Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόνο φορητα toshiba έχω αγοράσει. Θετικές εντυπώσεις. Σιγουρα η καλύτερη αποδοση προς χρηματα μεχρι το 2010. Μετα ο ανταγωνισμός και ο κορεσμος στην αγορά των laptops τους έριξε χαμηλά. Νομίζω την θεση τους έχουν πάρει οι acer.

3 λαπτοπς τοσιμπα:

-2004, ψοφησε στην 3ετιά, ειχε φαει κ κεραυνο μερικους μηνες πριν, θα επαιξε κάποιον ρόλο!

-2007, ζει ακόμα, αξιοπρεπέστατος, στεκεται ανετα, τον χρησιμοποιω ακόμα, ακομα κ για απαιτητικές εργασίες. Η μπαταρία βέβαια δεν κρατάει ουτε δεκάλεπτο από το 2009.

-Νικητής ενας midrange toshiba που πήρε η αδερφη μου το 2005 και από το 2012 τον χρησιμοποιω ως ftp server για το τοπικο δικτυο και δουλευει 24/7 μεσα σε ζεστη/κρυο και σκονι. Σκυλι κακο!

• Like 2
  • Απαντ. 74
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ουτε καν.... Απλα ΟΚ. 

Ειχα πετυχει review που δοκιμαζε την ανθεκτιτοτηα καποιων εταιρειων σε Laptop ολες οι εταιρειες ειχαν παραχωρησει τα ακριβα μοντελα τους και η toshiba την πιο φθηνη σειρα της... δεν καταλαβαινε τπτ...

• Like 1
Δημοσ.

η Toshiba δε φτιαχνει απο τα πιο αξιοπιστα Laptop??

ή εστω "εφτιαχνε"

ισχύει, άλλα όταν ο ανταγωνισμός σου είναι παντού φτινοκινεζιές με χαμηλότερο κόστος (τουβλο χ κάθε χώρας, λενοβο κτλ)

• Like 2
Δημοσ.

Τα θεωρουσα τα ποιοτικοτερα λαπτοπ, αν και ελαφρως τσιμπημενα στην τιμη και γι'αυτο δεν τα τιμησα ποτε αλλα προτιμησα acer (χωρις να με απογοητευσει)! Ειναι πραγματικα κριμα...!

Δημοσ.

Παιδιά είμαι κάτοχος t420s και μου αρέσουν όλες οι επαγγελματικές σειρές ανεξαρτήτως brand. Αλλά όταν με ρωτούσε κανένας γνωστός τι laptop να πάρει πάντα τους έλεγα ή dell ή toshiba.

Ανεξαρτήτως vfm είχαν το καλύτερο after sales service. Κρίμα γιατί αυτή η εταιρία σεβόταν τον καταναλωτή.

• Like 4
Δημοσ.

Πήρα τον Σεπτέμβρη ένα Laptop Toshiba με SSD και απλά φυσάει. Πολύ κρίμα και δυστυχώς έπεται κ συνέχεια με άλλες εταιρίες.. :/

Δημοσ.

Μην σφαζεστε ρε παιδια για μαρκες και ποιοτητες. Ολα clevo και compal ειναι και ας εχουν απο εξω ονομασιες Toshiba, Lenovo, Acer, HP κλπ. Απο αυτες παραγγελνουν laptop. Και η Sony τα ιδια, μονο μερικα μοντελα κραταει φτιαγμενα στην Ιαπωνια για την εκει αγορα. Νομιζετε οτι η Toshiba και οι υπολοιπες εταιρειες κατασκευαζουν τα laptop σας? Ολοι clevo και compal λειτουργουμε. 

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...