaha τσιπ και mono ηχο. Απο εκει και περα το χαος. Με το model 2 και μετα, εννοω. Υπαρχει διαφορα και στην ποιοτητα. Μαλλον εκαναν λαθος, ε? Για να ψαχτω περισσοτερο.... Υ.Γ. η εικονα δε με ενδιαφερει. Δε ψαχνω "τριχες". http://www.sega-16.com/forum/showthread.php?7796-GUIDE-Telling-apart-good-Genesis-1s-and-Genesis-2s-from-bad-ones http://www.sega-16.com/forum/showthread.php?7796-GUIDE-Telling-apart-good-Genesis-1s-and-Genesis-2s-from-bad-ones ουσιαστικα ολα τα model 1 εχουν την ιδια ποιοτητα ηχου και επομενως sound chip ,τα high definition εχουν μια εξτρα βιντεο θυρα για καλυτερης ποιοτητας εικονα με το αναλογο βεβαια καλωδιο. 1
Le Perv Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Βρηκα τσιπακι απο Αγγλια. Επειδη απαγορευεται απο τους ορους του paypal, η συναλλαγη θα γινει μεσω τραπεζης. Πως να του πω να το στειλει? Πως θα φτασει στα χερια μου? DHL, ταχυδρομιο, κατι αλλο? Δεν εχω ιδεα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα