Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω δεν ξαναπαιζω το Shenmue. To 2ο δε το εχω παιξει καν. Κι ομως.

Αν δε βγει το 3ο και να με διαβεβαιωσουν οτι τελειωνει την ιστορια, εγω δε πλησιαζω. Με τον αλητη τον Suzuki, μας αφησε στη μεση τα τελευταια 16 χρονια.

Μονος του να το εφτιαχνε στο υπογειο του, θα το ειχε τελειωσει μεχρι τωρα.

Ειναι και παιχνιδι που δε ξερω αν παιζεται πλεον απο τεχνολογικης αποψης. Απο σεναριο σκιζει παντως.

Arikado, που το βρηκες? Στειλε pm αν ειναι μαγαζι. Δε ξερω αν επιτρεπεται στο φορουμ.

Φιλε μου απο αγγελια που εβαλα στο fb σε διαφορα gaming sell groups.ενας τυπος το πηρε για εκεινον κ με ρωτησε εαν θελω να παρει ενα και γι μενα.

Απο εκει και μετα θυμαμαι να το εχει στο ebw.

Κοιτα και για αγγελιες εδω καπου το ειχε παρει το ματι μου εδω και καιρο.

Επισης δοκιμασε και εσυ fb δν εχεις να χασεις κατι.

Επισης εχω και stick για το dc αλλα πολλα games δν παιζουν η κολλανε αφανταστα!

Πιστευω πως το dreamcast ειναι ισως η πιο παρεξηγημενη κονσολα ever!

Σκεφτηκα για τα γνησια να τα παω στα seven και να δοκιμασω το μηχανημα που σβηνει τις γρατσουνιες.

Εκει θα καταλαβω πραγματικα σε τι κατασταση βρισκετε η κονσολα πιστευω.

• Like 1
  • Απαντ. 498
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πιστευω πως το dreamcast ειναι ισως η πιο παρεξηγημενη κονσολα ever!

Σκεφτηκα για τα γνησια να τα παω στα seven και να δοκιμασω το μηχανημα που σβηνει τις γρατσουνιες.

Εκει θα καταλαβω πραγματικα σε τι κατασταση βρισκετε η κονσολα πιστευω.

Ένα Maken X remake ή sequel μαζί με όλα τα δυνατά χαρτιά του Dreamcast δεν θα με χάλαγε καθόλου.

• Like 1
Δημοσ.

Σημερα ηρθε πακετο. Το χειριστηριο, η μνημη και το rumble pack. Το βαζω να το δοκιμασω και κοιταξτε τι βλεπω...

Πλακα μου κανουν? Σε μενα σφαγμενος πιγκουινος? Γιατι? Ειμαι fan.

Πως βγαζω αυτη την υβρη? Πως το εβαλαν? Απορω.

Heeelp!

post-407839-0-42213500-1476743201_thumb.jpg

Δημοσ.

ειδου η νεα πρακτικοτατη υπερκονσολα της sega ,μεταμορφωνεται και σε 3 μικροτερες κονσολες,ουτε τρανσφορμερ να αταν! τετοια τεχνολογια θα κανουμε αιωνες τα ξαναδουμε! η ιδανικη επιλογη για οποιον εχει περισευομενα καλωδια,μετασχηματιστες και πολυμπριζα και δεν ξερει τι να τα κανει  :-D DSCN1465.jpg

• Like 3
Δημοσ.

ειδου η νεα πρακτικοτατη υπερκονσολα της sega ,μεταμορφωνεται και σε 3 μικροτερες κονσολες,ουτε τρανσφορμερ να αταν! τετοια τεχνολογια θα κανουμε αιωνες τα ξαναδουμε! η ιδανικη επιλογη για οποιον εχει περισευομενα καλωδια,μετασχηματιστες και πολυμπριζα και δεν ξερει τι να τα κανει  :-D DSCN1465.jpg

^ Γατάκι!

https://www.google.gr/search?q=mega+drive+tower&newwindow=1&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjI0uvX0eTPAhVBHRQKHZJ2DoEQ_AUICCgB&biw=1536&bih=760

Τι PS4 Pro και Scorpio... :D

• Like 1
Δημοσ.

σκεφτηκα να αυτοσαρκαστουμε και λιγο :-) τι pc αναβαθμιση και  :X εεςς!!! ειδου!! με καθε μανιταρι διπλασιαζεις την ισχυ του συστηματος στο διενεκες! http://smg.photobucket.com/user/dbsnooper/media/TowerofSega2.jpg.html

Δημοσ.

Eδω παιζω Shenmue.... Διπλο. Γατακια. 

post-407839-0-78556900-1476812786_thumb.jpg

Κι οταν θελω να γυμναστω, καρφωνω vmu και runble pack στο χειριστηριο του Dreamcast.

Y.Γ. Για το mega drive το τρανφορμερ, υπαρχει τροφοδοτικο που δινει σε ολες τις φετες ρευμα. Προσφατο ειναι, λυνει χερια και πριζες.

Βρε segaboy, τι ειναι αυτο με τις υπερυθρες? Ασυρματο gamepad?

Δημοσ.

Eδω παιζω Shenmue.... Διπλο. Γατακια. 

attachicon.gif20161017_165026.jpg

Κι οταν θελω να γυμναστω, καρφωνω vmu και runble pack στο χειριστηριο του Dreamcast.

Y.Γ. Για το mega drive το τρανφορμερ, υπαρχει τροφοδοτικο που δινει σε ολες τις φετες ρευμα. Προσφατο ειναι, λυνει χερια και πριζες.

Βρε segaboy, τι ειναι αυτο με τις υπερυθρες? Ασυρματο gamepad?

δεν ξερω εμενα με σταχτοδοχειο μου φαινεται! :-D περα απο την πλακα μαλλον πρεπει να ειναι εκεινο το περιφερειακο που ειχε βγαλει η sega που εξομοιωνε τις φυσικες κινησεις σου με υπερυθρες οπως περιπου το σημερινο κινετικ.στο συγκεκριμενο εφτιαχνες ενα εξαγωνο-κυκλο στο εδαφος με τους εσθητηρες εμπαινες μεσα και εκανες αεροπλανικα για να πετυχουν οι κινησεις του joypad. αν θυμαμαι καλα το διαφημιζανε παλια μαζι με το eternal champions.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το mega drive που ηρθε Ελλαδα, ειναι αυτο με το κοκκινο ταμπελακι? Ή με το ασπρο κατω απο το 16 bit?

Εχω μπερδευτει.

Στις ελληνικες διαφημισεις των 90ς, εχει αυτο με το ασπρο ταμπελακι. Αλλα ειναι μεταγλωτισμενες.

Το model 2, ειναι αυτο με τα κοκκινα κουμπια. Κανω λαθος?

Το model 3 δε το εχω δει ποτε μου ζωντανα.

Επεξ/σία από Le Perv
Δημοσ.

Το mega drive που ηρθε Ελλαδα, ειναι αυτο με το κοκκινο ταμπελακι? Ή με το ασπρο κατω απο το 16 bit?

Εχω μπερδευτει.

Στις ελληνικες διαφημισεις των 90ς, εχει αυτο με το ασπρο ταμπελακι. Αλλα ειναι μεταγλωτισμενες.

Το model 2, ειναι αυτο με τα κοκκινα κουμπια. Κανω λαθος?

Το model 3 δε το εχω δει ποτε μου ζωντανα.

με την σειρα μοντελα 2,3,1.megadrive.gif

Δημοσ.

με την σειρα μοντελα 2,3,1.megadrive.gif

το πρωτο μοντελο θεωρειται το καλυτερο ,εχει εξοδο και για ακουστικα,το δευτερο αποτελει την προσπαθεια της sega για να μειωσει το κοστος κατασκευης και γενικα να κανει μια ανανεωση σχεδιαστικη και διαφημιστικη,μια χαρα και αυτο.το τριτο μοντελο ειναι το χειροτερο και φθηνοτερο και κυκλοφορησε απο τριτη εταιρια  με την αδεια της sega, πολυ αργοτερα οταν ειχε περασει η 16bit εποχη και δεν ειναι συμβατο με mega cd και 32x. στις ΗΠΑ το mega drive λεγεται genesis για να μην υπαρξει μπερδεμα.

Το πρώτο είναι και το πιο όμορφο

the sexiest machine ever!! :devil:

Δημοσ.

Δε με καταλαβες.

Model 1 υπαρχουν δυο (μαλλον παραπανω ειναι!).

-Αυτο με το κοκκινο ταμπελακι κατω απο το 16 bit.

-Αυτο με το ασπρο.

-Αυτο που λεει "High definition" πανω απο τη σχισμη για την κασσετα.

-Υπαρχουν και τ αμερικανικα.

Ποιο κυκλοφορησε Ελλαδα?

Απο τις διαφημισεις, βλεπω με το ασπρο ταμπελακι.

Αυτο το High definition με μπερδευει περισσοτερο.

Ζαλιστηκα.

Δημοσ.

Δε με καταλαβες.

Model 1 υπαρχουν δυο (μαλλον παραπανω ειναι!).

-Αυτο με το κοκκινο ταμπελακι κατω απο το 16 bit.

-Αυτο με το ασπρο.

-Αυτο που λεει "High definition" πανω απο τη σχισμη για την κασσετα.

-Υπαρχουν και τ αμερικανικα.

Ποιο κυκλοφορησε Ελλαδα?

Απο τις διαφημισεις, βλεπω με το ασπρο ταμπελακι.

Αυτο το High definition με μπερδευει περισσοτερο.

Ζαλιστηκα.

ευρωπη-ελλαδα αυτο με το ασπρο ,τετοιο εχω και εγω,το high definition πρεπει να το γραφαν τα πρωτα πρωτα που κυκλοφορισαν και δεν νομιζω να χουν καμια διαφορα με τα υπολοιπα model 1,τωρα δεν ειμαι και 100% σιγουρος αν εχουν καλυτερη ποιοτητα video output.τωρα εκδοσεις των κονσολων εχουν βγει σε pal europe,pal australia,pal asia,japan,usa,latin america  με ψιλοδιαφορες στην εμφανιση και την συσκευασια ,ριξε μια ματιο εδωhttps://segaretro.org/Mega_Drive_consoles

• Like 1
Δημοσ.

Εάν το PSU ζεστένεται παραπάνω τότε συμβαίνει κάτι από τα παρακάτω - ή συνδιασμός αυτών:

- το psu είναι παλαιού τύπου - βαρύ και ζεστό (όπως εννοεί ο bedazzled)

- το psu δουλεύει στα όρια απόδοσής του οπότε ζεστένεται

Αν δεν είσαι ικανοποιημένος με το psu τότε πολύ απλά πάρε ένα καλό 9v με απόδοση 1.5 ή 2Α , ρύθμισε τη σωστή πολικότητα σε αυτό [ το md έχει την ανάποδη από το κανονικό: εξωτερικά (+) , κέντρο (-) ] 

Δε χρειάζεται ψάξεις 10v psu - ούτως ή άλλως το md εσωτερικά τα μετατρέπει σε 5v , ένα καλό 9v psu θα κάνει θαύματα - δοκιμασμένο χρόνια τώρα ;)

το αυθεντικο τροφοδοτικο του snes ειναι 9-9,4v και 1.3Α λογικα δεν κανει? το mega drive απαιτει 10v 1.2A.

το αυθεντικο τροφοδοτικο του snes ειναι 9-9,4v και 1.3Α λογικα δεν κανει? το mega drive απαιτει 10v 1.2A.

ειναι και ac.

ειναι και ac.

επισης απο που μπορω να βρω ενα αρκετα καλο τροφοδοτικο για το mega drive 1 και καλυτερο καλωδιο εικονας απο το απλο rf και για τα δυο μοντελα mega drive , αθηνα οχι εξωτερικο και ποσο περιπου κοστιζουν αν ξερεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...